Everdark

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Everdark

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7

Profile Information

 • Fullt navn Ivar

Everdark sin aktivitet

 1. Everdark la til et innlegg i et emne Hva må jeg kunne for å lage et nettsystem som kan gjøre følgende (les posten)   

  Har godt som ingen erfaring innenfor dette, nokså grunnen til hvorfor jeg spurte om akkuratt hva jeg måtte kunne for å utføre dette prosjektet. Jeg er vel på html-halveis inni css nivået, så ligger godt bak når det kommer til koding. Jeg hadde på følelsen av at PhP vill ha en veldig sentral rolle i dette prosjektet.

  Ser ut til at jeg må fortsette å lære meg koding fra A til Å før jeg starter med dette.

  Takker for alle seriøse og ledende svar!
  • 0
 2. Everdark la til et emne i Webutvikling   

  Hva må jeg kunne for å lage et nettsystem som kan gjøre følgende (les posten)
  Tittelen ble kanskje litt dum, men visste ikke helt hva jeg skulle kalle det.

  Men jeg ønsker å lage et websystem hvor man kan registrere seg, få en profil konto hvor man mer eller mindre kan gjøre det samme som en vanlig forum konto. Men har også muligheten til å "legge til" spill man spiller som gir denne personen flere tabs på profilen. For eksempel: Du legger til at du spiller Starcraft 2 og lagrer oppdateringen på profilen din, deretter vil en ny tab komme opp på profilen hvor man kan skrive inn sin starcraft profile, Battlenet ID (starcraft greier) som kan peke til spillerens battlenet profil, gir brukeren et par ruter hvor han/hun kan skrive hva slags race dem spiller, om de foretrekker 1mot1, 2mot2 etc.. og om de er i en klan. Om de ikke har en klan innen for det spillet (altså starcraft2), har du muligheten til å opprette en klan innen for spillet. Om dem er klanløse og ser etter en klan, kunne de for eksempel ha browset et system hvor folk som har klaner legger ut hva de ser etter og din bruker blitt matchet opp ettersom hvor manage identiske svar du har til dem som søker.

  For eksempel:
  "Hvor aktiv spiller du?" -Svar alternativ; 1 time hver dag, 2 timer hver dag og helt opp til 10timer+"

  Så når en som har en klan søker etter flere spillere så kan den legge ut blandt annet hvor mange timer de spillerne som spiller i klanen må være aktive på en daglig basis. Så om person A setter opp 2 timer, Person B setter opp 5 timer og person C setter opp 10+ timer. Så vil klanen få person C som aktuell siden klanen ønsker å ha spillere som spiller 8-10 timer hver dag.  Vennligst legg til en tilbake melding om min forklaring var veldig vanskelig å forstå, så vil jeg prøve å deffinere det på en bedre måte. Eller sette skikkelig ord på ting og tang.


  Jeg takker for fremtidge svar!

  -Everdark
  • 3 svar
  • visninger