Selphy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Selphy

 • Rang
  Nyansatt

Selphy sin aktivitet

 1. Selphy la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  Hvem takker du i dag, og hvorfor?
  Dette er ingen enkel nøtt å svare på.

  I dag vil jeg derfor takke alle i og rundt mitt liv - også deg nøttegeneral.
  Mest av alt vil jeg takke min tidligere kjæreste for å ha fått meg til å innse hvem jeg er, hva jeg vil og hva jeg står for. Det heter seg jo tross alt "It is from their foes, not their friends, that cities learn the leasson of building high walls". Det er mye visdom i dette ordtaket, selv om visdommen kan være kjærlig og ikke vond.

  Derfor vil jeg i dag gi en ekstra takk til alle som har vært, er, og vil komme inn i mitt liv. God jul
  • 0
 2. Selphy la til et innlegg i et emne Deaktivere styreplate på touch cover   

  Dette løste problemet.
  Tusen takk Alex
  • 0
 3. Selphy la til et emne i Nettbrett   

  Deaktivere styreplate på touch cover
  Jeg har nylig kjøpt meg en Surface Pro med touch cover 2, men jeg finner ingen hurtigtast for å deaktivere styreplaten. Tips?
  • 3 svar
  • visninger
 4. Selphy la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2013   

  Jeg hadde sendt ham et aldri så lite besøk av en utkledd nissemor i nissemor- undertøy. Selvsagt, en nissemor som ikke er nissens kone, snarere en "nissefrøken" som er ute etter nissestreker.

  Gjerne kombinert og planlagt med neste ITpro-julebord så nøttegeneralen kan dokumentere fremleggelsen av gaven!
  • 0
 5. Selphy la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2013   

  Som ivrig nøtteknekker og leser av alle bidragene er det ett svar som har brent seg litt ekstra fast. Dette er svaret til babajaga den 7. desember 2012 - altså et år siden. Det gjeveste juletreet er det man lar sine barn pryde, og aller helst med dorullnisser som de har laget på skolen.

  Dette er juletrær med sjel!
  • 0
 6. Selphy la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2012   

  Er det en jeg kunne tenke meg å tilbringe en eneste dag ekstra med, er det min bestefar. Han døde for noen år tilbake og er den dag i dag dypt savnet. Jeg hadde (og har) et spesielt forhold til mine besteforeldre og bruker mye tid på min gjenlevende bestemor. Alt fra kaffekos til å lære henne opp i å mestre iPad'en på nett. Derfor, om det hadde vært mulig, ville jeg brukt denne ene dagen på min bestefar for å ta igjen alt vi har gått glipp av sammen de senere år. Enten en tur i granskauen for å få hugge ved, eller bare ruslet rundt om i byen for å se forandringene siden sist. Det og denne ville jeg brukt dagen min på om jeg kunne
  • 0
 7. Selphy la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2012   

  En av de feteste tingene ITpro kunne gjort for å promotere nissen - bedre - enn Coca Cola, ville vært å tegne en ny nisse. Det var jo dette Coca Cola gjorde når de skulle markedsføre sin drikk og så definitivt hva som ville slått an. Mitt forslag ville være å ha skikkelse ganske lik Bender. Bare med litt bulker og rustskjegg. Dernest, ville en utvidet kampanje for denne nye nissen begynne. Her med TV- reklamer for hvordan man får pene damer til å bli litt mer geeky- og ikke minst, lære seg det å nyte en ekte SSD. Den lydstille, høytytende modulen som får enhver nerds hjerte til å bruse av glede. Slik at små barn kan glede seg over hvordan det er å ha en 27" PC skjerm. Ja, å dele slike ting, slike gleder - DET ville vært en nisse det. Denne nissen, den finner man selvsagt på forumet.no
  • 0
 8. Selphy la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2012   

  Julen kan bare ikke begynne tidlig nok, derfor får jeg med meg alle forberedelsene og de herlige detaljene som publiseres på Facebookgruppen i lang tid i forkant. "Du store pepperkake", "Yippee-ki-yay, nøtteknekkers!" og alle de andre vittighetene som kommer fra redaksjonen underveis gjør det at julen ikke kommer for tidlig. Den har en naturlig og myk opptrapping før det hele starter av med et digert brøl første desember.
  Så nei, den begynner ikke for tidlig - men innledningen krydres kreativt med ITpro!
  • 0
 9. Selphy la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2011   

  Nissen har gjennom tidene gjennomgått flere forandringer. Helt fra den tyske storhetstiden som St. Niclas og nå som St. Claus. Det siste forsøket er å gå under navnet St. zuckerberg. Det er nissen som er facebook. Dette beviset er rimelig fastspikret etter at det nå i disse juletider ble oppdaget at Facebook samler inn coockies fra alle sine brukere for så å foredle disse søte verdifulle cookiene til penger for driften av Facebook (og noen som han gjemmer selv for å spise til lunken melk).

  Facebook er som på som kjent et utstrakt verktøy for å systematisk overvåke alle barn (og voksne) i hele den vide verden. Selv de som ikke er på Facebook logges likevel på facebook gjennom sine trofaste venner som laster opp bilder og tagger dem.
  Er det ikke fantastisk?
  • 0
 10. Selphy la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2011   

  Den beste fremtidskonsollen?
  Den beste fremtidskonsollen finnes allerede. Den er på markedet men er ikke til salgs. Konsollen sitter mellom tastatur og stol og bruker menneskekroppen som formidlingskanal - vi snakker da om hjernen og fantasien til mennesket

  Hva er vel bedre enn å alltid vinne i papir-saks-sten?
  • 0
 11. Selphy la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2011   

  Historiene og fortellingene florerer, og lenge var det trodd at nissens lykketall var åtte, antall reinsdyr som hans slede dro.

  Dette er avkreftet opp til flere ganger etter at nissen er observert med innleide reinsdyr fra Adecco under sin leveranse med materialer til Nordpolen. En annen fortelling beretter at hans favorittall er 2 (to som elsker hverandre og finner sammen), 6 (dagen for hans minnedag i Frankrike), 24 (den europeiske julefeiringen), 25 (den amerikanske julefeiringen), 12 (desembermånedens tall), 1 (januarmåneden) og tallet syv! Syvtallet stammer fra den Russiske julaften som er den syvende januar. Det mest nærliggende å tro for vår del (ettersom dette er noe som har gått igjen i år) er at nissens favorittall er 216.64.209.45  Det som er sannheten, er at nissens favorittall er en godt bevart hemmelighet som kun han selv vet om. Som selv ikke dere i ITpro eller Coca Cola vet om!
  • 0