Bodil95

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Bodil95

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7 Home Premium

Profile Information

 • Fullt navn Morten Arnesen

Nylige profilbesøk


1 749 profilvisninger

Bodil95 sin aktivitet

 1. Bodil95 la til et emne i PC-hjelp   

  PC crasher på tunge spill
  Hei!
  Jeg har nylig fått et problem med at pc'en crasher når jeg spiller. Det skjer som oftest på litt tyngre spill. Det som skjer er at pc'en fryser og det kommer hvite prikker og streker, før jeg får blue screen hvor det kommer opp error melding: video_scheduler_internal_error. Jeg har selvfølgelig prøvd å skrudd ned grafikken endel, men dette hjelper ikke. Sett på google at folk med lignende problem har hatt for liten PSU, men da jeg har lite peiling på dette trenger jeg hjelp til å se om det kan være problemet.
  her er mine specs:
   MSI LGA1150 Z97S SLI KRAIT EDITION
  Intel Core i7-4790
  Geforce gtx 770
  750W PSU
  1x 120gb ssd og 1x 1Tb hdd.
  Problemet oppstod etter jeg oppgraderte hovedkort og cpu.
   
  • 2 svar
  • visninger
 2. Bodil95 la til et innlegg i et emne Problemer med Battlelog (BF3)   

  Det funket faktisk, takk for hjelpen!
  • 0
 3. Bodil95 la til et innlegg i et emne Problemer med Battlelog (BF3)   

  Bruker Chrome, men har ikke prøvd å bruke en annen. Har "Adblock", men den står slått av hele tiden.
  • 0
 4. Bodil95 la til et emne i Spill og utstyr generelt   

  Problemer med Battlelog (BF3)
  Hei!
  Jeg har fått ett problem med battlelogen min til BF3 og lurte på om noen her har hvert borti det samme.
  Når jeg trykker på noe som helt inne på battlelog må jeg refreshe siden for at den skal koble til. Den endrer adressen, men går ikke inn av seg selv, f.eks visst jeg trykker på "server browser" må jeg refreshe får å komme inn på server browseren. Jeg får heller ikke koblet meg til noen servere. Det kommer opp at jeg jeg trenger å laste ned en ny battle plugin, men når jeg trykker på "download" skjer det ingen ting.
  Jeg har aldri hatt problemer med dette før, å har ingen problemer med andre Origin spill. Jeg har prøvd å re-innstalere spillet, men det samme skjedde en gang til.
  Takker for svar
  • 4 svar
  • visninger
 5. Bodil95 la til et innlegg i et emne Valg av headsett til Skype og gaming   

  Jeg selv bruker nå Asus Vulcan Pro, å er forsåvidt veldig fornøyd med dette. Det følger også med et lydkort du plugger inn i USB'en, men bruker du dette vil du få veldig mye diskant, og en relativt skarp lyd og lite bass. Dette funker veldig bra til spille der du alltid vil høre om noen går bak deg, på andre siden av veggen etc, men funker dårlig til musikk. Så har du tenkt å bruke det til musikk fungerer det visst du plugger det rett inn i pc'n. Da vil du få ganske mye midre kabel å strekke deg på, men du får en fin lyd. Men i all hovedsak er dette et gaming headsett, så du vil ikke få samme musikk kvalitet som et headsett laget for musikk selvfølgelig. Micen er også veldig fin, aldri fått klage på støy fra micen når jeg har snakket med på folk på skype/ts.
  • 1
 6. Bodil95 la til et emne i Kjøpshjelp   

  Trenger ny skjerm!
  Hei!
  Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny skjerm, skjermen skal i all hovedgrad bli brukt til gaming, da for det meste FPS spill, for det meste cs:go, 1.6.
  Jeg har nå sett på to skjermer, Benq XL2420T ( http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=648274 )
  Asus VG248QE (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=774683#extra )
  Jeg lurte på om noen her har en formening om disse to skjermene, eller vet om noen andre jeg heller burde kjøpe rundt denne prisklassen?
  Takker for svar!
  Mvh Morten Arnesen!
  • 1 svar
  • visninger
 7. Bodil95 la til et innlegg i et emne Windows 7 aktiverings problem!   

  Tusen takk, det funket perfekt
  • 0
 8. Bodil95 la til et emne i Windows   

  Windows 7 aktiverings problem!
  Hei!
  Jeg kjøpte legit Windows 7 Home Premium av komplett for ca ett og et halvt år siden. Jeg fikk får en ukes tid siden en melding om at windowsen min ikke var aktivert pluss at det i høyrehjørnet av skjermen min står det at windows ikke er ekte: build 7601. Når jeg går inn på systemet og trykker aktiver "windows nå", blir jeg bare sendt til microsoft sin hjemmeside hvor jeg blir tilbyt å kjøpe ny windows. Jeg har prøvd å skrive inn igjen produktnøkkelen min hvor jeg får opp error code: 0x8007000D. Jeg har også prøvd å reinnstalere windows hvor jeg for opp samme error code. Jeg har åpnet cmd og skrevet inn sfc/scannow og den fant ingen feil. Jeg lurer da på hva som kan være feilen og hvordan jeg skal få fikset dette?
  - Morten Arnesen!
  • 3 svar
  • visninger