Hugin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Hugin

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 10 64-bit

Hugin sin aktivitet

 1. Hugin la til et innlegg i et emne GET Box II, port forwarding, WAN, IPsec, GTA Online trøbbel   

  Takk for svar!

  Jeg har NAT type-2 på Playstationen, UPnP er aktivert i ruteren, har også aktivert WAN blocking igjen. Restartet ruteren etter endringene. Har skrevet inn IPen jeg fant i tilkoblingsstatusen på PS4en inn i rutene på port forwarding siden. Testet GTA igjen men det går i det samme og jeg mistet forbinnelsen etter en kort stund. 

  Jeg kan også spille andre spill online uten problemer. Tror GTA bruker p2p for servere. Går ut i fra at dette betyr at det definitivt er portene som er problemet. 

  Hva menes med DHCP scope/range... er det noe jeg sjekker i ruteren? Har lett etter DHCP i ruter instillingene men finner ikke noe som heter det. Eller vil det si at jeg skal finne manuelle instillinger på PS4en å definere en ny IP der? 

  Tror du det ville vært noe poeng i å ringe til GET å spør dem om de kan hjelpe til? Har aldri hatt bra erfaring med bedrifters kundeservice ettersom det virker som om de bare leser opp noe som er skriptet og ikke egentlig hører på hva man sier eller trenger.

  Edit: Fikk svar et annet sted om at GET ikke tilbyr statisk IP, men at de har DNS-lease på 3 dager som vanligvis blir fornyet til samme IP etter de 3 dagene har gått. Går ut i fra at dette betyr at IPen så å si er statisk i teorien, så det vil da bety at man burde kunne åpne porter uten å rote rundt med statisk IP oppsett. Dette vil igjen si at de portene jeg har åpnet skal være fungerende og at det da ikke kan være portene som skaper ustabilitet i spillet. Så nå har jeg brukt flere dager på å bli mindre klok over hva problemet er. Er fortsatt nesten helt sikker på at det må ha noe med ruteren å gjøre, pga. at problemet oppstod etter den nye ruteren ble installert. 

  La til et bilde av brannmur instillingene.

  • 0
 2. Hugin la til et emne i Generelt om nettverk   

  GET Box II, port forwarding, WAN, IPsec, GTA Online trøbbel
  Jeg har hatt trøbbel med å spille GTA V online helt siden jeg byttet fra Telenor til GET, det er altså snakk om GET Box II. Har problemer med å finne illustrasjoner og forklaringer som kan hjelpe meg. Har GET designet ruteren selv eller er innmaten identisk til en annen ruter som kan søkes opp for å få flere resultater? 

  I går bestemte jeg meg for å prøve å fikse problemet. Rockstar (GTA utviklerene) hjelpesiden foreslo at man skulle "forward ports". Dette er første gang jeg har gjort noe mer med en ruter enn å trykke på restart knappen, så jeg er ganske fortapt her. Har lagt til porter og Playstationens IP (Playstation 4), har forhåpentligvis klart å legge til et bilde av hva jeg har gjort i posten her. Jeg deaktiverte også WAN ettersom jeg leste at det kan blokkere noen av portene jeg var nødt til å legge til. 

  IPsec er aktivert på ruteren, kan det muligens blokkere forsøk på åpning av porter? 

  Aner egentlig ikke om Playstationen har statisk IP eller ikke, men etter å ha restartet hadde den samme IP som før restart. Så jeg konkluderer med at det må bety at den er statisk så lenge jeg ikke vet bedre.

  Finner gledelig mer informasjon om det trengs, jeg vet ikke selv hva mer som kan være behjelpelig for dere behjelpelige så jeg stopper her enn så lenge. 

  • 3 svar
  • visninger