AndersHU

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om AndersHU

 • Rang
  Nyansatt

AndersHU sin aktivitet

 1. AndersHU la til et innlegg i et emne AVG har fjernet hovedfilen på ekstern harddisk   

  Hei,
  Har forsøkt dette, men kommer desverre ikke langt når jeg ikke finner filen i "virus vault".
  Jeg har ikke sett filen der eller fjernet den der fra heller så det er merkelig. Mulig antiviruset har fjernet det der fra selv, men ikke vet jeg.

  Andre forslag?

  Takk for hjelp! Setter stor pris på den hjelpen jeg kan få.
  • 0
 2. AndersHU la til et emne i Virus og antivirus   

  AVG har fjernet hovedfilen på ekstern harddisk
  Hei,
  Har en ekstern hardisk hvor plutselig alt er borte. Eller Hovedmappa jeg trykker på er borte. Når jeg setter inn USB og går på min datamaskin og trykker på Element (E) "ekstern hardisk" så kommer mappa opp blank. Altså ingen fil / mappe å trykke seg inn på. Jeg åpnet for å vise skjulte filer og jeg fikk opp følgende mappe: $AVG --> $VAULT, hvor følgende filer lå: v_00000001.fil og vvfolder.idx (se vedlegg "skjermdup")

  Nå har det seg slik at hadde kryptert hardisken med lockdir.exe , slik at mappa var passordbeskyttet. Når hardisken ble koblet til en annen pc til en annen person har tydeligvis AVG reagert og tolket dette som en trojansk hest siden det ikke fikk tilgang til mappa og gjort noe.

  Åpnet AVG og sjekket og fikk opp følgende når jeg såg på "Resident shield detection", se vedlegg "virusprogram". Her er det siste som har skjedd at AVG har flyttet object til virus vault.

  Når Jeg ser i "virus vault" så er det ingen object eller infeksjon som ligger der og forutsetningene for å ligge der burde være oppfylt. Det står at filer automatisk fjernes etter 30 dager, men det er gått under så lang tid.

  Jeg lurer derfor på hva jeg eventuelt kan gjøre for å rette opp i dette ? Mye viktig data jeg skulle hatt tilgang til.

  Mvh


  • 3 svar
  • visninger