Zarrath

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Zarrath

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Chris Schøne
 • Kjønn Mann

Zarrath sin aktivitet

 1. Zarrath la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

  Min juledestinasjon (hvor jeg har feiret jul tidligere) er på Rabbit Island i Kambodsja. Fantastisk lite sted fredfult og smo tatt ut fra en film
  • 0
 2. Zarrath la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2014   

  Ingenting varmer så godt som å ha en sterk kopp med kaffe, en bleiesnus under leppa og teksten "Victory" på et dataspill i julestria
  • 0
 3. Zarrath la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2014   

  Men det er da en selvfølge å ta til betraktning at disse "tre vise mennene" var på befaring fra dere kjære leder for å utføre besilialske handlinger som på sett og vis utartet seg til å starte en ny kamel-skole hvor man utskolerer over gjennomsnittelig tørste kameler.
  • 0
 4. Zarrath la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2014   

  Brun! Ingenting sier mindre jul enn brun!

  Ikke bare tenker jeg på fargen, men når jul og adventstid er her skal det være hvitt! Hvit snø, hvite store flak som sitter i busker og trær. Hvite, snøfylte skog og eng. Ikke brune trær, bar og brun hage, gjørmete stier i skog og mark.

  Nei uff, hvit, lilla og rød er julefargene, men brun.. Det vil jeg helst ikke se!
  • 0
 5. Zarrath la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2013   

  Setter stor pris på å bli nevnt i dagens kommentar, sammen med de andre flott innleggene!

  Over til dagens nøtt.. Det blir en hard å knekke. Først en innrømmelse, jeg har ikke så mange venner, men jeg har derimot en veldig god kamerat. Vi blir beskrevet som Knoll & Tott, Salt & Pepper, eller like som erter.. Derimot, ville jeg nok ikke gjort som Knoll & Tott, og bare gjor allskens ugang mot mor og far, men tvert imot. Jeg setter pris p åde få menneskene jeg har rundt meg. Rundt juletider, prøver jeg å trå varsomt med flere overraskelser på lur. Det beste jeg vet, er å "lure" mine nærmeste til å forvirre dem om hva julen og julegaver bringer dem. Jeg pleier å gjemme tomme presanger under senger, i skap og trappeoppganger, så mine nærme skal skal slutte å lete etter presangene. Jeg liker å smuglage mat, gløgg, og kanskje noen julekaker hvis humøret er der. Det er alltid en glede å overraske noen som ikke forventer storslagen matlaging av meg.

  Forøvrig, kommer alltid min beste kamerat over kl 19:00 hver eneste julaften etter at julemiddagen har blir konsumert hvor vi alltid har en liten gave på lur til hverandre, før vi tilbringer kvelden med nye duppeditter, drinken Snowball, og en skikkelig helaften med brettspill og godt humør.
  • 1
 6. Zarrath la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2013   

  Julestemning er vanskelig.. Spesielt med tanke på været. Uansett, jeg prøver å ikke la meg frykte selv om gresset er grønt i slutten av November. Min kjære mor lagde til meg når jeg var en liten gutt, en pakkekalender som hun sydde selv. Når jeg våkner 1. Desember, og ser den hjemmelagde nissen henge på veggen med en stakkars liten gave, føler jeg meg som 5 år igjen. Spent og ivrig trasker jeg bort til kalender, og åpner forsiktig det som kan være 'hvasomhelst'. Dette gjentar jeg hver eneste dag... Helt til bursdagen fyker avgårde 22 Desember, sitter jeg igjen med en følelse av at årets feiring er over.. Men jeg våkner opp skarve 2 dager senere, og jeg finner meg selv beruset i morgentimens duft av julekaker og ribbesvor og jeg hører en stemme klinge, "flåklypa".. Jeg må hoppe ut av senga for å løpe til TV stua der jeg finner en latsabb av en hund som ligger å småpromper på min plass foran titteboksen. Jeg kjapper meg for å lage kaffe, og gjør meg klar til nok et år, med Reodor Felgen, Ludvig og Solan Gundersen. Uten disse, hadde nok ikke julen, eller julaften blitt ordentlig jul.
  • 0