merterje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om merterje

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 8
 • Kjernekompetanse sport

Profile Information

 • Fullt navn Terje Meringdal

Nylige profilbesøk


1 475 profilvisninger

merterje sin aktivitet

 1. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Laste ned på Instagram funker ikke her... ?
  Jeg vet hvordan jeg skal laste ned bilder og videoer fra Instagram ved bruk av https://downloadgram.com. Men jeg skulle laste ned en video som min søster har lagt inn. Men da funket det ikke. Jeg undersøkte kontoen hennes og finner at den er privat, ihvertfall står det det. Jeg vet ikke om det er grunnen ? Kanskje jeg kan spørre henne om å endre på det ? 
  • 0 svar
  • visninger
 2. merterje la til et innlegg i et emne Brenne-program til musikk ?   

  nå er jeg på ferie uten tilgang på mine CDer og DVDer, men står det hastigheter som kan brukes for å brenne på disse da ? Og så sammenligner man med hvilken hastighet som skal brukes til min PC ? Men hvor finner jeg PC-ens brennerhastighet, sikkert inne på PCen en plass ?
  • 0
 3. merterje la til et innlegg i et emne Brenne-program til musikk ?   

  hvilken hastighet er det som er riktig da ??
  • 0
 4. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Brenne-program til musikk ?
  Er det noen som vet hvorledes jeg skal brenne/lagre musikk på CD/DVD ? Jeg må vel ha et program, hvilket ?  Jeg har lastet ned på PCen fra YouTube ved hjelp av MP3 og MP4A. og prøvd med CDBurnXP og en CD-R uten direkte hell. Hørt at det kan brukes DVD også til bare musikk, det er da større plass. 
  • 5 svar
  • visninger
 5. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Feil i Windows 10 - KB4020102
  Jeg fikk følgende feil KB4020102 når jeg foretok Windows Update på min PC. Vedlegget viser mer av KB4020102, samt logg som viser hva som er oppdatert og det som ikke er vellykket. Jeg finner på : https://www.ghacks.n...20102-released/  informasjon om akkurat denne, men finner ikke ut hva jeg skal gjøre for å rette opp feilen ? Noen som har mer kjennskap til det ? Jeg har en Lenovo G510 PC som er ca 4 år gammel og har for en tid tilbake installert Windows 10.Altså på bildet som viser oppdateringen, så er det slik at den låser seg og denne oppdatering blir ikke fullført.  2 vedlegg.
  http://bildr.no/view/ckdtR1N3
  http://bildr.no/view/RWFmTlN2
  • 0 svar
  • visninger
 6. merterje la til et emne i Mobiltelefoner   

  Kopiere musikk fra PC til mobilen etc.
  Jeg har kopiert musikk fra YouTube til MP3 og MP4a og lagret det i en mappe på PCen, og i morgen skal jeg kjøpe et minnekort på 128 G og en minnekortleser. Da håper jeg at jeg kan kopiere musikken fra PC over til minnekortet som jeg igjen kan bruke i mobiltelefonen og i stereoanlegget i bilen. Jeg tror det går an ? Men jeg skal kjøpe ny DAB radio/CD spiller i bilen, og da er det  vel muligheter til å sette i et minnekort ? Det er vel slik at et 128 G minnekort passer til mobiltelefonen også ? Og så må jeg vel ha er avspilling-program på mobiltelefonen, hvilket ? 
  • 1 svar
  • visninger
 7. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Hvordan funker sikkerhetskopieringen ?
  Jeg har en Lenovo G510  PC hvor jeg for en tid siden oppgraderte til Windows 10. Jeg ønsker å ta en viss back-up på maskina, og under Innstillinger finner jeg Sikkerhetskopiering for Lenovo som vedlagt bilde viser. Det ser greit ut at filene sikkerhetskopieres automatisk, men hvordan skjer det, og hvor kopieres de -eksternt  ? Og det som er viktigst, hvis jeg trener filene, hvor og hvordan skal jeg få tak i back-up en ?
  • 1 svar
  • visninger
 8. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Sletting i diskopprydding ?
  Jeg har en Lenovo G510 PC og har for een tid tilbake oppgradert til Windows 10, men har problem bl.a. med Windows Update, da det kommer opp feilmelding og at den ikke foretar oppdatering. Jeg har kjørt diskopprydding, og ser der at det er mange filer etc som jeg kan slette. De 3 bildene viser det. Det er bl.a. :tideligere windowsinstallasjoner på hele 21,2 G som kan slettes. Men skal jeg det ? Enn disse andre, skal jeg slette noen av dem ?  • 1 svar
  • visninger
 9. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Noen problem etter ny-installering av W 10
  Jeg har hatt et par andre innlegg her angående ny installasjon av Windows 10, men nå har jeg fått dreisen på det, 
  unntatt 3-4 ting jeg har oppdaget. 
  Bilde nr. 1 : Det er funksjonsloggen som viser mislykkede installasjoner, men jeg vet ikke om dette betyr noe, da jeg ikke har sett at det har ført til noe vanskeligheter for meg på W 10 ?  
  Bilde nr. 2 : Det andre er en beskjed som ofte kommer opp nede til høyre på skjermen. Det er også angående mislykket installasjon og feil, og jeg skal klikke på den, og det gjør jeg. Bildet viser hva som kommer opp. Men jeg kan ikke se noen feil der med Contact Support eller noe jeg kan gjøre ? 
  Bilde nr. 3 : Det tredje er noe jeg tilfeldig kom over på PCen, der er det flere mapper som ser like ut, men er de det ? eller skal noe slettes av det ? 
  Bilde nr. 4 : Det siste er også noe jeg ikke har stor peiling på. Det er funksjoner angående tale, vet ikke hvilken tale, men det står engelsk der. Jeg forsøkte å endre det til norsk, men det gikk ikke ? OBS : rekkefølgen av bildene er annerledes enn min nummerering.
  • 0 svar
  • visninger
 10. merterje la til et innlegg i et emne Problem med Windows 10   

  hei igjen, har ikke sett på de fleste svarene før nå, må nå har det også ordnet mye på seg på min Windows 10 versjon. Jeg har greid å oversette alt til norsk, og satt meg nøyere inni hvordan de ulike funksjonene virker. Jeg har en 2-3 problem men det kommer jeg innpå senere her. Får vel åpne ny diskusjon når det passer.
  • 0
 11. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Angående diverse oppgraderinger av Windows 10.
  Jeg må komme med nytt innlegg angående installering av Windows 10. Jeg hadde installert den for en tid tilbaker fra W 8.1, men så oppstod det problem i Windows Update, som ikke foretok oppdatering, og det virket som den har låst seg. Men så fant jeg ut at jeg skulle oppgradere en Windows 10 en annen plass. Men det gikk ikke bra, da det hele ser annerledes ut og til  og med på engelsk. Jeg prøvde så å få tilbake den gamle eller en annen Windows 10. Jeg har forsøkt 3 forskjellige typer, men uansett kommer det opp at Windows 10 allerede er installert, og da foretar den ingen endring. Så hva skal jeg gjøre eller kan gjøre ??
  • 1 svar
  • visninger
 12. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Problem med Windows 10
  Jeg har en Lenovo G510 64-.bits PC som jeg kjøpte med Windows 8.1, men jeg har oppgradert den til Windows 10. Men etter en stund oppstod det en del problem og jeg fant en ny Windows 10 på Lenovos side. Jeg lastet den ned, men den var ikke særlig brukbar for meg, og jeg forsøkte å tilbakestille, men det gikk ikke, dessuten er den på engelsk.  Jeg er nå på utsikt etter den beste Windows 10 til min PC, og lurer på om denne kan være det ??
  https://www.microsoft.com/nb-no/software-download/windows10
  • 4 svar
  • visninger
 13. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Hvordan kopiere bokmerker til ekstern harddisk ?
  Jeg har tenkt å importere mine bokmerker til en ekstern harddisk som jeg har. Se de 3 vedleggene. Under Meny finner jeg Flere verktøy og videre Bokmerker og innstillinger. Så klikker jeg på Bokmerkefil i HTML format, og da kommer det opp en mappe. Her skal det skrives inn FIL NAVN (se siste vedlegg), men jeg har ikke peiling hvilket filnavn jeg skal bruke, eller hvordan jeg skal finne det ?? Jeg har faktisk vært borti samme situasjon tidligere, og håper at jeg løser det nå.
     • 3 svar
  • visninger
 14. merterje la til et innlegg i et emne Lenovo Service Bridge kjører og kjører ?   

  ja når man klikker på et ikon, så skjer det som regel noe annet enn at det automatisk begynner å "kjøre". Og hva hvis man ønsker at det ikke skal kjøres ?
  • 0
 15. merterje la til et emne i PC-hjelp   

  Lenovo Service Bridge kjører og kjører ?
  Jeg ser ikke helt den store verdien av å ha Lenovo Service Bridge, men lest litt om den. Men på min PC  (Lenovo G510 ca 5 år gammel og har oppgradert til Windows 10) så klikket jeg på dette ikonet og det resulterte i at L.S. B. kjører hele tiden. Hvorfor gjør den det, skal den gjøre det ? Trodde den skulle heller gi meg noen informasjoner. Vedlegg et screenshot.
  • 3 svar
  • visninger