Steffenm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 832
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Steffenm

 • Rang
  Superbruker

Profile Information

 • Sted Oslo/Ålesund

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Steffenm sin aktivitet

 1. Steffenm la til et innlegg i et emne Bad Astronomy - Planet X eksisterer ikke   

  Det er skuffende mange mennesker i verden, Norge inkludert, som ikke evner å tenke for seg selv med sitt eget hode. De er så bortskjemt av all slags input fra bedrevitere, kommentatorer, spekulanter, kverulanter, teoretikere og spesielt media at hjernen deres er helt ødelagt.
  • 0
 2. Steffenm la til et innlegg i et emne Radeon 9200   

  Med tanke på hvor minimal ytelseøkning overklokning gir, så tror jeg ikke dette er noe prosjekt å satse på. Om du får økt ytelsen nok til å bruke Vista i det hele tatt, så blir det ingen fornøyelig opplevelse er jeg redd. Du får et fint skjermkort du kan bruke i Vista for under tusenlappen.

  edit: Nå er ikke jeg så godt inne på skjermkort nå om dagen, så jeg vet ikke om du kan kjøre Aero flytende med dette, men til Vista generelt skal det gå greit.

  http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=334593
  • 0
 3. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Er Dette bra?   

  Det vil fungere til lett og beleilig desktop-bruk. Ikke spill eller andre tyngre programmer. Hverken minne, prosessor eller skjermkortet du nevner egner seg til annet enn Word og enkel surfing.
  • 0
 4. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Skikkelig fighting musikk   

  Rob Zombie har mange bra sinte-sanger. De spilte det hele tiden på BJJ-trening (Brazilian Jiu-Jitsu). Pantera - Drag the Waters med et skikkelig anlegg får deg i kamphumør
  • 0
 5. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST]ELEKTRONIKK EKSAMEN V 2006 (karakter:6)   

  Det er i alle fall en klasse AB forsterker. Unngår overgangsforvrengning. Men skjønner ikke helt hvorfor det er så viktig når det er snakk om noe så simpelt som sirenen på en fjernstyrt bil. Ikke klassisk musikk akkurat. Står det mer tekst i oppgaven enn du har nevnt over?


  edit: Ser på siste skjemaet nå.
  • 0
 6. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST]ELEKTRONIKK EKSAMEN V 2006 (karakter:6)   

  Jeg må nok skuffe hvis dere forventer noe guru-svar fra meg. I år har vi såvidt rørt slike skjemaer. Såvidt noen skjemaer i det hele tatt, og da TV-er. Slikt går fort i glemmeboken. Poenget med å lære det på GK er at det skal komme kjappere tilbake når man begynne oppfriskningen senere, evt på høyskole. Har lett frem elektronikk-bøkene fra GK og VK1 og prøver å finne funksjonene til hver enkelt komponent. Finner jeg noe fornuftig som du ikke allerede har nevnt, så skal jeg legge det inn her. Er forresten ganske opptatt selv med fagprøven vi skal ha nå på mandag. Fikk forberedelsene i dag.
  • 0
 7. Steffenm la til et innlegg i et emne Fastlane - Noe håp om å se denne serien igjen?   

  Så en tre-fire episoder av den. Det var den som gikk på kveldene på TV Norge? Den så jo helt elendig ut Minnet meg om Pacific Blue. Damer, usannsynlig skyting, bad boys og "råkjøring". Men det har jo sin egen lille underholdningsverdi det også. Dårlig er ikke alltid synonymt med kjedelig, selv om denne serien ikke falt i smal hos meg. Den siste episoden gikk på lufta tidlig i 2003 i USA, så jeg ville ikke satset på at vi ser noe mer til de.
  • 0
 8. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Jeg har bestilt meg Dell Inspiron 9400   

  Jeg har ikke bruk for så kraftig skjermkort, så jeg gikk for Inspiron 6400. Jeg betalte 11.998,- inkl. frakt og fikk dette:


  Intel Core Duo T2500 2.0 GHz
  2048 MB DDR2 RAM (2x1024 MB)
  100 GB S-ATA 5400 rpm
  15.4" UltraSharp 1680x1050 TrueLife
  ATI Mobility Radeon X1400 (256MB+256MB HyperMemory)
  Integrert WiFi og Bluetooth
  8X DVD+/-RW
  9-cellers batteri (80Whr)
  Dell All-in-one 924 fotoprinter.

  Forskjellen er større skjerm og bedre skjermkort på 9400. I tillegg til svakere batteritid, tyngre, varmere og litt svakere CPU. Om det er verdt det får være opp til hver enkelt å bestemme Jeg gikk for mobiliteten.  Det er stor forskell på 7900 GTX og 7900 GS. (Begge til bærbare). I mellom har du også 7900 GT. Men selvfølgelig. XPS og Alienware-maskinene med 7900GTX kan jo knapt kalles bærbare. De vekker barna, steker pannekakene dine og trenger flyttemannskap med bæreseler for å flyttes fra soverommet og inn til kjøkkenet.
  • 0
 9. Steffenm la til et innlegg i et emne Beskriv personen over deg   

  Personen over meg synes Angelina Jolie ser bra ut. En egenskap han deler med et par andre i verden.

  Personen over meg har vært registrert i snart et halvt år

  Personen over meg har 50 ProProeng mer enn tonytaraldsoy

  Personen over meg er det ikke noe mer interessan å skrive om
  edit: Gjelder personen over personen over meg.
  • 0
 10. Steffenm la til et innlegg i et emne Dell from Hell   

  Det er en kjent sak at Dell leverer maskinene sine proppfulle av forhåndsinstallerte programmer. Å kalle de spyware er kanskje å dra strikken litt langt, men det lønner seg i hvertfall med en opprensking eller god gammeldags formatering.
  • 0
 11. Steffenm la til et innlegg i et emne Boikott Telenor! Noen fler som vil?   

  Nå skjelver de nok i beina. Fornøyd med Telenor som ISP jeg. Aldri hatt problemer. Et par ustabile dager her i området de siste tre årene, men ellers ingenting. De få gangene jeg har ringt 05000 har ikke vært påklagelige. På mobilen foretrekker jeg NetCom av vane. Når jeg flytter blir det nok en annen ISP, siden det er større utvalg i de større byene. Den tid den sorg.

  Hva skal forresten den pollen der forestille?
  • 0
 12. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Er det brannfarlig å bygge pc selv?   

  Et menneske kan dø av 10-20 mA (0,01-0,02 A) gjennom hjertet. Men at du får til dette på en PC er fullstendig usannsynlig. Da skrur opp PSU, slever på den og så stikker fingrene nedi på steder du ikke bør ha de. Da får du en karamell, men ikke dødelig.

  Ang. brannfare så vil jeg ikke være redd for det. Bare sørg for at alle strømkontaktene er skikkelig plugget i. Hvis kontaktflatene såvidt berører hverandre kan det bli så høy motstand at det muligens kan komme en gnist, men det er alikevel høyst usannsynlig. Dagens komponenter og kabler er såpass idiotsikre at man må være helt målbevisst på å starte en brann for å få det til. Noen snakker om å koble feil her, men det går ikke an. Ikke på noen komponenter jeg kan komme på i hvertfall. Stort sett alle plugger har små hakk og plastbrikker som sørger for at det ikke går an å sette de i feil sted eller feil vei. Eneste jeg kan tenke meg som er en ganske reell og farlig feil er å ikke sette RAM-brikkene skikkelig nedi. Har ikke alle pinnene kontakt kan det bli stygge feil i kretsene og du smelter en kondensator om du er uheldig. Da får du en stygg lukt du ikke bør puste inn og et lite poff.

  Jeg har skrudd i en del PSUer og har enda til gode å høre et godt smell fra noen av de
  • 0
 13. Steffenm la til et innlegg i et emne Har folk på ITpro kjæreste/sambuar/ektefelle?   

  Hatt min kvinnus perfectum i 5 år nå, og vi flytter sammen til høsten. Ingen av oss liker fotball. Begge liker soft shake sjokolade og hjemmekos.


  • 0
 14. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Battlefield 2 - Blod?   

  Det eksisterer ikke blod i det hele tatt i Battlefield-serien. En mod til BF1942 gir deg blod derimot. Vet ikke om lignende finnes for toeren.
  • 0
 15. Steffenm la til et innlegg i et emne [LØST] Elektronikk Eksamen fullført! Karakter: 6   

  Oh, akkurat mitt felt dette. Synd jeg ikke oppdaget tråden før. Håper det gikk bra med deg
  • 0