nordogsør

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av nordogsør

 1. nordogsør la til et emne i Mobiltelefoner   

  Redde bilder ved hjelp av Recuva
  Hei!

  Mistet min galaxy s2 i uteboden i fjor sen-høst, men til min store overraskelse fant jeg denne igjen forrige uke, men den var desverre full i vann og kondens, men etter en skikkelig opptørking fikk jeg til slutt liv i telefonen igjen. Men ser der er mange av bildene mine som er slettet av en eller annen grunn, så jeg tenkte å prøve å gjennopprette desse ved bruk av programmet Recuva.

  Men problemet kom etter jeg kjørte "deep-scan" i Recuva. Der fikk jeg opp 115 slettede bilder men kun 4 bilder av 115 fikk jeg til å fungere etter recovery..

  Størrelsen på filene og filnavnene ser normale ut og virker til å stemme, men får bare opp at bildet er skadet eller er for stort og kan ikke åpnes osv.

  På recuva står det også at de fleste av bildene som er funnet er under "glimrende forfatning" og er ikke overskrivd noen ganger.

  Men når jeg merker filen og går på det som heter header, så står der bare 00 00 00 00 osv på bildene som jeg ikke får åpnet, itilleg står der f.eks 65 allocated at offsett 94561..

  Så spørsmålet mitt er da, må jeg bare se bildene som tapt, eller finnes der noen måte å redde disse på? Evt andre programmer som kan klare dette?

  Setter stor pris på all hjelp!
  • 4 svar
  • visninger