Erna

Medlemmer
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

3 ProPoeng

Om Erna

  • Rang
    Nyansatt

Profile Information

  • Kjønn Kvinne

Erna sin aktivitet

  1. Erna la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

    Så er dagen små og store har hatt nedtelling med adventskalender og ikke minst julenøtter her på ITpro. Mitt ønske er at alle små som store får en fin og fredelig jul!

    Takk for julenøttene i år. Håper de fortsetter neste år også!

    God jul!
    • 0
  2. Erna la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2014   

    Dagen før den store dagen er alltid er res uten like. Shopping, pynt det perfekte juletreet og ikke minst forbered morgon dagen og resterende juledager.

    God jul!
    • 0
  3. Erna la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2014   

    Hva brannspillerne får i
    • 0
  4. Erna la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

    Hei,ja som hobby fisker jeg er, skal dere nå få vite hvor i havet den beste jule Torsken fiskes. Her er best med en god gammeldags sjark med tanke på uvær. Legg nordover 44.7 nautiske mil fra Florø, deretter deretter 4°norvest,så 1,3°sydøst her på 3-8 meters dybde fiskes den aller beste jule Torsken. Her bruker jeg harpe med rød, grønn og hvit mark,torsken biter best på desse fargene.Så attertilands for og så hjem og tilberede juletorsken,den bør serveres blodfersk.
    Ønsker nettopp du og prøve min fiske plass, ønsker jeg deg skitt fiske!

    God jul og nyt juletorsken!
    • 0
  5. Erna la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

    Med, ønsker om en god og fredfylt jul, til alle på jord.
    • 0
  6. Erna la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2014   

    Auksjoner den bort, og gi pengene til et godt formål.
    • 1
  7. Erna la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

    Det jeg minst ønsker til julemiddag tenkte jeg først Stavangeregg (fiskeboller) i hvit saus. Men det må da være ny grillet reinsdyr karbonader med sommersalat pommes frits. Og blodpudding til dessert.
    • 0
  8. Erna la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2014   

    Om døgnet hadde hatt en ekstra time hadde den blitt brukt til juleforberedelser i en hektisk førjulstid.
    • 0
  9. Erna la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

    Jeg mener en ikke skal spøke med moen man ikke kjenner.

    spøk med han dere som kjenner han.
    • 0
  10. Erna la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

    Skulle jeg feiret julen borte, hadde kanskje dette vert en mulighet 70°58'41"N25°58'30"Ø
    Men tradisjonen tro blir jeg hjemme.
    • 0
  11. Erna la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2014   

    Ja, hva som skiller en stor nisse fra en liten nisse kan være mye, men de skal jeg ikke gå nærmere inn på nå. Men enkelt og greit størrelse.

    Ha en
    • 2
  12. Erna la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2014   

    Når snøen laver ned, tenker jeg hadde teknologien vert på plass der snøen kommer fra hadde den holdt seg unna veier og fortauer, tenk så mye ergelser som kunne vert spart. Men jeg må nok si jeg finn frem snømåke og hiver det bort fra gangveien.
    • 0
  13. Erna la til et innlegg i et emne 7. julenøtt 2014   

    Hei igjen, ja i år med mye trusler for nissen har han tatt med seg sin store grøtskje og håper på at alle skal få julefred.
    • 0
  14. Erna la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2014   

    Julestemning kommer av seg selv når alle forberedelser er unnagjort, da kan en sette seg ned og nyte lukten av deilig julemiddag fra kjøkkenet og vite julen er her.
    • 0
  15. Erna la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

    Ja,hva jeg skulle dele med dere i dag ga, har grublet på det. Jo, en kjempe god kake oppskrift.

    Snikkerskake!
    3 eggehviter
    2 dl. sukker
    Piskes.

    22 stk. ritz kjeks knuses
    2,5 dl peanøtter knuses

    60 gr. margarin
    100 gr. kokesjokolade
    2 ss. kaffe
    Smeltes og avkjøles

    3 eggeplommer
    1 ss. sukker, piskes og blandes med indg. over.

    Oppå kaka 3 dl. kremfløte + 2 ss. sukker, hakket snikkers til pynt.

    Steikes i 170 grader, 30 min.


    Bon appetitt!
    • 0