Zorrine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Zorrine

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem vet ikke

Profile Information

 • Fullt navn Fam Haarberg

Zorrine sin aktivitet

 1. Zorrine la til et innlegg i et emne Årets nøtteknekkevinnere på ITpro   

  Gratulerer til vinneren! Og jeg så enig, så enig i avgjørelsen.

  Det har, i år som tidligere, vært så moro, vanvittig, meningsløst, meningsfylt, uforsvarlig tidskrevende og borti hampen kraftanstrengende å delta, men likevel HELT nødvendig.

  God Jul, fra Zorrine.
  • 0
 2. Zorrine la til et innlegg i et emne God jul alle sammen!   

  God Jule, til dere også. Og takk for nok en desember med fantastiske julenøtter!
  • 0
 3. Zorrine la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2012   

  Stor ønsker som fred og frodragelighet i verden har jeg forsøkt meg på før. Jeg har sendt kort til julenissen, tannfeen, regjerningen, Tande P, Nattønske, Skogstrollet og diverse Guder for å være på den sikre siden, men har ikke inntrykk av noen bedring. Så i dag holder jeg meg til en av de små ting i universiell sammenheng, men som har mye å si for meg personlig:

  Jeg vil gjerne at PC`n min skal SLUTTE Å OPPFØRE SEG SÅ BARNSLIG !!!

  - Zorrine
  • 0
 4. Zorrine la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2012   

  Neida, jeg er ikke grisk (kommentar til Martins oppsummering)... jeg har bare næringsvett. ...eller kanskje litt da. MEN jeg lover: Heretter blir det KUN svar i nestekjærlighetens navn fra meg. Jeg satser på å gjøre et godt inntrykk på nissen.

  Og ang. Jomfru Maria og en date. Jeg tror Jomfru Maria var helsesøster på barneskolen min. Jeg husker det var snakk om det. OG jeg vet at hun fikk en sønn i en alder av 45 år og INGEN kunne forstå hvordan det hadde gått til. Jeg kan gjerne legge inn et godt ord for Alexander og formidle kontakt.

  - Zorrine
  • 0
 5. Zorrine la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2012   

  Dette er den enkleste nøtten hittil i de 3 årene jeg har deltatt:

  Jeg savner KUN at flere av julenøttenes premiepakker tilfaller meg.


  - Zorrine
  • 0
 6. Zorrine la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2012   

  For et par 10-år siden jobbet jeg som intervjuer i et kjent norsk markedsundersøkelsesfirma. På den tiden var det ikke overbetalte drittunger som ringte freidig rundt til folk til alle døgnets tider. Nei, da var det søte, samvittighetsfulle studiner som dro hjem til folk. Satt i gangen og ventet til folk var ferdige med middagen, hjalp til med å skifte lyspærer, lyttet til bekymrede bestemødre og tok gjerne med søpla på veg ut siden man likevel passerte skuret i bakgården.

  En dag fikk jeg ved en tilfeldighet høre noe forunderlig: Vet-ikke-prosenten ligger på 18 %. Siden jeg ikke var av de skarpeste tok det en tid før jeg oppfattet det fantastiske i dette. Men to uker senere fikk jeg anledning til å spørre på nytt. Og – jo da! Vet-ikke-prosenten er UAVHENGIG AV SPØRSMÅLSSTILLING rundt 18 %. Uke etter uke, måned etter måned og år etter år i norske markedsundersøkelser.

  Dette synes jeg er så fantastisk og har vært en stor trøst i livet for min del. For det er to ord jeg har brukt mer enn noen andre ord i vokabularet i alle disse årene. Nemmelig ”vet-ikke”. Blant venner, kollegaer, familie, nabolaget. På NAV, på ligningskontoret, på fødestuen, hos psykiateren, i kirka, i valglokalet for å nevne noe. Jeg har sagt ”vet-ikke”. Og jeg er stolt av det!

  For det fantastiske er at jeg tilhører en gruppe på 18 %. Jeg ER ikke alene. Jeg er sammen med andre og vi utgjør 18 %. Det er ikke dårlig! Vi er som en stor familie. Vi 18 % og vi er stabile. Vi er til å stole på. Vi vingler ikke fra side til side… eller det gjør vi kanskje… Men vi vingler en stabilitet inn i samfunnet vårt. Og det er en betydelig oppgave i en verden som raser av gårde i stadig endring. Vi er 18 stabile prosent som resten av nasjonen kan lene seg på og kjenne trygghet.

  Men nå er det det at jeg har blitt stadig mer i tvil. ER vet-ikke-prosenten fortsatt på 18 %. Og var den virkelig på 18 % ? Eller var den kanskje på 38 %, 88 %, 11 % eller kun på 0,8 % ? Er det i det hele tatt noen som gidder å bry seg om oss i vet-ikke-gruppen nå ?
  Kunne alt dette virkelig stemme ? Eller har jeg bygget livet mitt på en løyn ?
  • 0
 7. Zorrine la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2012   

  Ærlig talt: Hva er det med dere datafriker. Kan dere ikke mishandle kjerringer og unger som normale folk i steden for å la aggresjonen gå ut over verdigjenstander ! Dette er tross alt dyre ting.

  - Zorrine
  • 1
 8. Zorrine la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  I romjula må jeg nok rydde, ommøblere, finne juletre, pynte, mate ungene, gravere laksen, sende julekort, bade bikja, betale strømmen, ta telefonen, åpne posten, henge opp misteltein, legge i vann pinnekjøttet, handle julegaver, brodere ferdig tante Helgas duk i klostersøm. Avbestille Bokklubben, arrangere Luciatog, be de stygge ungene i nabolaget på juleverksted, bake en 12-14 sorter, legge silda i lake, vanne blostene, ta meg et bad, dekorer gravkranser, finne fram andventsstaken, fylle krukker og kar med nåledryssende kvister og pynte med de trasige englene ungene laget på skolen, ringe eks-svigers å beklage at jeg ikke har tid til å stikke innom pga...

  Ja, alt dette pga. julenøttene. Jeg deltar i Itpros julenøtter! Zorri altså, jeg rekker ikke andre ting før jul. Det bare ER slik. Uten at jeg vet hvordan, har jeg havnet i et filosofisk uføre. Jeg blir ikke kvitt tanken på om julen kommer til riktig tid, om Nøtte Liten er sulten, om forholdet mellom ITPRO, Nissen og Coca Cola, om jeg bør satse på en tilværelse i skyene, på fattige ugifte menn, gjeve juletre, java, dagen min, brusbobler, husdyr... og NÅ ble jeg minnet på at tøflene må parkeres en dag...

  Dette er store spørsmål for et lite hode. Og å utsette julestria til romjula synes jeg virker helt naturlig og det eneste fornuftige man kan gjøre. Rett og slett. Sånn ER det.
  • 0
 9. Zorrine la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2012   

  I dag har jeg kort julebrus i mengder. Jeg har lyttet til boblene. Lyttet og lyttet. Jeg har forstått at boblene har et budskap til menneskeheten, jeg får bare ikke helt taket på hva. Dessuten koker brusboblene bort... Jeg tror jeg skal drøftet dette med min psykiater i morgen. Han har greie på så mye i denne verden.
  • 0
 10. Zorrine la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2012   

  Etter nesten et døgns filosofering om livet i skyene har jeg kommet fram til dette:

  Jeg blir her nede på jorden - 100 % - så lenge det lar seg gjøre.

  - Zorrine
  • 0
 11. Zorrine la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2012   

  Nøtte Liten er en stakkars liten kar.
  Han angrer sårt, han ikke føre var
  Han skulle lete. Skulle samle
  Han skulle ramle
  Over tonnevis med nøttemat
  Rikelig til årets julefat.

  Han skulle plukke. Skulle telle
  Finne lager oppå fjelle
  Men når julen ringte fredfylt inn
  Og det ble julenøttefryd i alles sinn.

  Unntagen Nøtte Liten, stakkars kar.
  Han husket brått hva han lovet Nøttemor og Nøttefar.
  For den som bare drømmer
  Og støtt forsømmer
  Nøttejobben sin
  Får ingen julelykke fin
  Men sitter sulten og trist i sinn
  Når nøttejulen ringes inn.

  Med varme tanker fra Zorrine.
  • 0
 12. Zorrine la til et innlegg i et emne 7. julenøtt 2012   

  Jeg er så oppskaket etter gårsdagens seier at jeg dessverre ikke kan levere noen besvarelse i dag.

  - Zorrine
  • 0
 13. Zorrine la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2012   

  Dyr eller udyr... Jeg sier det rett ut: Det værste hus(u)dyret er Data-nerden. Data-nerden kan rasere verdien på enhver bolig i løpet av få uker, tømme nærbutikken for frossenpizza og gravlegge anstendige familiemedlemmer i cola-bokser, glemme å møte opp i farmors begravelse, ikke legge merke til brannalarmen og LIKEVEL mene a han IKKE har gjort noe galt...

  Nei, vil man ha et varmt hus og en ren stue skal man ta alt annet Data-nerden i hus. Ilder og ørkenrotter er til eksempel å foretrekke. Ja, så er det sagt.
  • 0
 14. Zorrine la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2012   

  Det er bare en måte en mann kan gifte seg til rikdom på: Han må være ekstremt snill i minst et år. I de første dagene av desember må han henvende seg til Nissen. Kanskje via Nissemor slik at hun kan legge inn et godt ord. Og ønsket bør fremkomme klart og tydelig.


  Eks. "Jeg har vært jækla real og grei i laaaang tid og ønsker meg VELDIG, VELDIG, VELDIG et jækla rikt og spandabelt koneemne til felleseie-ekteskap." Tegn gjerne en fin tegning av deg seg og feks.Mille Marie Treschow med et fint rødt hjerte rundt. Vær raus med glitterlim og vis Nissen at du mener alvor.
  • 0
 15. Zorrine la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2012   

  Ja, va da?!
  • 0