AnneGrethe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om AnneGrethe

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Anne Grethe Jensen

AnneGrethe sin aktivitet

 1. AnneGrethe la til et innlegg i et emne Driver til Toshiba Satellite harddisk   

  Startet på nytt, og nå finner den ikke den igjen. Fant ingen signerte enhetsdriver! Hva gjør jeg da?
  • 0
 2. AnneGrethe la til et innlegg i et emne Driver til Toshiba Satellite harddisk   

  Først takk for svar. Når den står til å starte fra hdd/ssd i Bios skjer følgende:Den starter opp med mulighet til å åpne bios med F2, og valg i Bios F12. Skjermen viser Toshiba navnet, som ved "vanlig" oppstart.Så blir skjermen svart og det står: No bootable device -- insert boot disk and press any key. Når jeg setter inn windows 7 må jeg starte på nytt. Da laster den inn filene selv om oppstarten står på hdd i BIOS.Så kommer starting windos. Så kommer Installer Windows 7 ruten opp. Jeg velger språk, klokke og tastatur og klikker neste.Da kommer valg "Installer nå" eller reparer datamaskinen.Jeg trykker Installer nå.Installasjonsprogrammet starter....Velg operativsystemet du vil installere. Jeg velger windows 7 Ultimate.Trykker neste.Godtar lisensvilkår.Velge å oppdatere eller installere en ny kopi av windows. Jeg velger det siste, fordi jeg vet at den ikke finner noe å oppgradere.Da kommer "hvor vil du insallere windows? Å der er det tomt, ingenting å velge!Under er det valg om opdater eller last inn driver.Jeg velger oppdater. Da kommer Disk 1 ledig plass 298.1 GB. Der er den. Men så står det nederst i ruten " Windows kan ikke installeres på denne disken ( vis detaljer)Jeg klikker der, og det står:

  "Windows kan ikke installeres på denne disken. Maskinvaren på datamaskinen støtter kanskje ikke oppstart på denne disken. Kontroller at diskens kontroller er aktivert på BIOS-menyen på datamaskinen.

  Windows kan ikke installeres på denne disken. Det kan snart oppstå en feil på disken. Hvis andre harddisker er tilgjengelige,installerer du windows på en annen plassering"

  Hvordan skal jeg kontrollere at diskens kontroller er aktivert på BIOS-menyen på datamaskinen?
  • 0
 3. AnneGrethe la til et emne i PC-hjelp   

  Driver til Toshiba Satellite harddisk
  Jeg behøver en driver til mon harddisk MK3265GSX. Noen som vet hvor jeg kan finne den?. Pc krasjet, og kom ikke in i recover. Prøvde å installere windows 7 på nytt, men nå har det blitt helt feil her og nå finner den ikke harddisken, ikke i BIOS heller. Står "noen" Hjelp!!!
  • 3 svar
  • visninger