silsand

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

4 ProPoeng

Om silsand

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 18. april 1988

Min datamaskin

 • Operativsystem Mac

Contact Methods

 • Facebook https://www.facebook.com/chrisander

Profile Information

 • Fullt navn Chrisander L. Silsand
 • Kjønn Mann
 • Sted Drammen

silsand sin aktivitet

 1. silsand la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

  Med matbutikker på ethvert hjørne i de store byene er motivasjonen til å gå ut å fiske fersk fisk noe vel lav. Ja, det ligger en viss sjarm over det å stå ut på isen, danse som en idiot for å holde varmen imens du venter gjerne 3 eller 7 timer på napp. For så å dra opp en liten makrell som holder til bikkjas mellom måltid, om du har en chiwawa.

  Nå skal det sies at fisken du kjøper i butikk ikke er fersk da denne har vært fryst ned, og smaken blir deretter, ifølge kritikerne. Men innen du har dratt opp den syltynne krabaten fra havets dyp, og opp gjennom en smal korridor av 2 meter is og fraktet den til bilen 1 km så i lende så er neimen ikke den fersk lenger heller. Teknisk sett.

  Mitt råd er heller da å ta med fiskestanga til Meny, de har et godt utvalg, snakk således med kjøkkensjefen om å få ta noen kast nedi frysedisken. Gitt at du kjøper hele sortimentet kan du sikkert få holde på en stund.
  • 0
 2. silsand la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2014   

  Sola.
  • 0
 3. silsand la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2014   

  Den begynner akkurat i det øyeblikket du begynner å tenke: I år skal jeg få unnagjort alle julegavene i god tid til jul. Ofte fulgt opp av: Hvor skal vi feire jul, meg, deg, foreldre, svigers, nabo eller bare dra til syden.
  • 0
 4. silsand la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2014   

  Mørket, sort som det er, landskapet preges. Høstens fargespekter takker for seg, og natten brer seg over en allerede grå og trist hverdag idet julen nærmer seg. Nettene blir lengre, og dagene kortere. Vi savner allerede sola, og gruer oss til en kald og livløs vinter. Håpet titter opp, et snøfnugg daler. Alle snakker om en hvit jul, motstykket, sort som natta.
  • 0
 5. silsand la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2013   

  Internett i dag minner meg om spillet Red Dead Redemption. Et åpent landskap full av banditter, prostituerte, korrupt politi og poker. Internett er fortsatt et barn, i likhet med de som bruker det. For å utvikle oss intellektuelt har vi implementert skole og læring, bøker gradvis oppdatert for å holde takt med utviklingen. Historiebøkene blandt de hyppigste. Fulgt av forskning og lover. Internett derimot utgår. Her finnes ingen lærebok, derav de mange idiotene en finner i kommentarfelter som ikke er av den hyggelige sorten. Eller folk som lar seg lure av falske email fra banken. Diverse virus og mistet internett tilkobling.
  Svaret er enkelt. Implementer nettvett og IKT fra barneskolen av. Et eget fag på lik linje med norsk eller matte.
  • 1
 6. silsand la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2013   

  Henviser til Mazterpill sitt innlegg i denne omgang.
  • 2
 7. silsand la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2013   

  Det finnes en oppskrift for det meste, der i blandt vår kjære julebrus. Hvorvidt en ønsker å endre gitte oppskrift for en potensiell forbedring av smaken er opp til hver enkelt. Dette i seg selv er en utfordring brus firmaer begir seg ut på daglig, ofte uten hell. Men, når man først har funnet den perfekte balansen av rabbagass -og hyperaktivitets fremkallende stoffer, farger og bobler, bør en trå varsomt videre. For julebrus er tradisjon, innarbeidet i våre hjerter på lik linje med TINE markedsføring. Et lite avvik kan få katastrofale følger som vi alle har sett mang en gang i produkter som etter planen skulle få et løft, smaksmessig vel å merke.
  Så mitt svar er ja, julebrus kan definitivt ødelegges.
  • 0
 8. silsand la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2013   

  Juletreets høyde, fylde, farge og sort er urelevant. Det er personene rundt treet og deres tradisjoner som gir juletreet liv og glede.
  • 0
 9. silsand la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2013   

  Lengst fra solen, gradestokken i minus.
  Regn blir til snøfnugg, landskapet hvitt.
  Mørket trekker inn, og lysene går på.
  Travle bier reiser hjem nå.

  Peisen fyres, varmen kommer.
  Far kokkelerer, mor hilser alle inn.
  Treets fot, ute av syne.
  Vi legger oss nå, under vår dyne.

  I morgen er det jul.  • 0
 10. silsand la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2012   

  Jeg har deltatt i en god del julekalendere over årene og kan uten tvil si at ITpro sine julenøtter er i en klasse for seg selv. Selv om man skal være i lykkerus for at et vilkårlig firma gladelig deler ut duppeditter og andre godsaker til tusenvis av kroner, så strekker de seg ikke like langt på utførelsen av kalenderen. Som oftest er det 2-3 klikk og en tur innom wikipedia og det hele er unnagjort på 1 min. Mange bruker kalenderen sin til egen markedsføring i form av å tvinge brukeren inn på sine produktsider for å finne svaret - helt greit det, gavene gis bort gratis tross alt!
  Få kalendere krever noe mer enn nevnte metoder. Derfor er det en glede å se at ITpro følger tradisjonen med utfordrende julenøtter som drar frem kreativiteten, minner, og komiske kommentarer fra sine deltakere. Da blir det en like stor fryd å delta som det å lese hva andre har bidratt med.
  Change nothing!
  • 0
 11. silsand la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2012   

  De 4 siste månedene har jeg jobbet på en noe spesiell årsoppgave i forbindelse med mine utenlands studier i England. Jeg har påtatt meg oppgaven å dokumentere og analysere livet til narkomane og hva slags utfordringer hverdagen byr på.
  I samarbeid med politiet her nede har jeg fått tilgang på en god del informasjon om denne gruppen mennesker. Mange er kjenninger av politiet og blir godt tatt vare på til tross for bruk av ulovelig stoffer og besittelse, noe som gir særdeles strenge straffer tatt Norge sine hotellopphold i betraktning.
  Det går nærmest ikke én eneste dag uten å møte 20-30 tiggere etter bare noen få minutters gange i de travle gågatene. Man skal allikevel ikke la seg skremme da de stort sett er høfflig, takker pent om de får en slant, men smiler og takker selv om det ikke havner en mynt i hånda. De har det tøft, på lik linje med mange andre. Allikevel skal en ikke glemme at dette er mennesker i nød til tross for narkotikabruk og annen kriminalitet.
  For å gjøre hverdagen en smule lysere for dem jeg har kontaktet ulike butikker og kjeder i byen i håp om at de kanskje kan donere klær eller liknende. I samarbeid med herberget håper vi å kunne sette i stand en "secret santa", en tradisjon som er relativt mye brukt i England. For å kunne delta må man henvende seg til det lokale herberget å skrive seg på. Betingelsen er at reglene, som de alltid har vært, er at man slipper ikke inn på herberget i ruset tilstand.
  Dette viker en god del vekk fra oppgaven min, men jeg håper og tror jeg kan ta nytte av det. Dessuten, det er neppe noe bedre enn det å se glede i øynene til et person, spesielt når det koster deg så lite for å få det til.
  • 0
 12. silsand la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2012   

  Ta med staben på en tur Finnmark. Ta med nevnte julegave sekker, nissedrakt, små-hjelper-drakt og finn dere en noe uberørt sted med litt vegetasjon. Slå opp telt eller liknende for å skape noe som tilsier en fabrikk (film det i frosk perpektiv). La staben være de små hjelperne, og redaktøren nissefar. Film arbeidet med pakking og produsering av gaver, skap god stemning. Da dette er gjort, ta kontakt med lokalbefolkningen for leie av reinsdyr, husk å gå til innkjøp av bjeller, seler og diverse lys samt slede. Kjør av gårde og lever noen gaver til ulike husstander. Enkelt og greit.
  • 0
 13. silsand la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2011   

  Kunne ikke tenkt meg å tilbringe julen med noen andre enn familien. Dette er den mest hellige tradisjonen i vår familie. Oppmøte er obligatorisk kan du si. Sist år var et familiemedlem borte, og du merker fort det tomrommet som oppstår, det blir ikke helt den samme julen vi alle er vant til. I år derimot er vi fulltallig og alt er på sin plass for å skape den rette stemningen, samt et par nye medlemmer. Jo fler, jo bedre.
  God Jul
  • 0
 14. silsand la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2011   

  "Om jeg skal sende meg hjem til deg trenger jeg navnet ditt."
  • 0
 15. silsand la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2011   

  Ønsker meg 6 rette og lykketall på min kupong i dag. Men der er sjansen mikroskopisk. Nest best blir PS extended pakka i sekk nr. 1. Irriterer meg grønn over at denne ikke var inkludert i studentversjonen til adobe, og har derfor ønsket meg denne i lengre tid. Skulle jeg omsider klare vinnerbidraget så krysser fingrene for at det står Gavesekk 1 på hentelappen fra posten.
  • 0