Krisove

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

19 ProPoeng

Om Krisove

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Kristian Øverland
 • Kjønn Mann

Krisove sin aktivitet

 1. Krisove la til et innlegg i et emne Vinnere av årets julenøtter anno 2014   

  Takk for årets julekalender, det har vært konge
  • 0
 2. Krisove la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

  Hahaha! Jeg er glad i dag!

  Takk for en fin desember, Itpro!

  Jeg har ikke så mange ønsker til jul, bortsett fra god mat og en glad familie. Jeg ønsker meg også at alle får et fint nyttår og at ITpro er tilbake neste desember!

  Har vært en glede

  Ønsker alle nøtteknekkere, nøttegeneraler og nøtteleser en riktig god jul!

  Hilsen,
  Kristian
  • 1
 3. Krisove la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2014   

  Syntes det er jævlig dårlig at jeg ikke ble nevnt fra gårsdagens nøtt, la ut følelsene mine om iTunes. Ærlig og åpen, men ingen respekt!??

  Hihi, over til dagens nøtt da. Dagen før dagen, jeg skal igjen være helt ærlig. Jeg sitter for det meste i leiligheten min, koser meg med litt gitarspill og prøver å skrive på litt sanger om hvor ensom jeg er... så tenker jeg litt og kommer frem til at jeg har 4 ubesvarte anrop og egentlig ikke er så ensom, skulle bare ønske jeg var trist så jeg kunne skrevet en bra følelsesladd sang.

  Jeg tar gjerne en tur innom foreldrene mine (som alltid arrangerer selveste julaften) for å sjekke hvordan "stova" ligger. Der er det mye å gjøre, mamma løper rundt, pappa ser på tv'en og min lille søster skriker. Jeg spør litt halvhjerta om jeg skal hjelpe til med noe, men mamma sier alltid nei. Kanskje fordi hun vet at jeg egentlig ABSOLUTT ikke har lyst til å gjøre rent eller dekke bordet, men uavhengig av det så hadde jeg faktisk gjort det.

  Jeg går så ut døra av huset, får dårlig samvittighet for at jeg ikke hjelper til, til tross for at hun sa nei. Setter meg i bilen, kjører hjemover og håper at jeg får alt det jeg ønsker meg i løpet av morgendagen. Kravstor som jeg er blir jeg som regel skuffet, og på lille julaften prøver jeg å forberede ansiktet mitt på hvordan jeg skal takle skuffelsene. Men dette får jeg også dårlig samvittighet for, hvordan i alle dager kan jeg bli skuffet når jeg har absolutt alt jeg trenger, og når noen mennesker trenger mat og et tak over hode?

  Til syvende og sist så bruker jeg dagen på å ha dårlig samvittighet. Jeg tenker mye på hvor utakknemlig jeg selv er, og hvor mye andre mennesker trenger de små tingene som jeg tar for gitt. Jeg tenker at jeg kanskje skal donere noe bort, men så stoler jeg ikke på en eneste av de organisasjonene, så konklusjonen blir vel at jeg selv skal reise ned til Afrika og bygge en skole en gang i løpet av livet, but then again, ville jeg ikke gjort dette for meg selv?

  Rød tråd: dårlig samvittighet for å være i live.
  • 1
 4. Krisove la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2014   

  Jeg må nok si meg enig i både osloby og inaballerina sine innlegg i dag, og til deg Ina: Jeg har ikke knust min iPhone.... enda

  Jeg har selv både iPhone, en gammel iPod, iPad, iMac mm. Dette har jeg stort sett vært veldig fornøyd med. Frustrasjoner kan likevel komme, spesielt under overgangen fra PC til MAC, men det er ingenting i forhold til dette hva du binder deg til. La meg ta det opp, ja, vi tenker alle på det samme; iTunes!

  HVORFOR? Hvorfor MÅÅ alt skje via iTunes, HVORFOR!!!!!?

  For all del, det er en genial løsning. De låser oss til deres produkter og driver dermed et monopol på markedet over musikk, filmer... stort sett alt? Så lenge du har en iPod eller iPhone så er du vel egentlig.. ja, fuckd? Jailbreaking, screenbreaking, handbreaking, alt dette kommer som et resultat av iTunes. Min frustrasjon er iTunes. Det gir meg spasmer, selv med tanken.
  • 1
 5. Krisove la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2014   

  Definitivt fyrstikker!
  • 1
 6. Krisove la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

  Definitivt i otra!
  • 1
 7. Krisove la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

  Åjsann, da ble det premie på meg også i gårsdagens nøtt. Takker og bukker for det.

  Jeg vil gjerne hilse til mine flotte besteforeldre, måtte de få en god jul til tross for mitt fravær!
  • 1
 8. Krisove la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2014   

  Helt klart piratentim!

  Han har vært aktiv, holdt forumet oppe, kommer alltid med positive, lange og gode innspill.

  Han fortjener helt klart en liten ekstra premie!
  • 2
 9. Krisove la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

  Haha, helt klart grandiosa!

  Jeg tror selv grandiosa har gitt opp salget i jula etter den eldgamle reklamen de kjører.
  • 0
 10. Krisove la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2014   

  Hvis jeg hadde hatt en time ekstra i dag så ville jeg brukt den på å svare her, dessverre har jeg ikke muligheten til det... eller? Jeg TAR meg muligheten til det nå.
  Trenger litt pause med noe underholdning i all denne julestria!

  Det har seg slik at jeg jobber på sykehuset 80 %, med et studie på siden, samt en ekstrajobb som også er på sykehuset. Til tross for at det er eksamstid så er det ikke mye hensyn å få fra jobbens side. Det er likevel litt koselig med så mye på planen, dagene går så fort og plutselig så er juleferien der, er dere ikke enig?

  Dagen i dag har startet med jobb fra 8 til 15, så litt lesing til anatomieksamen (som er i morgen) så har det blitt litt forberedelse på en rapport i jobbsammenheng. Den timen som har blitt satt av til det går nå heller til ITpro sin julekalender og litt youtubevideoer... prøver vertfall å se youtubevideoer; bygging i nabolaget - Ergo; ustabilt nett! Denne "rapporttimen" går med andre ord til ITpro og youtube, samt litt banning og banking i bordet!

  Dagens nøtt er i grunnen ganske interessant, jeg har av og til stilt meg selv det samme spørsmålet. Hva ville jeg gjort hvis døgnet var en time lengre, eller seks timer for den saks skyld(?). I disse tider kunne jeg gjerne hatt nytte av et en timer lengre døgn, men det blir nok dessverre bare med teorien! Det er likevel gøy å leke med tanken.

  På et generelt plan kan man se for seg at en dag med en times lengre døgn ikke er så langt unna virkeligheten, tenker bare på når vi stiller klokka. Hva gjør vi? Jo, vi sover en time lengre... som regel. Men jeg, jeg utnytter denne timen, jeg blir gjerne oppe litt lengre på kvelden, tar meg en ekstra time forran PC'en eller med pensumboka. Tro det eller ei, så blir faktisk denne timen som regel benyttet til noe fornuftig. But then again, hva er fornuftig? Det kan ofte være fornuftig å slappe av, så vell som å lese til eksamen, for ikke å snakke om gitarspilling. Alt har sin fornuft, og konklusjonsmessig vil jeg si at det ikke finnes noe riktig svar på hva man ville brukt denne timen på.

  Mitt svar på dagens spørsmål avhenger derfor av mine individuelle faktorer, sett at jeg er klar over at jeg hadde fått en time ekstra vill jeg definitivt tatt en liten innspurt på eksamenslesningen, but then again så sitter jeg da her. Kjenner kanskje ikke meg selv så godt som jeg trodde?

  Det er litt flaut, eksamen i morgen, dette er hva jeg ser på:  Og dette ligger bak meg:

  • 1
 11. Krisove la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2014   

  Irrasjonelle handlinger er handlinger man ikke tenker over på samme måte som når man lager lutefisk med såpe, kanskje ikke så lurt med tanke på det globale oppvarmingen. Det tenker nå vertfall Casaprov. På den andre siden kan det godt tenkes at en besvarelse er hjertegod fra alle perspektiv når man tenker konjunktiv på de aller største behovene.

  Alt i alt så er besvarelsen godkjent så lenge svaret er riktig.
  • 1
 12. Krisove la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  Martin kommer på flyplassen, hiver seg på flyet til Bergen og lander på flesland. Da han kommer frem blir han møtt av den en kompis som sier at de skal dra videre og drar han med. De løper bortover og rekker akkurat boardingen til det andre flyet.

  Martin skjønner ikke mye, han skjønner at de skal et annet sted, men det som overrasker han er at når han kommer inn i flyet, som attpåtil er et privatfly, så sitter alle kompisene hans der og skåler! De skal nemlig på et "elope julebord" i Saint-Tropez. 3 dagers julebord finansiert av en god kompis!  • 1
 13. Krisove la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2014   

  Først og fremst vil jeg begynne med å si at julefeiringen sannsynligvis ikke har tilpasset seg nettsamfunnet, men nettsamfunnet har tilpasset seg til julestemningen.

  Et samfunn er gjerne beskrevet som et samhold, uavhengig av hvilket slags samhold det er. Det kan være et samhold mellom kjøper og selger, et samhold på forum, et nettsamfunn i form av kommunikasjon med nære venner/familie over skype osv. Vi som mennesker har tilpasset oss samfunnsutviklingen og samfunnet tilpasser seg julestemningen.

  Vi ser blant annet at nettbutikkene bruker julen og julestemningen for alt den er verdt, det er illustrasjoner av snø og nisser over det hele, gode slagord trykker hardere enn før; "Hvor greit hadde det ikke vært med en billig støvsuger før julevasken, eller kanskje du vil kjøpe den som en gave?". Bestselgere er og forblir bestselgere, reklamasjon blir mer relevant, den hjelper oss, den får oss til å slutte å tenke selv, vi får alt servert på sølvfat; spesielt ideer til julegaver og hva mamma eller pappa kan ønske seg.

  Forum får frem de virkelige meningene, de koselige ordene, de gamle og glemte sangene, de gamle bildene av når snøen falt og byggefelt var et sjeldent syn. Alt som var til syne var et snøen, trærne og et stearinlys i naboens vindu. Den gamle gode julestemningen kan vi være så heldig å finne et glimt av på nettsamfunnet.

  Verden utvikler seg, og jeg, som kanskje er tilhenger av "julelivet" på landet er også glad for det. Nettsamfunnet på internett kan kanskje ikke tilby den nærheten, den koselige stemningen, den fysiske varmen (eller kulda) som vi trenger å kjenne på for å få julestemning. Men den tilbyr noe annet, noe veldig viktig. Nettsamfunnet tilbyr tilknytning, tilknytning til venner, kjente, kjære, alle man savner, alle man tenker på i jula. De er i dagens nettsamfunn bare et par tastetrykk unna. Før var det ikke slik, man var kanskje lei seg og fylt med savn i juletiden, men nå trenger ikke savnet lengre være så stort.

  Verden er stor, nettsamfunnet gjør den liten. For et menneske i en stor verden kan savnet bli stort, nettsamfunnet bringer oss sammen og selv julen kan bli reddet av internett.
  • 1
 14. Krisove la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

  Det var kanskje greit å logge inn:

  piratentim: Det er fascinerende å se hvor flink du er med ord, spesielt når det kommer til godhet og verdier i verden. Jeg vil dessverre ikke fokusere på akkurat dette i dag, men du skal virkelig ha for arbeidet ditt. Good job.

  Jeg har dessverre ikke tatt meg tid til å dele så mye i årets julekalender, da jeg de siste 11 dagene har vært på jobb, både i praksis og med "lønnet arbeid". Jeg vil likevel ta meg tiden til å delta i dag, og jeg vil fokusere på en spesiell hendelse som skjedde her om dagen.

  Dette var på tirsdag, den første dagen i dette semesteret hvor vi virkelig hadde fått is og jule/vinterstemning på morgenen. Jeg tenkte at dette ble deilig, kunne endelig skli litt av gårde med bilen til jobb, teste de nye vinterdekka og puste inn den friske luften på vei fra parkeringsplassen og opp til avdelingen hvor jeg jobber. Nå høres det kanskje ut som det skjedde noe spesielt på veien, men det gjorde det absolutt ikke, heller lite med tanke på all køen.

  Det det derimot dreier seg om er min labbetur fra parkeringsplassen og opp mot avdelingen, det var her det skjedde. En laaangs bratt pakke som selvsagt også hadde blitt dekket av litt småfrost. Som vanlig så tar jeg ikke med dette i beregningen, og jeg tar opp mobilen, begynner å gå på "autopilot" og skal til og sende "morgensnappen". Jeg ser ca halvveis i bakken og skal til å ta et stolt selfie, i det jeg trykker og kameralyden så vidt blir registrert av ørene mine så tryner jeg nedover, jeg mister mobilen, sklir nedover og kjenner at buksa begynner å slites på knærne. Etter et minuttstid på på magen halvveis nedi bakken så tenker jeg at det er på tide å reise seg. Jeg reiser meg, plukker opp mobilen som skjermen hadde sprekt på og labbet videre, påttesur.

  Jeg kommer opp på avdelingen og blir møtt av en smilende kollega som hadde sett meg tryne i vinduet. Han så på meg og ønsket meg en god morgen, jeg nikket og gikk å satt meg på kontoret. Tok opp mobilen og la hode i fanget mens jeg så på den knuste skjermen. Jeg la merke til en liten "flike" som var løs på mobilen, jeg dro litt i den og tenkte at det måtte være mobilbeskyttelsen som hadde revnet litt. Jeg rev av hele beskyttelsen og ripen forsvant! Skjermen hadde altså ikke knust, det var bare en STOR ripe på selve plastikken, det så helt utrolig ekte ut, men der og da pustet jeg lettet ut. Jeg gikk videre inn på morgenmøte med hodet hevet og hilste fornøyd på resten av gjengen. Dagen var reddet.

  Til tross for en liten skramme på buksene og en liten "scare" fra mobilskjermen så viste det seg at en liten skade alltid kan føre til noe bedre. Selv om noen ting går galt i hverdagen vil det som regel føre til noe annet, og de små gledene man kanskje får ut av dette vil være større enn tapet av noe som kanskje i utgangspunktet var enda mer verdifullt.


  Håper denne historien kan sette ting litt i perspektiv, det er ikke alltid at de små irriterende tingene trenger å ødelegge dagen, men heller gjøre muligheten for at det blir en bra dag, større.
  • 1
 15. Krisove la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  Jeg vil takke hele familien for at de har støttet meg hele året.

  Åpenbart vil jeg også takke for eventuelle gaver jeg får :] Dette kan eventuelt premieres med meg i bar overkropp og en film på TV'en.

  Får håpe mamma ikke vinner.
  • 1