oleoren

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om oleoren

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 10

oleoren sin aktivitet

 1. oleoren la til et innlegg i et emne Stasjonær PC fryser noen ganger   

  Skal prøve med Ubuntu OS for å sjekke om den fortsatt fryser. 
  Jeg ville prøve å skru PCen tilbake til oktober, men det tror jeg ikke at jeg kan (?) Isåfall, om jeg kan bruke en eldre Windows Update eller Windows versjon. 
   
  PCen min fryser veldig tilfeldig. Den frøs nettopp av at jeg gjorde et virus-scan. Og den scannet i knapt 2 minutter før den stoppet å fungere. Jeg måtte prøve avslutte programmet men så frøs hele PCen. Rebootet PCen, og det eneste som viser i loggen er dette.
   

   
   
  EDIT::
   
  Sikkermodus hjalp absolutt ingenting, den vil fortsatt fryse her. 
  Jeg prøvde også slik at Windows Defender virus scan bootet KUN seg selv da jeg restartet PCen, og den ville fortsatt fryse.
   
  Da jeg bootet opp Ubuntu fra den ene disken min, så gikk den relativt feilfritt. Så dette kan være eventuelle drivere som ikke vil samarbeide? Er veldig uerfaren på sånt, men kan prøve google meg frem til hvordan jeg laster ned gamle drivere.
  • 0
 2. oleoren la til et innlegg i et emne Stasjonær PC fryser noen ganger   


  Den varmeovnen gjør nok susen, men temperaturen ligger fortsatt mellom 30-45 grader så går nok fint! Hehe 
  Har veldig dårlig kunnskap om PC generelt, så for meg så er dette veldig vanskelig å finne ut av.
   
  Intel® Core™ i7-4790k CPU @ 4.00GHz 4.00 GHzRAM 16GB DDR3 Kingston 1600MHz64-bit Windows 10 ProPSU 750W CorsairASUS Z97-P, Socket-1150CoolerMaster 120M Kjølevifte Hvis det "bare" er software problemer så blir jeg happy, for da går det vel an å laste ned gamle drivere etc. for at ting plutselig skal fungere?Ressursbruken min er veeeldig lav. Jeg restartet PCen nettopp, og det er denne jeg skriver på atm. Den kan fryse av den minste ting. Memory/performance etc. ligger på veldig lavt nivå, så PCen blir ikke sliten akkurat. Takker for svar
  • 0
 3. oleoren la til et emne i PC-hjelp   

  Stasjonær PC fryser noen ganger
  Heisann.
   
  Har hatt PCen i 1 år og 11 måneder. Den er kjøpt fra komplett (selvbygd) med nye komponenter.
  Den har kjørt feilfritt i over 1 år nå, frem til nå. Den har begynt å fryse litt her og der, av bare den minste ting. Det eneste jeg har gjort om på PCen siden den var feilfri, var å koble til en secondary monitor. Som fungerer clean som bare det, hele PCen er veldig rask generelt, men plutselig så vil den fryse av den minste ting.
  Det kan skje at PCen kjører feilfritt i noen dager, men andre dager kan den være veldig teit å fryse opptil 5-6 ganger i løpet av èn dag. 
  Har byttet ut grafikkort etter problemene og har fortsatt det samme problemet.
   
  En ting som kan merkes er at PCen fryser gradvis:
  - Åpner jeg Google Chrome fane og skal kjapt inn på for eksempel Facebook, og jeg nettleseren bare loader, så vet jeg allerede at nå kommer PCen til å fryse. (Er jeg heldig så klarer jeg avslutte Google Chrome før dette skjer) Det virker som den jobber seg ihjel til den fryser. Men dette er jo bare småting den fryser av?
  Det første steget er at det eventuelle programmet jeg bruker fryser, deretter kan jeg lukke/minimize programmet. Etter å åpne Start-menyen et par ganger, vil denne også fryse. Tilslutt fungerer ikke skjermen i det hele tatt. Jeg klarer deretter å flytte musa over til secondary monitor. Der jeg kan dra og flytte på mappene mine, deretter fryser denne skjermen også.
  Og ETTER det, så fryser også lyden. Det tar litt tid før lyden og miccen min slutter å fungere.
  Og tilslutt så står alt bom-fast. Og det er ingenting som fungerer. Ingen knapper, ingenting.
   
  Noen tips til hva jeg kan prøve på?
  Temperaturen i PCen er mellom 30-40 grader hele tiden. Jeg bruker SSD.
  Intel(R) Core(TM) i7-4790k CPU @ 4.00GHz 4.00 GHz RAM 16GB
   
  • 5 svar
  • visninger