Jarjo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Jarjo

 1. Jarjo la til et innlegg i et emne Vinnere av årets julenøtter anno 2014   

  Tusen takk for nok en herlig periode med julenøtter, nå gleder jeg meg som en unge til neste års julenøtter, noe jeg gjør hvert år.. dette er så utrolig gøy å være med på og få lese andre sine utblåsninger om ting og tang.. fantastisk kalender dere har.. ELSKA DA
  • 1
 2. Jarjo la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

  Den 1. Januar klokken 15 skal jeg på jobb, da hadde vært fint med en promilletester, slik at jeg kunne avgjøre om jeg kan ta bilen eller må sverge til buss

  Så mitt juleønske er promilletester, fred på jord og et fantastisk fint nyttår til dere alle og at alle får en fredfylt og koselig julefeiring

  Gooooood Juuuuul.
  • 1
 3. Jarjo la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2014   

  dagen før dagen, det varierer veldig fra år til år.

  i dag har det vært å stå tidlig opp, vaske huset, rense kattedoen, dusje og så komme meg ut for å handle de siste gavene, i dag var det bare to gaver som skulle handles, og i skrivende stund er jeg ferdig med det.

  Var en tur innom Ikea og fant en alvorlig fet lampe som jeg mente ville passe strålende i studio til kamerat av meg, så da kjøpte jeg den og på vei hjem stakk jeg hodet innom og leverte taklampen, siden det er IKEA det er snakk om så måtte den jo faktisk monteres også... deretter var det å handle inn mat for den neste uken.

  Nå skal jeg bare slappe av, spise noe god mat, se en film og pakke gaver, det blir rett og slett å bare nyte tilværelsen og vente på at den store dagen skal komme. og da blir det tidlig julegrøt besøk med hele familien og senere julefeiring med søster, mor og far samt nevø og niese..

  Med andre ord, resten av denne kvelden skal det være beina på bordet, gavepakking, mat og film

  Gooooood Juuuul
  • 0
 4. Jarjo la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2014   

  Jeg kjøpte en gang en juice.

  Det var sommer og jeg var voldsomt tørst.. gledet meg til å komme ut av butikken og helle nedpå godsakene fra denne deilige citrusfrukten som var presset sammen og pakket i en herlig boks man kan drikke fra, og dette til min glede.. jeg har en egen lidenskap til appelsin juice.. spesielt hvis juicen ikke er fra konsentrat, da er jeg ekstra happy, da slipper jeg bland annet å få halsbrann, og den er fin å ha i kjølen om man er på fest og noen ønsker blandevann til feks.. spiritus.

  uansett, jeg fant plassen til den juicen jeg likte best på det tidspunktet, Tropicana, with pulp... nydelig juice.
  bare les dette:
  Våre appelsiner fra solfylte Brasil plukkes for hånd når de er perfekt modne og presses innen 24 timer. Tropicanas juice kommer fra 100% ferskpressede appelsiner – ingenting tas bort, ingenting legges til.
  Det er slik vi får frem den fantastiske Tropicana-smaken.

  Hva sa jeg? nydelig?? jupp....
  Uansett, tok med meg denne rene nytelsen og gikk til kassen og betalte, utenfor i solsteken skrudde jeg opp plastlokket som holder godsakene inne i kartongen.. pustet dypt inn og satt tuten til leppene, la hodet litt bakover og lot den nydelige vesken fylle opp munnen...

  Ikke før jeg hadde utført dette, kom smaken.. smaksløkene mine gikk fullstendig bananas, det kom en eksplosjon av følelser og tanker igjennom hodet mitt... hva i det grensesprengende landskapet er det jeg har fått i meg nå... hvor dårlig måtte disse appelsinene være for å smake så intenst dårlig.. lå det en dau mus eller rotte oppi denne kartongen?

  det som nok helt sikkert ikke varte i mer enn et brøkdel av et sekund, føltes som timer, mye på grunn av angsten som hadde fått tatt bolig i hjernecellene mine.. hva i svarte var dette..

  instinktet tok over og mens jeg utførte spytt ut og si.. blærhhh.. så jeg på kartongen jeg sto og holdt i... eple.. WTF.. EPLE.. Apple??

  Her kan man vel fint si at jeg fikk ukontrollerbare spasmer utløst av en syk anger på at jeg ikke hadde sett godt nok etter hva jeg tok med meg ut av butikken, for der, midt mellom en haug med nydelige Tropicana appelsin juice with pulp, der hadde det forvillet seg en apple juice.. og den hadde ingen pulp, bare dårlig smak.
  • 0
 5. Jarjo la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2014   

  Nei, si det.. men jeg håper han kan gi dem innsats, og den innsatsen kan også brukes til neste år, 1. divisjon, dette er jo krise.

  oh... Brannspillerne trenger mer trening og ikke minst fortballforståelse, så kanskje litt ekstra trening og noen ekstra hjerneceller hadde vært på sin plass.
  • 0
 6. Jarjo la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

  haha, trodde dokkar var lur der ja.... nei, det vet enhver fisker at man ikke røper, tullegutter
  • 0
 7. Jarjo la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2014   

  ja, si det.. kanskje finne min bedre halvdel først så kan jeg svare
  happy hunting
  • 0
 8. Jarjo la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

  god jul og røde nisseklemmer til alle
  • 0
 9. Jarjo la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2014   

  Denne mener jeg helt alvorlig bør gå til Alexander Solaat Rødland... ettersom han har vært en del av ITpro i så mange år, og jobber så hardt for å gi oss julenøtter med tilhørende julegaver... dermed fortjener Alexander denne.
  • 0
 10. Jarjo la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

  ¨her kan man jo briske seg og komme med alskens retter.... men jeg vil påstå at en stykk kaldkokt potet må egne seg lite, ellers spiller det vel egentlig ingen rolle, så lenge folk får i seg mat tenker jeg


  Gaskaduska (nytt utropsbanneordthingy), klarte jeg virkelig jobbe meg gjennom en hel julenøtt uten å svare.. du hellige juleskinke så kjedelig!!!

  Jaja, kommer jo sterkt tilbake nå

  Tjoheiii
  • 0
 11. Jarjo la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2014   

  uhmm.. der tok dere meg litt på sengen.. øøø.. mitt heteste.. juleminne.. dang, nei det vil jeg ikke utlevere sånn helt uten videre... der inngår det ting som ikke tåles å lese på trykk...

  men jeg kan vel kanskje si at jeg hadde en enda heter april måned.... en gang i 2008 eller 09... husker ikke det helt... men samme dag som G.O. Sars, det nye fartøyet som Havforskiningsinstittuttet skulle døpes, da brant kjellerleiligheten i huset jeg bodde i realtivt mye.. det var jo etter jul.. og det er vel det nærmeste av de hete juøeminnene jeg har og ønsker å si noe om... ellers har jeg noe seriøst oppvarmede minner.. og de er heller ikke for alles øyne å skue

  ha en brennheit jul allesammen
  • 0
 12. Jarjo la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2014   

  Svaret er selvsagt ja, og her bør at selv om en test man har stabile målinger er ingen garanti for at testen måler det den skal. Reliabilitet er en nødvendig, men ikke tilstrekkelig forutsetning for validitet.
  • 0
 13. Jarjo la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  nå må jeg være helt ærlig å si at jeg ikke er så glad i å ha det morro på andre sin beskotning, med mindre personene legger det opp til det selv..

  Kan vi ikke bare være venner uten å spøke da?
  • 0
 14. Jarjo la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

  Min juledestinasjon er ikke fullt så eksotisk som teksten nevner, jeg er så enkel at Bergen blir min destinasjon.. nærmere bestemt sandsli... jeg synes nesten det er eksotisk nok, i alle fall når det er store deler av familien som skal samles der
  • 1
 15. Jarjo la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2014   

  det som skiller en stor nisse fra en liten nisse må jo være en mellomstor nisse
  • 0
 16. Jarjo la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2014   

  Når snøen laver ned, da sitter jeg inne og ser på håndball EM eller VM, ettersom dette går i to uker frem mot jul så er det nok det jeg gjør på, eventuelt så sitter jeg og lager musikk, eller kanskje jeg til og med sitter og svarer på Itpro.no sin julenøtter, akkurat nå vet jeg faktisk ikke.. I skrivende stund ser det ikke ut til å bli noen hvit jul her jeg er, her er det regn og noen vind som gjelder.. litt kjedelig, men sånn er det..

  Jeg håper bare at jeg kan sitte inne og nyte det at det laver ned utenfor vinduet, og ikke tenke på at jeg imorgen tidlig må ut i dette og kjøre, hvis jeg kan finne igjen bilen da, etter nysnø leter de fleste etter biler som er gjemt under en mengde snø fra både oven og fra brøytebiler.. men i det at det laver ned er det bare deilig å kunne sitte inne og nyte synet av den ellers hvite gleden som kommer dalende ned og legger seg tungt på grener fra trær og fyller en ellers mørk aften med litt lys og en følelse av glede... altså, det er helt til man skal finne bilen... da er det fort dò òh..
  • 0
 17. Jarjo la til et innlegg i et emne 7. julenøtt 2014   

  hm?? tenker nissen på sånt?
  vil mye heller tro at han har tatt andre forhåndsregler, som feks, kjøreregler ved utlevering av gaver, passe på at vikeplikten blir overholdt og at blinklysene er i orden, trenger nissen blinklys?

  Jeg har bevitnet en haug med mennesker som jeg ønsker å beskrive som nisser som tydeligvis ikke vet at det finnes en sånn blinkende sak på fremkomstmiddelet deres, så sånn sett så trenger visst ikke nissen blinklys, så da krysser jeg den av listen.

  videre har han nok tenkt på å holde seg i riktig fil og overholde alle kjøreregler på veien fra nordpolen og tilbake... hmmm, igjen... trenger egentlig nissen dette?

  Jeg har også her vært vitne til mennesker, nisser og nå er jeg på vei til å kalle dem klovner også, så har jeg innlemmet dem også i dette, som på død og liv må ligge i venstre feltet på motorveiene selv om det ikke er en eneste bil i høyre, og disse nissene liker å kjøre saktere enn fartsgrensen.. ja dette er tydeligvis noe nisser og klovner kan gjøre og være stolt av det.. phuu!! da fikk jeg den ut av verden, dette har virkelig gnagd merker jeg

  Men, jeg velger å tro at Nissen ikke har brydd seg så mye om julen blir ukristelig, jeg tror han bare bryr seg med å få ut gavene i tide og at han ser helt amazing ut mens han gjør det
  • 0
 18. Jarjo la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

  I dag ønsker jeg å dele smil med dere, sjokoladen smil, og ett alvorlig stort smil som formet seg i ansiktet mitt når jeg så hvor heldig jeg var i gårsdagens konkurranse.

  og det på grunn av en klem, tusen takk.. det at jeg vant varmet faktisk også.

  Så smil i form av sjokolade og rett og slett dele vennlig smil til alle

  Ønsker dere alle en strålende fredag
  • 1
 19. Jarjo la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2014   

  Hva som varmer mest?

  en klem, en klem er undervurdert og faktisk veldig god og varm hvis man får den av den rette personen.
  • 0
 20. Jarjo la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2014   

  vel! Oman om jeg vet, tror ikke Oman viste det heller

  Jack and Jill went up the hill, each witk a buck and a quarter. Jill came down with two-fifty
  -Andrew Dice Clay

  vet ikke om det har noe med det å gjøre, men jeg satser på det

  HickoryDickoryDock.....
  • 0
 21. Jarjo la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2014   

  Denne nøtten er en nøtt av dimensjoner, akkurat som en løk så har den ufattelig mange lag og på noens vegne kan det faktisk komme en tåre eller to med tanke på hvor tidlig enkelte velger å starte med juledekorasjoner...

  Handelsstanden markerer jo juletiden tidligere og tidligere, hadde det vært for dem så skulle jo jul allerede startet i september, det er tydeligvis alt for lenge å vente til desember med å få ut juleting i butikkene.

  noen vil nok sikkert mene at akkurat det er det som markerer starten på juletiden.
  jeg er nesten sikker på at det er like mange meninger om dette som det er mennesker som gleder seg til jul.

  Når jeg var yngre, så mye yngre enn i dag (ohh.. The Beatles ) da markerte begynnelsen på juletiden at far dro inn en alvorlig julegran i boden... da visste jeg at, nå.. nå er det snart julelys i stuen, stor fin grønn gran med lys, norske flagg glitter og stas over hele greien..
  litt senere ble det som markerte julen at man faktisk pyntet juletreet, det var stor sett lillejulaften dette ritualet fant sted.

  en eller annen gang rundt det herrens år 2006 eller deromkring, ble jeg gjort oppmerksom på en fantastisk greie... en julekalender helt ulik noen andre julekalendere jeg hadde vært borti, og det var faktisk mulig å kunne levere et vinnersvar.
  Den gang jeg brått ble påminnet om at juletiden faktisk starter ved at 1. desember åpnes på kalenderen, det var den gang jeg oppdaget itpro.no sin spede start med julekalender, og siden den gang har det blitt en tradisjon å være med på denne fantastiske gledessprederen av en kalender...

  jeg må bare si det med en gang, jeg trekker meg fra å kunne vinne i dag, for dette er bare ment som skryt til de som driver og jobber med dette, den sinnsyke jobben dere gjør for å glede andre i en ellers travel hverdag, med spørsmål som er like unike som itpro.no er... med andre ord, jeg ønsker ikke å vinne på grunn av at dette er noe jeg faktisk mener og er ikke ment som pisspreik for å kunne vinne...

  så tusen takk til itpro gjengen som steller i stand dette år etter år, uansett hvor mye hardt arbeid som ligger bak, og da tenker jeg på innhenting av premier, skriving av tekster, lese gjennom alle bidrag, gi svar på disse og finne den ultimate vinner, som dere for øvrig gjorde til gangs i den første julenøtten... og så skal alt av premier sendes ut også.. takk for en fantastisk jobb og tusen takk for at dere gjør denne måneden litt lysere og artigere... nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen av desember og 22 nøtter som skal knekkes...

  Det er en fabelaktig nydelig ting dere har startet... tusen takk.

  juippididuuu di duuuuuu
  • 2
 22. Jarjo la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2014   

  Denne var vanskelig, det første jeg tenkte var svart, men så kom jeg plutselig på fargen på Coca Cola (de som har gitt oss nissen slik vi kjenner han i dag) de leverer jo svart gull til oss som liker å leske tungen med den deilige søtnos drikken. siden det i disse dager prydes en hver flaske med julenisse motiv på Coca Cola flaskene, ble svart ekskludert.

  så prøvde jeg å gå igjennom et hav av farger på et fargekart, jeg kan ikke finne en spesiell farge som er minst julete.. finner mange farger (selv med et snev av fargeblindhet, klarer jeg faktisk det).

  Når jeg tenker meg enda mer om så vil jeg faktisk si at det ikke finnes en farge som er minst julete... da tenker jeg på dem som virkelig har fargeblindhet, for dem er jo de fargene de ser det de tenker på som jul..
  Jupp, det må være svaret mitt i dag, ingen farger er minst julete.. jeg vil si at rød er mest julete, men for en som er fullstendig blind på farger kan nok mest sannsynlig ikke se fargen en gang, så da kan det jo være at brun, blå, hvit, svart, osv tolkes rød for han, hvem vet??

  Joppidoppidoooo, dette ble konklusjonen min... tusen takk for at dere er tilbake med denne festlige julekalenderen

  • 1
 23. Jarjo la til et innlegg i et emne Vinnere av årets julenøtter anno 2013   

  Tusen takk for nok en nøtte førjulstid, like gøy som alltid.

  Gratulerer alle vinnere
  • 0
 24. Jarjo la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  Jeg takker mine foreldre for å ha skapt meg og for at de står bak meg og støtter meg selv den dag i dag, men det gjelder ikke bare i dag.. det takker jeg dem for hver dag.

  Jeg takker også mine 3 eldre søstre, for at de er her for meg.

  Min familie har støttet meg i så mange tunge stunder at jeg kan ikke annet enn å gi en stor takk til dem for alt, det gjør jeg så ofte jeg kan, både med ord og klemmer..

  Jeg er veldig glad for å ha mine foreldre og mine søstre.. kunne ikke levd uten dem.

  Jeg kan ikke utelate å takke gode venner også... gode venner er rett og slett en familie man velger selv, at den biologiske familien er så god er bare ren lykke.

  God jul
  • 0
 25. Jarjo la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2013   

  Itpro sine julenøtter er definitivt Norges feteste konkurranse, feita, feitameita, meita og matamat er ord som popper inn i hodet mitt når dette spørsmålet kommer opp.

  Det er en helt enkel grunn.. spørsmålene har ikke fasit svar, det beste svaret kommer fra brukerne og det er faktisk alltid den som har levert det beste svaret som vinner...
  Man kan lese alle svarene og innse.. han/hun har faktisk besvart mye bedre enn meg, denne vinner jeg ikke.. men likevel.. kanskje? spenningen er der uansett.

  En ting til som gjør disse nøttene til Norges feteste konkurranse er for min egen del at jeg gleder meg hver kveld til klokken skal runde 12 og jeg kan se hvem som har vunnet...
  Jeg må alltid lese nøttegeneralens oppsummering før jeg går til dagens vinner, i oppsummeringen får jeg også informasjon om jeg har vært heldig eller ikke.
  som regel ikke, da må dagens vinner leses og joda.. dagens vinner hadde så absolutt den beste besvarelsen.

  så snart det er lest er det rett på dagens nøtt... så begynner kvernen.. hva skal jeg svare.. kreativiteten er på høynivå og dagene frem mot jul går så mye raskere.
  akkurat slik en julekalender skal være.

  Jeg vil bare rette en stor oppriktig takk til ITpro gjengen for å arrangere en slik julekalender hvert år. Premier eller ikke.. jeg vil alltid være med å delta på dette, premiene er bare en bonus.. den virkelige vinsten av dette er å få være med og delta..

  Tusen takk for at dere får de første 24 dagene i desember til å gå så mye fortere og takk for at dere får meg til å bruke knollen litt i disse månedene, de dagene jeg ikke klarer det kan jeg likevel svare nesten hva som helst og samtidig ha en reel mulighet for å være en heldig vinner

  • 2