Barlige

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Barlige

 • Rang
  Nyansatt

Barlige sin aktivitet

 1. Barlige la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2014   

  Dette er historien min..

  Det var en gang da jeg kjøpte AAPL aksjer..en STOR bunke av de og året var da 1992..men jeg angret en liten tid senere og solgte de igjen for en liten profitt, og jeg var ganske fornøyd med den handelen da..for da hadde jeg råd til en fin apple newton tablet senere.

  Men i 2012 så fikk jeg meg en stor ubehagelig opplevelse da jeg satt på på PC'en min en dag med morgen kaffen og leste en artikkel at jeg fant ut at aksjene som jeg hadde solgt lenge før..hadde steget med HELE 4000%!! Plutselig, så lå jeg på gulvet med spasmer..i lunken kaffe og kort tid senere i en fosterstilling, vuggende.. og en veldig forstyrret kone som stirret spørrende på meg som lurte på hva som foregikk...

  Har fra den dag i dag enda ikke klart å forklare min kjære hva den egentlige grunnen var..
  • 0
 2. Barlige la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2014   

  Det å lage en god julestemning er vel så enkelt som å følge en oppskrift..og jeg har tilfeldigvis en fin oppskrift til dette formålet!

  Det du trenger er:

  Godt selskap Pepperkaker Drikke En koselig atmosfære ..og selvfølgelig GAVER! Så slenge alt i en bolle og rør om til julestemningen blir rett.
  • 0
 3. Barlige la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2012   

  Ifølge mitt møte og interjuv så har jeg dette som svar:

  Nøtteliten er en morsom liten skapning som har en evig lang kamp om å fange nøtter, du har kanskje sett scratch? tror du virkelig det bare er en animasjons figur? Nei, den er delvis basert på Nøtteliten selv!

  Som dere kanskje vet nå, så vil Nøtteliten ha MANGE vage minner om den gangen han NESTEN fikk nøtten sin.

  NULL nøtter og en irritabel nøtteliten er svaret!


  Kilde: Nøtteliten
  • 0
 4. Barlige la til et emne i PC-hjelp   

  Sikkerhet ang. deling av trådløstnett
  Hei, bruker internett og deler den med flere personer og jeg har ikke tilgang til ruteren selv og det vil si noe om sikkerheten for meg være dårligere vil jeg tro men er litt usikker på hva og hvordan jeg kan redusere dette.
  • 2 svar
  • visninger
 5. Barlige la til et innlegg i et emne Bildetråd: Bombeeksplosjon ved Regjeringskvartalet i Oslo/Utøya   

  Merk: Enkelte sterke bilder!

  • 0
 6. Barlige la til et innlegg i et emne Diskusjon: Terroraksjonen mot Oslo og Utøya   


  Blant annet jeg, bryr meg om været. men de som spurte om det kunne selvfølgelig ha fått det et annet sted enn VG. Synts det blir litt for dumt at flere diverse ting blir bort når noe som dette skjer som blant annet NRK valgte og vise sendingene sine hele dagen og droppe alt av annet, som var veldig frustrerende.
  • 0