fjordheksa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om fjordheksa

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem w7

Profile Information

 • Fullt navn Tone Kristensen

fjordheksa sin aktivitet

 1. fjordheksa la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2011   

  Familien min, min elskede mann, mine 3 vakre barn, den kjære mamman min og søsknene mine med sine medlemmer.

  Har leilighet på 70 kvadrat så vi bruker være oss 5 og ha mamma da. SÅ sprer jeg søsknene mine med mann og barn på 1. og 2. dag =)sammen med svigerfamilien min.

  Nå står ribba i ovnen og eldstedatra kommer snart hit, hun har flyttet i egen leilighet i år pga studiene så det blir stas å få henne hjem igjen på pikerommet.

  Ønsker alle en riktig GOOOD JUL =) Og ett strålende GODT NYTTÅR
  • 0
 2. fjordheksa la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2011   

  Kom nå og sett deg litt på fanget mitt a....
  • 0
 3. fjordheksa la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2011   

  Bak enhver stor mann finns en større kvinne!
  Nissemor er quinden som dresserer smånissene til å lage perfekte gaver, det er hun som fikser melk, julegrøt, småkaker, orden i tøyet og skjegget, hun tar siste hånd på verket når det kommer til ønskelister, HUN bestemmer hvem som absolutt ikke fortjener noen gaver, eller de som viste liten glede ved sist år, hun påser at at alle gjør det de skal. Smånissene står i stram givakt når hun er ute og kikker på sine små vidundre. Hun er den kreative som i lag med Julenissen selv bestemmer hva kidsa all over the world skal få. Hun er perfeksjonist helt ut i fingertuppene og hater motgang. Rettferdighet er noe hun akter selv om hun er streng som få ( men så ble hun jo ikke akkurat født i dette århundre heller da, hvilket kan sees på ’moten’, nissefamilien har jo tross alt gått i samme snitt og stil i mange hundre år nå). Takknemlighet og høflighet er også noe nissemor verdsetter. Og hun hater at noen forsmår.. så får du ikke akkurat hva du ønsker deg, så vil hun at du skal glede deg over det du faktisk har fått og at noen syntes at denne gaven var tiltenkt nettopp deg.

  Ingen vil få besøk av nissemor.. om hun drar bort fra smånisser,julenisse oa alle sine vanlige syssler sine så må det være at hun har sett seg lei på småligheten folk driver med. Der vi ikke yter hverandre nok nestekjærlighet eller at vi rett og slett ikke setter pris på gavene vi har mottatt!. Nissemor vil også bli eitrende sint om noen ’forgifter’ mannen hennes med SUR grøt på julaften, da må hun vaske toalettet i lang tid, og menn som er syke vet jo alle hvordan er, hun orker ikke flere dager med evinnelig jamring.
  Dama kan også bli irritert når hennes kjære mann må ta omveier for å komme inn til husene, ikke alle har piper i dag, så reiseruten hans blir lengre. Hun er også en mistenksom kvinne så kommer han ikke hjem til avtalt tid, så drar hun på leting etter ham. Hun er en utmerket sporfinner, hun ser ekskrementene til Rudolf og de andre gevir-dyrene og shoffler ivei for å se om nissefar har oppholdt seg for lenge ved noen sitt hus! Verst er det kanskje om Nissemor har PMS ( ei dame som har hatt menstruasjon i flere hundre år kødder en bare ikke med). Da svinger hun med grøtsleiva, brøler til reinsdyra og pruster slik at all snøen tiner på ett blunk. Regn på førstejuledag = Nissemors fråding ( surt og guffent)

  Hører du noen sniker rundt på første eller annendag jul… så bør du være obs, hun har tøfler som er tilnærmet lydløse. Hun er forsiktig for hun vil ikke synes(dårlig selvtillitt etter mange år med grøt og kaker vet man), for om hun føler at du ikke er verdig ett besøk av hennes mann så vil hun hoste på puta di, slik at du vil få influensa og bli sengeliggende i lang tid.
  Kvinnen man skal akte seg for er NISSEMOR, vær glad for det du får og det du har så holder hun seg i nisseriket sitt =)
  • 0
 4. fjordheksa la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2011   

  ..jeg skrev om mitt ønske under luke atten, gjentar det nok en gang for de som ikke har lest det før

  Øverst på årets julegaveliste 2011 så står det…
  **trommevirvel**
  Adobe Photoshop Elements 10 --denne ligger tilfeldigvis i ITpro`s premieliste..hurra...nå krysser jeg fingre og tær og håper så indelig at ITpro-nissen får litt medynk og kanskje deler velvillig ut til denne særpingen som mangler nettopp dette programmet

  For da kan jeg kose meg med å redigere bilder som jeg kan gi videre til folk i presang til bursdager og jul og på den måten være både kreativ samt spare utgifter til gaver til andre de kommende år.
  Mulighetene blir noe annet når ett så fett program kan hjelpe meg med fotomanupilering, så selv jeg blir strålende vakker, slank og med ett glimt i øyet!
  De jeg kjenner vill få gaver av giveren(nemlig meg), vakkert utformet på ei musematte, på kopper, penner, capser og t-skjorter etc.. Dersom det kommer noen nye verdensborgere i år, så vil de få velkomstgave i form av en Bamse med bilde-skjorte av ’tante’ på.. sånn sett vil folk ALLTID huske meg. De vil se meg overalt og tenke på meg hele tiden. En så bra og egosentrisk gave ønsker jeg meg til jul i år =))
  Adobe Photoshop Elements 10= Makes dreams come true
  • 0
 5. fjordheksa la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2011   

  Selvsagt er den ekte julenissen på facebook!
  Han er også på twitter og sitter og snoker rundt for å se om folk oppføreer seg som det hør og bør.
  Alle dine ord og setninger blr lagt i DLD`hans og får du elendige gaver så har du kanskje noen svin på skogen for å si det sånn
  • 0
 6. fjordheksa la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2011   

  Julehumøret kommer når de fleste pakkene er kjøpt inn, ribba er i kjøleskapet, kort er skrevet på gamledagse måten, og det begynner å komme kort tilbake på den gamledagse måten.

  Julesanger og gudstjenester og julekonserter er ett must for de som ikke helt har kommet inn i rett humør enda =))
  • 0
 7. fjordheksa la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2011   

  Øverst på årets julegaveliste 2012 så står…
  **trommevirvel**
  Adobe Photoshop Elements 10
  Da kan jeg kose meg med å redigere bilder som jeg kan gi videre til folk i presang til bursdager og jul og på den måten være både kreativ samt spare utgifter til gaver til andre de kommende år.
  Mulighetene blir noe annet når ett så fett program kan hjelpe meg med fotomanupilering, så selv jeg blir strålende vakker, slank og med ett glimt i øyet!
  De jeg kjenner vill få gaver av giveren(nemlig meg), vakkert utformet på ei musematte, på kopper, penner, capser og t-skjorter etc.. Dersom det kommer noen nye verdensborgere i år, så vil de få velkomstgave i form av en Bamse med bilde av ’tante’ på.. sånn sett vil folk ALLTID huske meg. De vil se meg overalt og tenke på meg hele tiden. En så bra og egosentrisk gave ønsker jeg meg til jul i år =))
  Adobe Photoshop Elements 10= Makes dreams come true
  • 1
 8. fjordheksa la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2011   

  Hva julen satt på pause... det svaret er helt opplagt.
  Adventstid = Ventetid - da skal man ha det travelt, skynde seg fra A til Å, rekke det umulige, bake og vaske og handle gaver til kjente og ukjente. Leke med barna i snøen, lage julepynt og bare vite at vi den 12 må huske å få tid til å lage lussekatt- deigen før luciadagen er den 13 for da er vi så evig opptatt med å kle minsten i glitter og lys. Stresse ned er ting vi gjør i romjula.

  MEN. selv om vi har det travelt i Desember så syns jeg at Butikkene burde respektere vanlige folk og IKKE ta inn julevarer før 1 advent. Det burde vært en lov mot dette, eller en pauseknapp som du nevner. For det er noe tullball at vi må 'grue oss' i ukevis, i stedet for å ta det DER OG DA og nyte denne ene måneden hvor vi alle strekker oss liiitt lenger =)

  Pause på nedtellingen til jul vil passe alle så vi ikke har ribbe i vranghalsen, grøt i hue og ungene har knekt flere julekalendre før den første enn vi fikk totalt i vår barndom.
  • 0
 9. fjordheksa la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2011   

  Borg Bryggerier <3 Julebrusen derfra er magisk
  • 0
 10. fjordheksa la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2011   

  Julenissen kommer i julestemning når ønskene til voksnebarn gir utfoldelse på ITpro`s julenøtter. Det er noe julenissen og brukere ser frem til vært år =))
  • 0