bentus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

6 ProPoeng

Om bentus

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem mac

Profile Information

 • Fullt navn Bernt Roald Flister

bentus sin aktivitet

 1. bentus la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2014   

  farlige greier det der å skulle kjøpe presang til sin bedre halvdel. Sånn rent bokstavlig så ville eg kjøpt noe til min høyre side, da den tar seg best ut på bilder og det faktum at eg høyrehendt. Men det er jo selfølgelig sin kjære ektefelle/samboer/forlovede/elskerinne eller dame eller omvendt alt ettersom, det gjelder dette her. Vanskelig å si ka man kan kjøpe siden de stort sett blir skuffet uansett, men kjøp et gavekort på en eller annen butikk du vet lønnen din har røke før..så har man det. GoPro shoppaholiczx;)
  • 0
 2. bentus la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

  vil sende en julehilsen til alle som fortjener an
  • 0
 3. bentus la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

  stekte froskelår
  • 0
 4. bentus la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  Meld han på neste sesong av farmen.
  • 0
 5. bentus la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

  Det kan være så mange svenske bikini-babes på strandbaren i thailand det bare vil. Flybilettene til rhodos kan koste så mye som ingenting. Det kan være den peneste location med nisser og sne. Men min juledestinasjon er hjemme, og sånn er det!
  TRADISJON.

  nei helt seriøst. For en gode 5-6 år siden unviket eg en julefeiring hjemme, til fordel for adelaide, Australia. Kort fortalt så ble disse dager feiret under himmelen på en gammel fotballbane utenfor byen med en hjemløs kar som nettop hadde sluppet ut av fengsel etter 9 år for bevepnet ran. Han hadde whiskey og eg, ja eg var jo normann. Så eg husker ikke allværden bortsett fra en fæl hangover.
  Så nei! borse helt greitt, hjemme en klassiker;)
  True story….
  • 0
 6. bentus la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2014   

  størrelsen på julemarsipanen.
  • 0
 7. bentus la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2014   

  Når snøen laver ned ser eg ut vinduet og koser meg med synet av tett snøfall på scenen i mørket under et gatelys. Eg ser på fjellene i øst og drømmer om helikopter-turer til topps for så å svinge meg nedover på snowboard i pudderet. Eg ser på den gamle damen som bruker sparken hun rasket frem fra kjelleren sin, når hun skal handle på butikken. Eg oppfordrer til snøballkrig med naboungene. Eg måker innkjørselen til bestemor. Eg leter etter ulvespor i utmarken. Eg lager snøhule. Eg KOSER meg. Og sist men ikke minst: eg sjekker www.yr.no om det kommer mer snø
  • 0
 8. bentus la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2014   

  det er helt korrekt at julen er online. Som alt annet.
  Er nok ikke rent få presanger under juletreet som ikke er kjøpt på nett.
  Til og med julekalenderen min er på nett! (her eg sitter og skriver)
  I sosiale medier tar jo også julen helt av. Man kan jo i mange tilfeller bare klikke seg inn på facebook på selveste julekvelden og finne ut hva "mormoren til hu dama du traff på bussen en fuktig fredagskveld i mai" fikk til jul.
  Jeg skal ikke gå så voldsomt inn på ZZTOP og deres ballegrep på musikkindustrien men eg kan i hvertfall si at når det kommer til musikk som består tiden og forandringens kraft så er i hvertfall JULEmusikk en klar vinner (ja, og muligens stones).
  År etter år, samme gamle visa, og den gjør oss glad! fantastisk.

  til slutt: Roar fra Øvsttun! Eg vil ha igjen de tre pakkene med POG du nikket fra skuffen min ca 150år siden.
  • 0
 9. bentus la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

  Ja ka kan en si.. Eg reiste fra den lille øyen lengst i vest hvor jeg bor, og endte langt inn i en Sognefjord. (Det rimet til og med)

  Min søster trengte hjelp med ungene siden hun var blitt syk. Eg tok på meg ansvaret og i dag mens hun lå og sov og ladet batteriene og ungene var på skolen så pyntet eg hele huset hennes til jul:) hun ble veldig glad!

  Litt juleglede hadde jeg å dele!
  • 0
 10. bentus la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2014   

  De var i Oman på oppdrag for julenissen for å teste utholdenheten til Omanske kameler. Julenissen har etter et lengre tids forskingarbeid begynt å spekulere på kamelenes evne til å reise rundt jorden bittelitt raskere enn reinsdyrene. Dette vil selvsagt spare nissen for noen arbeidstimer som igjen kan resultere i mer kosetid med nissemor;)
  • 0
 11. bentus la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2014   

  Som min kjære stefar som er oppvokst i et kristent hjem sier: Advent!
  Presten skifter til lilla når han forkynner og den lokale kjøpmannen tenner lys i granen utenfor butikken (som hvertfall tar to! parkeringsplasser).
  • 2
 12. bentus la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2014   

  fargen rød er en primærfarge mens fargen gult er klassifisert som en sekundær farge.
  tre. Amber er en kombinasjon av 75 % Yellow og 25 % rødt.
  Rødt er universelt og brukes i julesammenheng.
  Det motsatte av rød er fargen blå. Eg går derfor for BLÅ

  • 0
 13. bentus la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  i dag takker eg min sønn for og ha vært en fet liten kid som bare smiler og er glad...eg takker min kreftsyke samboer for å være sykt positiv.. ! og eg takker 2 svogere som hvor den ene spiller gitar ved min side akkurat nå, mens den andre bedyret sin uskyld på telefonen i å ikke å ha besøkt meg på 1 år,,,(etter at leonard kom til verden) og eg takker hun søte nede på rema 1000 for at hun blinket til meg der eg kom og kjøpte øll i red hot chilipeppers caps og tight jeans.... men eg vil til slutt takke redaksjonen for å ha holdt det spennende for meg i den grad hvor eg står opp om morgenen og sjekker om eg har vunnet eller ei! TAKK!!!
  • 0
 14. bentus la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2013   

  ja det vil jeg påstå. spennningen er det jo alltid! (selv om eg vet at eg ikke vinner)
  Eg ble introdusert til denne kalenderen av en veldig god venn og levende gitarmaskin jarjo. (godt kjent i desse kalender-kretser) Takk Jarjo! God Mann!

  Ellers er det han Martin, som nesten skulle fått alle premiene selv for å komme på morsomme og gode nøtter. Takk for en spennende kalender med fantastiske premier. Eg er glatt med neste år!

  Bentus
  • 0
 15. bentus la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2013   

  kunne klart meg veldig fint uten full bybane kor eg må stå i midten blandt folk og fe og juletre, og nærmest bli utsatt for eller utføre en påkledd unødvendig voldtekt.

  Dette erstatter eg lett med en solnedgang på stad-landet og en tur med brettet på bølgene en frisk og deilig dag i juli

  GOD JUL
  • 0