merterje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om merterje

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 8
 • Kjernekompetanse sport

Profile Information

 • Fullt navn Terje Meringdal

Nylige profilbesøk


623 profilvisninger

merterje sin aktivitet

 1. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Google oversetter funker ikke mer.
  Jeg har i mange år brukt Google oversetter uten problemer av noen art. Men nå vil den ikke oversette mer. Det er : https://translate.google.com/?hl=no    Noen som vet råd ?
  • 1 svar
  • visninger
 2. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Problem med Windows Update ?
  Jeg har fått følgende tips for å løse mitt problem i Windows Update :
  0. Kopier "Get-WindowsUpdateLog -LogPath $env:Userprofile\Desktop\WU.txt"
  1. Trykk windows-knappen
  2. Skriv "powershell"
  3. Trykk enter
  4. Trykk Ctrl+V
  5. Trykk enter
  6. Vent 10 min.
  7. Last opp WU.txt som nå ligger på skrivebordet ditt, enten via Dropbox eller en luguber nettside
  Jeg har fått lastet ned WU på skrivebordet og det kommer opp mange nesten like linjer som :                      2017.03.28 22.17.18.6054504 504   6888  DownloadManager Update {5625DA10-6680-46D9-BDF3-D7502FACB737}.200 is not allowed                                                                                                                       men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre ? Det står også at jeg skal kopiere " Get-WindowsUpdateLog -LogPath $env:Userprofile\Desktop\WU.txt ", men hva skal jeg med det ?
  • 0 svar
  • visninger
 3. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Rette opp feil på PCen.
  Jeg har hatt en del problemer på PCen som at Windows Update ikke fungerer slik den skal. Den har faktisk låst seg. Jeg har fått flere tips hva jeg kan gjøre, men ingen har rettet opp feilen. Et tips er under kontrollpanel og enhetsbehandling. Der finner jeg LENOVO-PC og mange underkategorier som : mus og andre pekeenheter,
  nettverkskort, programvareenheter, prosessorer, skjermer, skjermkort og systemenheter. Her kan jeg gå inn på egenskaper og jeg finner bl.a. at driver fungerer som den skal på alle disse. Jeg forstår det slik at det virker ok da, men er det andre ting jeg kan gjøre, som oppdatere drivere eller skifte drivere ?  Men i grunn har jeg lite peiling angående dette.
  • 1 svar
  • visninger
 4. merterje la til et innlegg i et emne Update for Windows Defender - KB2267602   

  Jeg bruker bare Windows Defender som var på maskina når jeg kjøpte den. Det var i starten et antivirus-program som var påp maskina som jeg deaktiverte. Men lurer på en ting til. Jeg installert et program for en tid siden. Det var PC-rens, men husker ikke helt hva det riktige navnet var. Men det programmet er vanskelig å slette. Kanskje det setter en sperre for Windows Update ??
  • 0
 5. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Update for Windows Defender - KB2267602
  Jeg har i lang tid hatt dette problem med WIndows Update. Vedlegget viser feilen, og slik bilde er, er det faktisk helt låst, dvs. at uansett hva jeg gjør, så skjer det ingen videre oppdatering. Fant på YouTube : Solved / FIXED - Windows 10 Defender Update ERROR - KB2267602  men det er på engelsk og dessuten litt annerledes  enn på min maskina, mener jeg, så det er til mindre hjelp. En annen metode er å gå inn på Tjenester og SoftwareDistrubition. Her stopper jeg SoftwareDistrubition og starter PCen på nytt. Men selv om jeg har fått dette forslaget for å løse problemet, så funker heller ikke det. Denne videoen på YT viser at det skal også gjøres noe i Windows Defender, uten at jeg helt skjønner det. Jeg fikk også et annet forslag på et annet forum på nettet, men da ble det så mye kluss på maskina at jeg måtte få den tilbake til slik det var før. Noen som har bedre forslag ??

  • 3 svar
  • visninger
 6. merterje la til et innlegg i et emne Windows Defender feil - KB2267602   

  Det du skriver at en skal taste F8, funker ikke i det hele tatt på min PC. Det kommer bare opp en ny uinteressant sid ?? Når det gjelder msconfig så er jeg ikke sikkert på om hva jeg skal gjøre under Sikkerhetskonfigurasjon. Om jeg skal endre noe i Oppstart eller slette Tjenester eller noe annet ??
  • 0
 7. merterje la til et innlegg i et emne Windows Defender feil - KB2267602   

  Jeg skjønner litt om det du skriver, men er det slik at når jeg sletter mappa SoftwareDistrubition, så må jeg restarte PCen, slå den av og på igjen ?? Ellers har jeg lite kjennskap hvordan jeg skal starte opp i sikkerhetsmodus ??
  • 0
 8. merterje la til et innlegg i et emne Windows Defender feil - KB2267602   

  Tillegg om siden Windows Update, hvordan den er låst.
   


  • 0
 9. merterje la til et emne i Annen programvare   

  Windows Defender feil - KB2267602
  Windows Update har låst seg og det går ikke an å foreta noen oppdatering. Under Windows Update står det opp følgende :
  Definisjonsoppdatering for Windows Defender - KB2267602 (Definisjon 1.235.1518.0).
  Jeg har diskutert dette på et annet forum. Men det jeg fikk vite, der oppstod det problem. Når jeg kommer til SoftwareDistribution kommer det først opp at jeg må kjøre det i admin, etter å gjort det kommer det opp at mappen eller en fil er ikke lukket. Men jeg har lukket alt, til og med startet og renset maskina på nytt. Under er vedlegg på dette. Og jeg viser også hvordan jeg fikk beskjed om tilbakestilling. Og under er også en side angående om det er sikkert å slette SoftwareDistribution. Men er alt dette riktig ? eller har noen av dere andre forslag ?
  Du kan prøve å tilbakestille oppdateringen cache :
  Åpne services.msc
  Kontroller at Background Intelligent Transfer Service og Windows Update er stoppet
  Slett mappen SoftwareDistribution i C: \ Windows
  Start Windows Update-tjenesten
  Se etter oppdateringer på nytt
  Er det sikkert å slette SoftwareDistribution ??
  https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-files/is-it-safe-to-delete-files-under/8d98d924-b0b1-4f2b-bb4b-13f38126c588

  • 6 svar
  • visninger
 10. merterje la til et emne i Nettlesere   

  Innlogging-problem i Outlook i Opera-nettleseren
  Jeg har hatt et kræsj på PCn. Det var slik at ca et minutt etter jeg slo på maskina, så låste alt seg. Jeg måtte slå av maskina og starte på nytt, men med samme problem. Så lot jeg maskina stå på i flere timer og etter det funket alt igjen. Men jeg har mistet Outlook kontoen min, når jeg taster på logg på, skjer det ingenting. Jeg kan da opprette en ny, men det er da mye på denne jeg har brukt for. Under kræsjet kom det opp at Java ikke fungerte, jeg har da oppdatert Java. Noen som vet hvorfor jeg ikke kommer inn på min Outlook konto ?
  • 0 svar
  • visninger
 11. merterje la til et innlegg i et emne Problem med Windows Update ?   

  Jeg skrev til Windows Forum, og fikk svar på engelsk. Metoden funket. Oversatt til norsk :
  1. Åpne services.msc
     Jeg : Tast startmeny og Kjør og sett inn : services.msc
  2. Kontroller at Background Intelligent Transfer Service og Windows Update er stoppet
     Jeg : Tast på Backgroud ... og oppe til venstre Handling. Ser der om den er stoppet.
  3. Slett mappen SoftwareDistribution i C: \ Windows
     Jeg : Dobbeltrykk på mappen og under C: ... står det sikkert Manuelt, endre det til Deaktiver og tast Bruk og Ok. Da       er mappe slettet.
  4. Start Windows Update-tjenesten
     Jeg : Gå som vanlig inn på W. Update og start den på nytt.
  5. Se etter oppdateringer på nytt
  • 0
 12. merterje la til et innlegg i et emne Problem med Windows Update ?   

  Ja, men det er slik at det har låst seg. PCen foretar ikke oppdateringen, så det er umulig å gjøre videre oppdateringer.
  • 0
 13. merterje la til et emne i Annen programvare   

  Problem med Windows Update ?
  Under her vises problemet og dens kode. Jeg har søkt på dette på nettet, og foretatt som det anbefales der enkelte oppdateringer etc.Og jeg har gått inn på feilsøking i kontrollpanel og feilsøkt Windows Update.  Men likevel er samme feilen der som vist i vedlegget. Noen som har råd ??

  • 6 svar
  • visninger
 14. merterje la til et innlegg i et emne Får ikke åpnet Opera etter kræsj   

  Ja det har ordnet seg. Jeg tilbakestilte PC, og prøvde å slett Opera som jeg ikke fikk åpnet. Det gikk ikke an å slette, men jeg installerte Opera på nytt, og da ordnet alt seg. Opera fungerer nå som før.
  • 0
 15. merterje la til et innlegg i et emne Får ikke åpnet Opera etter kræsj   

  Jeg har en Lenovo G510  som er vel 2 år gammel, bruker Window 10. Jeg oppdaget på forsiden da det kræsjet. Forsiden var helt forvridd kan en si. Det var nesten umulig å åpne program, mapper og nettleser, og maskinen/pekeeren løste seg i et. Jeg gikk inn på Kontrrollpanel og under her Gjenoppretting. Jeg åpnet alle tideligere gjenopprettingstidspunk og forsøkte flere. På tredje forsøk ved gjenoppretting funkeeet maskina igjen unntatt Opera da. Jeg gikk også innn på Feilsøking under Kontrollpanel, og feilsøkte på programmet Opera uten resultat. Har også høyreklikket på ikonet Opera og da forsøkt å kjøre Opera og administrator. Har også her endret litt på kompatibel og foretatt forskjellige ting der uten at jeg igrunn har noe peiling på akkurat det.
  • 0