Torstein3

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Torstein3

 • Rang
  Nyansatt

Profile Information

 • Fullt navn Torstein Fosse

Torstein3 sin aktivitet

 1. Torstein3 la til et emne i Webutvikling   

  Søker samarbeidspartnere som ønsker å være med på våre eventyr:-)
  Hei.

  Det er sikkert ikke første gang det kommer et innlegg som dette, men jeg gjør et forsøk i håp om at jeg kan finne noen dyktige utviklere som kan være interessert i et samarbeid.

  Generelt sett har jeg/vi litt for mange ideer og prosjekter som vi ønsker å realisere, men hvor vi har for lite arbeidskapasitet og håper det kanskje er noen her som kan være interessert i å delta i en eller flere av våre eventyr:-), eller kan tipse meg om hvordan jeg kan komme i kontakt med utviklere som er under utdannelse og ønsker reelle prosjekter hvor de kan få testet kunnskapen sin ved å løse teknisk krevende oppgaver.

  Når jeg sier vi er dette fordi jeg eier et selskap som er lokalisert i Bergen hvor vi har og holder på å utvikle forskjellige IT prosjekter. Vi består av totalt 13 ansatte, hvor det er alt fra kundeservicearbeidere og selgere til utvikler. Når det gjelder utvikler har vi en svært dyktig prosjektleder som har ansvar for de forskjellige prosjektene vi jobber med, selv har jeg ikke noe regn programmeringskunnskap, men har likevel forståelse for hva dette går i☺. I tillegg har vi noen samarbeidspartnere i India som hjelper med enklere oppgaver til en akseptabel kostnad.

  Til nå har vi brukt et seks sifrert beløp på utvikling av de forskjellige prosjektene/selskapene så dette er på ingen måte noen hobbyprosjekter, men prosjekter vi selv har stor tro på og som vi har tenkt å oppnå suksess med. Vår største utfordring underveis er at vi stadig vekk kommer på andre ting vi ønsker å utvikle og/eller tilføye løsningene våres flere og nye elementer, derfor skulle vi veldig gjerne ha kommet i kontakt med dyktige utviklere som utvikle nettsider i følgende språk/teknologier:
  - ASP.NET (c++ eller c#)
  - Microsoft Sql
  - SOAP
  - IIS
  - Java EE
  - PHP
  - Pg SQL
  - jQuer
  - Java (generelt)
  - CentOS
  - Ubuntu
  - Apache
  - SVG
  - Glassfish
  Du trenger selvsagt ikke å ha kunnskap/erfaring fra samtlige, det viktigste er at du har generelt god kunnskap om webutvikling og er interessert i å lære enda mer ved å teste hodet/kunnskapene dine ved å løse/utvikle nye løsninger.

  Som sikkert alle andre ønsker vi gjerne at folk skal jobbe for oss å få betalt med luft og kjærlighet:-), men vi forstår selvsagt at ingen sin tid er gratis. Likevel er vår utfordring at hvis vi leier inn reine utviklere for å gjøre hva vi ønsker må vi enten kutte ned på selgere, kundeservice eller markedsføring og ingen av de områdene er heller gode å kutte for å spare penger. Derfor ønsker jeg å undersøke lykken her og undersøke om det er noen utviklere hvor vi kunne fått til et samarbeid med og hvor vi kan finne en god tone. Vi har mulighet til å betale noe fast og løpende hvis vi finner den rette personen, men i hovedsak ønsker vi å finne noen som får like stor tro på prosjektene våre som vi har selv at de ønsker å bidra mot å få en del av kaken når vi oppnår suksessen vi er ute etter☺

  Når det gjelder selve prosjektene vi jobber med er jeg som alle andre usikker på hvor mye jeg ønsker å informere om offentlig i et forum. Det jeg kan nevne er at det ene prosjektet heter Ferieboliger.no og dere kan undersøke nettsiden her Ferieboliger.no - Forside, de andre prosjektene ønsker jeg ikke å utdype noe særlig nærmere her men har selvsagt forståelse for at jeg må dette før noen eventuelt ønsker å inngå et samarbeid, men send meg da gjerne en PM så tar vi det der i fra.

  Når det gjelder Ferieboliger.no er dette en utleieformidler av ferieboliger til leie. Hovedkundene våre er private utleier som ønsker å leie ut ferieboligen de har enten i Norge eller utlandet. Ønsker de å bruke Ferieboliger.no vil vi bidra med å markedsføre boligen, håndtere alle henvendelse fra potensielle leietakere, kreve inn leien og betale denne videre, håndtere lokale gjøremål som utvask, nøkkelutlevering etc. Kort fortalt håndtere alt knyttet til utleien av boligene til kundene. Per dags dato er det ca. 130 aktive boliger som er kunder som har vært med siden sommeren 2011 for å teste at løsningene våre fungerer, og etter en del justeringer er vi nå fornøyd og klar til å a inn et langt større antall boliger både fra private kunder her i Norge, men også utenlandske partnere vi alt har inngått avtale med. I løpet av dette året vil vi trolig ha passert 1.000 utleieboliger.

  I første omgang skal vi erobre det norske markedet og konkurrere mot våre danske konkurrenter Novasol og Dancenter. Dette skal vi klare gjennom å tilby leietakerne en god kundeservice, fortsette å utvikle Fereiboliger.no og gjøre den mer brukervennlig samt fortsette å tilknytte oss flere nyttige samarbeidspartnere som for eksempel Finn.no som i dag er vår viktigste samarbeidspartner. Når Norge er erobret ønsker vi å satse videre i Euopa og jobbe mot vår endelige målsetning om å bli Europas ledende formidler av utleieboliger.

  Jeg håper det er noen som syns dette kan høres interessant ut og ser frem til å forhåpentligvis få tilbakemelding fra noen av dere.
  • 0 svar
  • visninger
 2. Torstein3 la til et innlegg i et emne Starter opp nettbutikk, skrive kjøpsbetingelser?   

  Hei.

  Hvilke type nettbutikk er det du har og hva er det du skla selge, har du en link du kan vise til? Jeg kan gjerne komme med tips til hva du bør/må ha med da jeg har gjort dette tideligere for flere av mine selskaper.
  • 0