Kranic

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

2 ProPoeng

Om Kranic

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Kristian Fauskanger

Kranic sin aktivitet

 1. Kranic la til et innlegg i et emne Erfaringer med Coursera   

  Takk for at du delte din erfaring.

  De 40USD gjelder det for beviset du får som er merket med coursera og professorens signatur eller gjelder det kun for "specializations" løpene som gir deg beviset fra universitetet du tok det fra? (https://www.coursera.org/specialization/cybersecurity/7?utm_medium=listingPage).

  Gir mening at de skal tjene inn noe penger på kursene, men finner i så fall lite informasjon fra dem at det koster penger å få kurs beviset når du er ferdig så det er jo litt skuffende. 40 dollar er jo riktig nok ikke så mye penger så burde gå fint.
  • 0
 2. Kranic la til et emne i Jobb og utdanning   

  Erfaringer med Coursera
  Hallo.

  Jeg lurte på om det var noen her som hadde noe erfaring med Coursera. selv har jeg meldt meg på cryptography (1) som varer i 6 uker.

  Jeg tenkte noen av disse klassene/kursene kunne være til hjelp for å "piffe" opp CV-en min da den dessverre ikke har så mye spennende på seg enda, men jeg sitter å lurer på om klassene vil bli sett på som ordentlig kompetanse av en arbeidsgiver og om det da er verdt å bruke 6 uker på dette.

  For de av dere som lurer på hva coursera er så er det et nettsted som tilbyr gratis nettstudie laget av professorer fra forskjellige universiteter.

  https://www.coursera.org/

  Så dere som har lang erfaring med jobb søking eller gjerne til og med jobber med å ansette folk, vil dere si at det er verdt å bruke tid på disse klassene/kursene?
  • 2 svar
  • visninger
 3. Kranic la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2013   

  Det er alltid mange juleplager, lange køer, fulle sentere og mye man skal få gjort.

  Men julen pleide å være ganske bra når jeg var yngre (det var muligens fordi jeg slapp mye av slitet). men mest fordi man faktisk hadde julestemning. Det var massevis av snø og kaldt, men det var jo koselig det, men nå er det visst slutt på det, vi har bare en forlenget høst i Bergen med sidelengs regn.

  Ikke nok med det, men vi har gått gjennom mange talls stormer i det siste og, mange paraplyer har måtte dø i Bergen i løpet av denne "julen". Så visst det er en juleplage jeg kunne vært foruten så er det været nå, visst vi først ikke skal få vinter vær kan vi like gjerne få sommer vær isteden.
  • 0
 4. Kranic la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2013   

  Begge får meg til å håpe på gode ting, men viser seg å ikke utføre noe i det hele tatt.
  • 0
 5. Kranic la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2013   

  Det som irriterer meg grønn er windows update. alltid windows update!!

  Når man får den nyeste flotteste oppdateringen til serveren også må man til og med starte den på nytt igjen eller når man skal ta med seg en laptop mens man er på farten og den begynner å installere 100 vis av oppdateringer annen hver uke og du kan ikke slå denne av før det er ferdig.

  IT hadde vært et bedre felt hadde ikke windows update hvert så utrolig plagsomt.
  • 0
 6. Kranic la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2013   

  Det som får vipper nissen av hengslene er når SQL serveren han bruker for å holde styr all informasjonen om hvem som er snill og slem går dunken på grunn av en alv som fant ut at det var en strålende idè og drikke julebrus når han fikset på serveren.

  det er ikke alltid like lett å drive business når hele it avdelingen din består av alver.
  • 0
 7. Kranic la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2013   

  Vell eg går main stream og sier Hordalan på ågotnes 21-24 februar.

  Det må uten tvil være det feteste siden jeg tross alt er der og er veldig hyggelig å være rundt
  • 0
 8. Kranic la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2013   

  Dette er jo noe alle vet!

  Julenissen har gått i partnerskap med NSA for å låne deres ressurser.

  Han får lov å overvåke alle de snille menneskene så lenge han rapporterer alle terroristene han finner i søket. (og kanskje han får litt grøt tillegg som en jule bonus)


  • 0
 9. Kranic la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2013   

  Det er mye å kjempe for i julen, stemningen, ferien og alt annet juleting.

  Men det jeg kjemper ekstra hardt for hvert år er å bruke alt for mange timer på ukomfortabelt fulle kjøpesentere for å finne de perfekte gavene til familie og venner.

  Men er nå alltid hvert tiden det tar.
  • 0
 10. Kranic la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2013   

  Vell min mor setter alltid på sølvguttene når vi skal spise julemiddagen og det bringer jo alltid julestemningen i hus
  • 1
 11. Kranic la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2013   

  Enkelt! litt ingefær og ribbe fett under steking av kjøttdeigen så får du en ekstra jule spinn på retten.

  Samt nok reklame i media, stabburet klarer jo det med "jule grandiosa" så det burde gå fint med jule taco og
  • 0
 12. Kranic la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2013   

  Jeg går for supernatural teorien.

  Himmelen er en personlig "verden" med det som betyr mye for deg, denne verden finnes paralelt med de andres himmel.

  og visst vi er heldig så kan vi dra til våres venner og kjære sine verdner =D

  • 0
 13. Kranic la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2013   

  hmm...jeg velger å gå den rette politiske veien.

  I vår moderne verden hvor alt skal gjøres på nett, man skal sjekke skatten sin og betale regninger burde alle ha tilgang til Internett. i 2012 viste det seg at hele 95% av vår befolkning har tilgang til Internett, dette er veldig bra. men de resterende 5% som utgjør rundt 250.000 personer må ha samme mulighetene.

  Vi har har kommet ganske langt innenfor dekning av mobil nettverk og dette bør styrkes videre og vi må gi en minimums linje som er god nok til å gjøre det som kreves for å ta del i det moderne samfunnet til de som måtte mangle dette.

  Vi må også kreve at offentlige etater må følge bedre i tiden, hvert år kan vi lese om hvor mange millioner vi skal bruke på å styrke den digitale hverdagen vår. mye av dette går i dragsuget til NAV som aldri klarer å bli noe bedre.

  Når jeg skulle sende søknad til dem for halvannet år kunne jeg laste ned skjemaet og fylle det ut på PC, men jeg måtte deretter faktisk skrive dette ut og levere det inn i papir format til dem. Jeg kunne ikke skjønne at dette kunne stemme da jeg kunne søke om million lån av DNB på nettet.

  Men jeg måtte nå levere det til dem og det er vanskelig å gjøre med slike arbeidstider som de opererer med, jeg har heldigvis alltid hatt fleksible arbeidsplasser, men det er langt fra alle som har samme gleden og for dem kan det ofte være vanskelig å få muligheten til å levere slikt. digital signatur og innsending burde være tilgjengelig på alt staten skal styre.

  Så til konklusjon så ville min teknologiske lov være at alle skal få tilgang til Internett godt nok til å være med i samfunnet samt å sette høyere krav for de offentlige etatene å ta i bruk de digitale midlene.
  • 1
 14. Kranic la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2013   

  Vell alt går ut på dato utifra personen som skal bruke det. For noen er dette årevis og for andre er dette knappe ukene.

  Hos oss blir noe byttet ut år etter år, men juletreet blir alltid pyntet likt. Så for mote folket blir vell julepyntet som Apple produktene byttet ut år etter år mens for de tradisjonelle så er vell det litt nostalgi og julestemning og ha samme pynten hvert år.
  • 0