Viset

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Viset

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 15. mai 1994

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Vegard
 • Kjønn Mann

Viset sin aktivitet

 1. Viset la til et innlegg i et emne Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner   

  Vell, nå fjernet hele Symantec Endpoint Protection, er ikke noe fornøyd med dette programmet.. Jeg scannet PC'en med Malwarebytes Anti Malware, og den fant en haug med trojanere i Symantec sin karantene fil (Nesten 1000 stykker!) Den slettet disse og måtte restarte PC'en for og sikre at alt ble riktig slettet og etter dette har det vært stille nå. Avira finner ingenting, Malwarebytes finner ingenting og SuperAntiSpyware fant heller ingenting.

  Er det trojaneren som driver og går i "dvalemodus" eller er den borte?
  • 0
 2. Viset la til et innlegg i et emne Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner   

  Glem det forrige innlegget mitt.. Det popper fortsatt opp som bare det..

  Hvis noen som har peiling på Combofix og Malwarebytes kan jeg legge ut noen logger.
  • 0
 3. Viset la til et innlegg i et emne Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner   

  Da er problemet mitt løst tror jeg!

  Jeg tok sjangsen igår og kjøre Combofix. Alt gikk greit, jeg bare fulgte det som programmet ba om og lot det gjøre sitt. Det ga meg en liste før det restarter computeren med diverse programmer jeg måtte deaktivere for at combofix kunne kjøres sikkert. Deaktiverte disse og trykket ok. Combofix dreiv og holdt på med sitt, ga meg informasjon om hva det gjorde hele tiden, og jeg rørte ingenting og bare så på. Alt gikk greit og PC'en ble restartert. Da jeg startet den opp igjen ga det meg en logg jeg ikke forstår så mye av, men antivirusen popper ikke opp lenger og jeg driver og scanner PC'en nå, men virker ikke som det fnner noe mer, så tror problemet er løst!

  Kort oppsummert: Jeg kjørte Combofix alene og alt gikk fint! Tror trojanere er borte for godt!
  • 0
 4. Viset la til et innlegg i et emne Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner   

  Du er nok litt mer heldig enn jeg, tross alt. Men det er mulig du også må kjøre et program som heter Combofix, og poste loggfilen her, men du bør ikke gjøre det unten hjelp av noen som kan håndtere loggfilen og si hva du skla gjøre videre. Det er "sterke saker" det programmet, så en bør ikke kjøre det uten at en virkelig vet hva en gjør. Håper både du og jeg kan få hjelp her inne, men det er muligens ekstra lite aktivitet akkurat nå, pga. fellesferie?!?
  Det er snart 2 uker siden min PC ble infisert, så jeg er rimelig frustrert! (Heldigvis har vi en til i huset, men jeg vil gjerne ha min egen i drift igjen).

  Jeg har hørt om Combofix ja, men det er jo som det sier selv, et avansert program, og bør ikke brukes uten hjelp av folk med erfaring. Man kan ende opp med og gjøre mer skade enn nytte ved feil bruk.

  Jeg er nok mer heldig enn deg sånn sett, men den ene trojaneren jeg har skal vistnok gi andre personer tilgang til PC'en i tillegg, så er forholdsvis bekymret for akkurat dette.

  Sikkert derfor det er lite aktivtet ja. Folk har ferie nå, får håpe det kommer noen snart før hele PC'en kræsjer her..

  Jeg tror jeg har en "hovedtrojaner" ja. Som sprer ut de andre. Tror jeg vet hvem av det det er, men problemet ligger i å bli kvitt den.
  Håper inderlig på hjelp ja!
  • 0
 5. Viset la til et innlegg i et emne Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner   

  Argh, kjenner jeg blir lettere irriter her selv og. Har flere antivirus programmer som kjører nå og scanner PC'en hele tiden, men som sagt så rapporterer ingen av dem om det samme, men nye trojanere så jeg aner ikke hvem av dem jeg skal tro på eller forholde meg til..

  Nei, så uheldig har ikke jeg vært. Jeg har full tilgang til både skrivebord og dokumenter. Men den har fjernet tilgangen min til mappen den ligger i, så jeg kan ikke slette den selv virker det som. Ifølge Symantec sin hjemmeside er dette kun Medium på farelisten, men står som "Vanskelig" og bli kvitt.
  • 0
 6. Viset la til et emne i Virus og antivirus   

  Hjelp til fjerning av Virus/Trojaner
  Hei!

  Klarte dessverre og få en eller flere trojanere på PC'en min her forleden, og nå sliter jeg veldig med å bli kvitt de.

  Jeg hadde opprinneling Symantec Endpoint protection innstallert på PC'en og denne rapportere og rapporterer fortsatt om følgende trojanere:
  Trojan.Gen.2
  Trojan.Zeroaccess.B
  Trojan.Gen

  Det virker ikke som den klarer og kvitte seg med trojanerne, men putter dem heller i karantene hele tiden. Og trojanere driver og kloner seg selv ser det ut som siden de popper opp hele tiden.

  En venn av meg anbefalte da og prøve Avira Antivirus, jeg lastet ned dette og kjørte et fullscan. Avira fant ingen av de samme trojanere som Symantec rapporterer om, men forteller om en ny trojaner som heter:
  W32\Patched.UB - Den klarer heller ikke og kvitte seg med denne.

  Så det endte opp med at jeg lastet ned SpyHunter, som både scanner og kvitter seg med alt dritt den måtte finne. Denne endte også opp med og finne noe helt annet enn de 2 andre programmene. Denne fant nemlig en tracking cookie, dessverre fikk jeg ikke brukt det tilbudet som fulgte med og kvitte meg med disse programmene siden da måtte jeg slenge ut med en god del penger.

  Så kort oppsumert er problemet mitt følgende: Jeg har 3 ulike programmer som alle forteller om 3 ulike problemer. Jeg aner ikke hvem av dem jeg skal stole på eller hvordan jeg skal bli kvitt noen av dem.

  Håper virkelig på hjelp her!
  • 10 svar
  • visninger