PushPull

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om PushPull

 • Rang
  Nyansatt

PushPull sin aktivitet

 1. PushPull la til et innlegg i et emne Ønsker hjelp til kjøp av en kraftig laptop til profesjonell bruk. Macbook Pro?   

  Takk for tipset, LMH1.

  Jeg surfet videre i går og forelsket meg veldig i designet på HP Envy 17", men ASUS G74SX er nok et bedre valg til omtrent samme pris.

  Alienware hadde jeg ikke hatt noe imot, men prisen er vel rimelig sinnsyk?

  Skal kikke litt videre, men holder kanskje en knapp på den ASUS maskinen nå. Toshiba kan kanskje være aktuelt også.

  Mvh

  PushPull
  • 0
 2. PushPull la til et innlegg i et emne Ønsker hjelp til kjøp av en kraftig laptop til profesjonell bruk. Macbook Pro?   


  Heisann,

  Takk for svar og beklager at jeg er sen med min tilbakemelding.

  Jeg har egentlig bestemt meg for at det blir en Windows PC og ikke en Mac. Med tanke på at jeg bruker kun Windows programvare i dag og at en del av det ikke er kompatibelt med Mac, så er ikke valget så vanskelig.

  Jeg har hørt så mange meninger rundt dette at jeg har vært totalt forvirret, men denne testen avgjorde det for meg:  Så da gjenstår det bare å bestemme seg for en Windows laptop. Selv har jeg ikke hatt HP laptop, men inntrykket mitt er det samme som ditt gjennom flere kamerater som har hatt veldig dårlige erfaringer. Det kan derimot være tilfeldig, så jeg skal ikke basere det på det. Maskinen i testen ovenfor var HP.

  Selv har jeg en HP arbeidsstasjon som jeg er svært fornøyd med. Ingen trøbbel og den fungerer helt suverent til min bruk. Kanskje skal jeg vurdere en HP laptop allikevel.

  Skal også undersøke nærmere Multicom. Har aldri hørt om merket, men testene ser jo ut til å være suverene.

  Takk!

  Mvh

  PushPull
  • 0
 3. PushPull la til et emne i Kjøpshjelp   

  Ønsker hjelp til kjøp av en kraftig laptop til profesjonell bruk. Macbook Pro?
  Heisann,

  Jeg er på jakt etter en kraftig laptop som periodevis kan erstatte min HP arbeidsstasjon når jeg er ute og reiser. For å fortelle litt om hva jeg gjør, så jobber jeg som selvstending næringsdrivende innenfor ulike finansmarked og driver mye med kortsiktig spekulasjon. Programmene jeg bruker per i dag er ikke særlig krevende, men jeg trenger et system som er stabilt og ønsker da heller å kjøpe en maskin som er overkvalifisert og gjerne en jeg har i flere år. Det kan fort bli kostbart om maskinen skulle fryse eller henge når jeg har en åpen posisjon i markedet, så det er derfor viktig at det er et stabilt og raskt system. Foruten de enkle programmene jeg alt bruker har jeg nettop kjøpt MATLAB, men regner med at de fleste maskiner kjører det uten problem.

  Jeg har kikket litt på Macbook Pro og lest forskjellige reviews. Inntrykket mitt er at dette er suverene maskiner, men prisen er jo til å grine av. Er det verdt prisen? Ellers er vel programvaren jeg bruker i dag kun tilgjengelig for Windows, men slik jeg har forstått det er det ikke noe problem å legge inn Windows på en Mac.

  Ellers har jeg hørt svært mye bra om Lenovo sine laptoper.

  Ser også at Dell har noe de kaller mobile arbeidsstasjoner som skal være ganske kraftige.

  Når det gjelder skjerm så foretrekker jeg en 17", men det er ikke et absolutt krav. Skjermkort er ikke av betydning i forhold til grafikk, utover det at jeg bør ha mulighet til å koble til ihvertfall 1, men gjerne 2 eksterne skjermer.

  Når det gjelder pris er jeg litt fleksibel og jeg har jo vurdert å betale 20K for en Macbook Pro 17", men det blir med stor smerte at jeg bruker så mye penger da jeg egentlig ikke har råd til det nå. Men jeg er uansett forberedt på å bruke ihvertfall 10-15K for å få noe jeg er fornøyd med, men kan det gjørest billigere, så gjerne det.

  Takknemlig for alle gode forslag!

  Mvh

  PushPull
  • 4 svar
  • visninger