Jarjo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

24 ProPoeng

Om Jarjo

 • Rang
  Junior

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows

Profile Information

 • Fullt navn Jarle Johannessen

Jarjo sin aktivitet

 1. Jarjo la til et innlegg i et emne Vinnere av årets julenøtter anno 2014   

  Tusen takk for nok en herlig periode med julenøtter, nå gleder jeg meg som en unge til neste års julenøtter, noe jeg gjør hvert år.. dette er så utrolig gøy å være med på og få lese andre sine utblåsninger om ting og tang.. fantastisk kalender dere har.. ELSKA DA
  • 1
 2. Jarjo la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

  Den 1. Januar klokken 15 skal jeg på jobb, da hadde vært fint med en promilletester, slik at jeg kunne avgjøre om jeg kan ta bilen eller må sverge til buss

  Så mitt juleønske er promilletester, fred på jord og et fantastisk fint nyttår til dere alle og at alle får en fredfylt og koselig julefeiring

  Gooooood Juuuuul.
  • 1
 3. Jarjo la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2014   

  dagen før dagen, det varierer veldig fra år til år.

  i dag har det vært å stå tidlig opp, vaske huset, rense kattedoen, dusje og så komme meg ut for å handle de siste gavene, i dag var det bare to gaver som skulle handles, og i skrivende stund er jeg ferdig med det.

  Var en tur innom Ikea og fant en alvorlig fet lampe som jeg mente ville passe strålende i studio til kamerat av meg, så da kjøpte jeg den og på vei hjem stakk jeg hodet innom og leverte taklampen, siden det er IKEA det er snakk om så måtte den jo faktisk monteres også... deretter var det å handle inn mat for den neste uken.

  Nå skal jeg bare slappe av, spise noe god mat, se en film og pakke gaver, det blir rett og slett å bare nyte tilværelsen og vente på at den store dagen skal komme. og da blir det tidlig julegrøt besøk med hele familien og senere julefeiring med søster, mor og far samt nevø og niese..

  Med andre ord, resten av denne kvelden skal det være beina på bordet, gavepakking, mat og film

  Gooooood Juuuul
  • 0
 4. Jarjo la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2014   

  Jeg kjøpte en gang en juice.

  Det var sommer og jeg var voldsomt tørst.. gledet meg til å komme ut av butikken og helle nedpå godsakene fra denne deilige citrusfrukten som var presset sammen og pakket i en herlig boks man kan drikke fra, og dette til min glede.. jeg har en egen lidenskap til appelsin juice.. spesielt hvis juicen ikke er fra konsentrat, da er jeg ekstra happy, da slipper jeg bland annet å få halsbrann, og den er fin å ha i kjølen om man er på fest og noen ønsker blandevann til feks.. spiritus.

  uansett, jeg fant plassen til den juicen jeg likte best på det tidspunktet, Tropicana, with pulp... nydelig juice.
  bare les dette:
  Våre appelsiner fra solfylte Brasil plukkes for hånd når de er perfekt modne og presses innen 24 timer. Tropicanas juice kommer fra 100% ferskpressede appelsiner – ingenting tas bort, ingenting legges til.
  Det er slik vi får frem den fantastiske Tropicana-smaken.

  Hva sa jeg? nydelig?? jupp....
  Uansett, tok med meg denne rene nytelsen og gikk til kassen og betalte, utenfor i solsteken skrudde jeg opp plastlokket som holder godsakene inne i kartongen.. pustet dypt inn og satt tuten til leppene, la hodet litt bakover og lot den nydelige vesken fylle opp munnen...

  Ikke før jeg hadde utført dette, kom smaken.. smaksløkene mine gikk fullstendig bananas, det kom en eksplosjon av følelser og tanker igjennom hodet mitt... hva i det grensesprengende landskapet er det jeg har fått i meg nå... hvor dårlig måtte disse appelsinene være for å smake så intenst dårlig.. lå det en dau mus eller rotte oppi denne kartongen?

  det som nok helt sikkert ikke varte i mer enn et brøkdel av et sekund, føltes som timer, mye på grunn av angsten som hadde fått tatt bolig i hjernecellene mine.. hva i svarte var dette..

  instinktet tok over og mens jeg utførte spytt ut og si.. blærhhh.. så jeg på kartongen jeg sto og holdt i... eple.. WTF.. EPLE.. Apple??

  Her kan man vel fint si at jeg fikk ukontrollerbare spasmer utløst av en syk anger på at jeg ikke hadde sett godt nok etter hva jeg tok med meg ut av butikken, for der, midt mellom en haug med nydelige Tropicana appelsin juice with pulp, der hadde det forvillet seg en apple juice.. og den hadde ingen pulp, bare dårlig smak.
  • 0
 5. Jarjo la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2014   

  Nei, si det.. men jeg håper han kan gi dem innsats, og den innsatsen kan også brukes til neste år, 1. divisjon, dette er jo krise.

  oh... Brannspillerne trenger mer trening og ikke minst fortballforståelse, så kanskje litt ekstra trening og noen ekstra hjerneceller hadde vært på sin plass.
  • 0
 6. Jarjo la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

  haha, trodde dokkar var lur der ja.... nei, det vet enhver fisker at man ikke røper, tullegutter
  • 0
 7. Jarjo la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2014   

  ja, si det.. kanskje finne min bedre halvdel først så kan jeg svare
  happy hunting
  • 0
 8. Jarjo la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

  god jul og røde nisseklemmer til alle
  • 0
 9. Jarjo la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2014   

  Denne mener jeg helt alvorlig bør gå til Alexander Solaat Rødland... ettersom han har vært en del av ITpro i så mange år, og jobber så hardt for å gi oss julenøtter med tilhørende julegaver... dermed fortjener Alexander denne.
  • 0
 10. Jarjo la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

  ¨her kan man jo briske seg og komme med alskens retter.... men jeg vil påstå at en stykk kaldkokt potet må egne seg lite, ellers spiller det vel egentlig ingen rolle, så lenge folk får i seg mat tenker jeg


  Gaskaduska (nytt utropsbanneordthingy), klarte jeg virkelig jobbe meg gjennom en hel julenøtt uten å svare.. du hellige juleskinke så kjedelig!!!

  Jaja, kommer jo sterkt tilbake nå

  Tjoheiii
  • 0
 11. Jarjo la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2014   

  uhmm.. der tok dere meg litt på sengen.. øøø.. mitt heteste.. juleminne.. dang, nei det vil jeg ikke utlevere sånn helt uten videre... der inngår det ting som ikke tåles å lese på trykk...

  men jeg kan vel kanskje si at jeg hadde en enda heter april måned.... en gang i 2008 eller 09... husker ikke det helt... men samme dag som G.O. Sars, det nye fartøyet som Havforskiningsinstittuttet skulle døpes, da brant kjellerleiligheten i huset jeg bodde i realtivt mye.. det var jo etter jul.. og det er vel det nærmeste av de hete juøeminnene jeg har og ønsker å si noe om... ellers har jeg noe seriøst oppvarmede minner.. og de er heller ikke for alles øyne å skue

  ha en brennheit jul allesammen
  • 0
 12. Jarjo la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2014   

  Svaret er selvsagt ja, og her bør at selv om en test man har stabile målinger er ingen garanti for at testen måler det den skal. Reliabilitet er en nødvendig, men ikke tilstrekkelig forutsetning for validitet.
  • 0
 13. Jarjo la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  nå må jeg være helt ærlig å si at jeg ikke er så glad i å ha det morro på andre sin beskotning, med mindre personene legger det opp til det selv..

  Kan vi ikke bare være venner uten å spøke da?
  • 0
 14. Jarjo la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

  Min juledestinasjon er ikke fullt så eksotisk som teksten nevner, jeg er så enkel at Bergen blir min destinasjon.. nærmere bestemt sandsli... jeg synes nesten det er eksotisk nok, i alle fall når det er store deler av familien som skal samles der
  • 1
 15. Jarjo la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2014   

  det som skiller en stor nisse fra en liten nisse må jo være en mellomstor nisse
  • 0