piratentim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av piratentim

 1. piratentim la til et innlegg i et emne Lover og regler, kjøpshjelp!   

  Omd et ikke går kan du alltids klage inn til http://www.forbrukertvistutvalget.no/  Da pleier det å gå ganske så raskt.
   
   
  • 0
 2. piratentim la til et innlegg i et emne Vinnere av årets julenøtter anno 2014   

  Takk for et strålende år Julenøttene er alltid noe jeg ser frem til med store øyene. Takk!
  • 0
 3. piratentim la til et innlegg i et emne Mandagsveggen: Nyttårsaften   

  Mye fint her
  • 0
 4. piratentim la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2014   

  Velger å dele både en julevits og et juleønske med dere i dag:

  Den ene svenske smartingen til den andre:
  - Har du hørt om en jul uten ITpro sine julenøtter
  Den andre svenske smartingen svarer:
  - Nei selvfølgelig har jeg ikke det, det er ingen jul uten dem!
  Så kom en Nordmann inn og sa her er det noe galt, det finnes ingen smarte svensker og dette må være skrevet av nordmann. Var heller ikke så morsomt, mer som en kjent fakta som alle burde vite om!

  Mitt juleønske i dag blir at dagens verdige nøttevinner er en person som har levert inn besvarelser i de fleste nøtter. Besvarelser som nesten har ført til nøtteknekk, men ikke trukket det lengste strået. Rett og slett en som har bidratt med sin tid og kreativitet.

  God jul, måte dere alle ha en herlig feiring fylt med nye og gode minner. Og husk minner skapes.

  Takk for 24 herlige nøtter og æresprisen The Pro. Det har i år som alle andre år vært en sann glede å ha æren av å kunne delta.

  Det har faktisk kommet litt snø nå, så da var det på tide med straffen!


  • 0
 5. piratentim la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2014   

  STakk for seier, det er alltid en stor ære!

  Dagen før julaften blir i år en god dag. Den Startet med å game l4d2 til langt på natt, før jeg sto opp tydelig for å ta en viktig telefonsamtale. Så ble jeg å sitte på dataen en god stund før vi skal ha juleselskap med mor og far, nærmere bestemt grøtfest. Det er koselig å se sine besteforeldre igjen og jeg setter pris på den årlige grøtfesten vi har sammen. Når selskapet er over skal jeg møte igjen opp med venner jeg ikke har sett siden sommeren og vi skal se en spennende film sammen. Blir fun å catche opp og se hverandre igjen. Så svaret på dagens nøt blir vel at jeg tilbringer du dagen før dagen med de ting jeg liker å drive på med og med mennesker jeg liker godt. Koser meg litt ekstra i dag. Det er faktisk lov!

  • 0
 6. piratentim la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2014   

  Det må være den grufulle dagen etter. Dagen da du innser at ditt produkt faktisk er dyrere enn konkurrentene sine og at det heller ikke er det som kommer best ut av testene. Når du forstår at du har falt for markedsføringens makt og innser at du nå er som alle andre. Og selvfølgelig når du har kjøpt det nyeste Apple produktet på lanseringsdagen for så å vite morgenen etterpå at den neste versjonen kommer om noen få måneder og den har så mye forbedringer i forhold til din versjon. Den følelsen... En grufull følelse som jeg har følt på flere ganger...


  • 0
 7. piratentim la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2014   

  En håndball og noen gode ord. Nisen kan fortelle brannspillerne at alle gjør feil og av og til må man rett og slett vurdere å prøve ut noe annet. Dette går faktisk helt greit. Værsågod her har dere en håndball, Norge gjør det jo godt der for tiden... Kanskje dere vil imponere, lykke til og ha en herlig juletid! Hoooo hooo!  Håper ikke jeg var for sen
  • 0
 8. piratentim la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2014   

  Haha, ja kan nok være vanskelig å tyde fra tid til annen. Så faktisk ikke at det bilde kunne minne om sex før nå tenkte at jeg måtte jo ha med sex fordi de fleste andre eksemplene minnet om typiske gaver fra han til henne, men sex kan jo være fra henne til han. Veldig svart og hvit av meg da…

  Martin har tydeligvis napp blant den kvinnelige del av befolkningen, mens Alexander kanskje er svigermors drøm? Hvem vet? Det er mange steder man kan få napp på og det finnes mange ulike måter å fiske på. I kristendommen snakkes det blant annet om å fiske mennesker, mens båten Kon Tiki fikk flyvefisk som hoppet rett i båten uten at de en gang trengte å fiske etter den. I tv-serien Supernatural opereres det med en himmel og et helvete. Om de skulle fått tak i den beste julefisken så er den nok ikke å finne i helvete, men kanskje i himmelen? Det har seg nemlig slik at i serien har hver enkelt person sin egen himmel tilpasset personlighet og gode drømmer. En får det beste av alt! Og da tror jeg at om man drar på fisketur rundt juletider i sin personlige himmel så vil man nok få den aller beste julefisken. Fisken som smelter i munnen din. Fisken som lukter godt. Fisken som roper spis meg og får vannet i munnen til å løpe løpsk. Fisken med alle minnene. Fisken med det beste tilbehøret. Fisken som smaker godt, selv om man ikke liker fisk. Fisken med det fineste kjøttet. Rett og slett fisken som er akkurat slik du ønsker deg. Himmelsk…

  • 0
 9. piratentim la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2014   

  Et opplevelsekort, dette da tiden din er den beste og viktigste gaven du kan gi.

  Opplevelsekortet kan f.eks. inneholde:
  · Filmkveld eller kino
  · Privat massasje
  · Restaurant eller romantisk middag sammen hjemme
  · Gå en tur
  · Bli med på shopping
  · Sex ^^
  Bare fantasien setter grenser

  På opplevelsekortet kan du skrive en fin liten takketale som gir utrykk for hvor mye du setter pris på han/henne.

  Dette kommer garantert til å bli en fulltreffer!  • 0
 10. piratentim la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2014   

  Svarer på dagens nøtt som et lydklipp

  http://vocaroo.com/i/s00T2CCtDwWQ
  • 1
 11. piratentim la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2014   

  I ønske om å være kreativ, rettferdig og ærlig velger jeg å nominere 2 slektninger av selveste ALEXANDER SOLAAT RØDLAND og 2 slektninger av selveste Martin Holm. Jeg snakkes selvfølgelig om deres foreldre som rett og slett har gjort en fantastisk jobb. For dere er så absolutt fantastiske! Så «The Pro» går til deres foreldre som har skapt og oppdratt dere til to fantastiske mennesker!  • 0
 12. piratentim la til et innlegg i et emne 16. julenøtt 2014   

  Hva er den minst julete retten.
  Så heldig jeg er som for lov til å foresette matpraten også i dagens nøtt. De fleste av dere har kanskje hørt om siden matprat.no. Den første tanken som slo meg var at den minst julete retten du kan spise er reinsdyr. For du vil vel ikke risikere å spise en av Rudolf fjerne eller nære slettinger i disse herlige juletider? Jeg googlet da reinsdyr og julemat og fant ut at regjeringen faktisk har kjørt en kampanje i 2003 gjennom matprat.no og reklame på tv for å øke salget av reinsdyrkjøtt i juletiden.

  De har også laget denne flotte siden med de deiligste retter:

  Sitter virkelig noen av nissens motstandere i regjeringen, var dette et komplott fra en liten nisse for å ta over julenissens plass som den store nisse? Vi må støtte julenissen og si nei takk til reinsdyrkjøtt i juletiden. Så svaret mitt i dagens nøtt blir at den mins julete retten er reinsdyr. Og joika boller går faktisk under dette selv om det faktisk bare er noen få gram rent kjøtt i dem …


  • 0
 13. piratentim la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2014   

  En time ekstra i døgnet, hva ville du brukt denne på i dag?
  «Nesten feller ikke mannen av hesten». Nei da, takk for en fin tilbakemelding på gårsdagens nøtt, hyggelig å lese at bildet falt i smak.
  I dag som i går velger jeg å gå for et kort og ærlig nøttesvar. Kanskje er det til og med det som skal til for å knekke nøtten i dag. Jeg går ut i fra at jeg ikke er alene om dette og dette også gjelder alle andre på vår moder jord. Om jeg hadde hatt en ekstra time i døgnet ville jeg fortsette å gjøre de tingene som jeg elsker og som skaper lykke i mitt liv. Det kan være alt fra familie og venner til film og serier for å ikke glemme matlaging!» Det er en stor glede hos meg. Jeg håper du ville gjort det samme som meg. Hva elsker du å gjøre? Jaså, gå ut å gjør det da!

  Kanskje hadde jeg fått tid til å lage en middag eller to til vår kjære nøttekomite? Legger ved noen bilder av burgere som en venn og meg laget helt fra bunnen av  Siden jeg dessverre ikke har noen ekstra time så kan jeg i hvert fall ta meg tid til å dele oppskriften med dere:

  Hamburgerbrød:
  500 gram hvetemel
  2 dl vann
  1,5 dl lettmelk
  ½ ts salt
  2 ss olivenolje
  25 gram gjær

  Vi varmet opp vann og melk til kroppstemperatur før vi blandet i gjær og resten av de tørre ingrediensene. Deretter eltet vi deigen og lot den heve til dobbel størrelse. Vi kuttet den i fire like store emner og lot dem heve igjen i noen minutter før vi penslet dem med melk og strødde sesamfrø over.

  Brødene ble stekt på 220 grader i 12 minutter.


  Pommes Frites:
  3 store bakepoteter
  2 liter frityrolje

  Vi kuttet disse i 1 cm X 1 cm i strimler på 5 cm for deretter å skylle dem og tørke dem i et rent, tørt klede. Varmet opp oljen til 140-160 grader og lot de kose seg der i 10-12 minutter. Så tørket vi dem på en seng av torky kjøkkenrull før de igjen fikk en tur oppi oljebadet, i omtrent ett minutt. Denne gangen på høyere temperatur, slik at potetstrimlene fikk et ekstra sprøtt ytterlag.  Aioli:
  Saft av en ½ sitron
  5 dl solsikkeolje
  3 fedd hvitløk
  1 ss dijonsennep
  1 eggeplomme
  Salt og pepper
  Litt olivenolje

  Vi hadde eggeplommen i en bolle sammen med dijonsennepen. Skviset ut saften av en halv sitron. Vi dryppet olje forsiktig, mens vi vispet iherdig, til vi omsider kunne helle resten av oljen i en jevn, tynn stråle under kontinuerlig visping.

  Vi presset omsider tre fedd hvitløk, med hvitløkspresser, og blandet inn litt olivenolje før vi hadde salt og pepper i herligheten. Den fikk velfortjent hvile i kjøleskap!  Hamburger:
  1,1 kg kjøttdeig av storfe
  2 ts chili
  2 ts spisskummin
  1 ts cayennepepper
  8 fedd hvitløk

  Vi blandet alt sammen for hånd i noen minutter og formet dem i fire like store deler ved hjelp av kjøkkenvekt. Stekte dem i panne i solsikkeolje på middels/høy temperatur i opptil 10 minutter per hamburger. Vi toppet dem med en skive cheddar.

  Salat:
  Hjertesalat
  Tomat
  Gul og rød løk

  Kuttet dem opp og anrettet på tallerken.  Milkshake:
  10 oreokjeks (1 pk)
  5 dl lettmelk
  2 liter vaniljeis
  Vi blandet is og melk i blender og kjørte den glatt, før kjeksen fikk være med på moroa på pulsfunksjon i et halv til ett minutt.

  Annet:
  Ketchup
  Cola
  Sørlands Julebrus

  • 1
 14. piratentim la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2014   

  Om jeg forteller om mitt heteste juleminne så vil det ikke lenger være mitt, men våres. Så jeg tror av egoistiske årsaker så blir jeg nødt til å holde minnet mitt for meg selv. Er vel litt fint på en måte det også?  • 0
 15. piratentim la til et innlegg i et emne 13. julenøtt 2014   

  Da jeg leste dette trøtt rundt 1 tiden i natt lurte jeg på om spørsmålet var forsvunnet. Skjønte ikke stort og det gjør jeg i grunn fortsatt ikke. Men jeg har en en god magefølelse og mener da at svarene er å finne i dagens nøtteknekker besvarelse. Kort og greit...


  Og til slutt en kode til herr nøttegeneral:
  Dodu eror enon gogodod poperorsosonon! <3

  Klarer du å oversette koden ?

  • 0
 16. piratentim la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2014   

  Hvilke praktiske spøker kan vi gi Martin i dag?
  Først og fremst takk for en fin kommentar og en trøstepremie. Det varmer godt å være den heldige mottaker av slike flotte ord.
  Nå over til spøken:
  Lag en falsk mail der dere utgir dere for å være arrangøren av Pardise Hotel 2015. Så sendere dere han en mail om at dere gleder dere til å ta en nærmere samtale i Bergen om deltakelsen. Setter dato for avtale i dag. Hva som må være på plass før oppholdet og annen viktig informasjon er ting som skal diskuteres-. Dere setter da opp dette falske intervjuet der julebordet skal være og får noen venner av dere til å spille arrangørene. Om Martin ikke svarer på mailen dere sender, ringer eller melder dere han og minner om møte med paradisefolka. Om han ringer dere og forteller om at noen prøver å lure han sier dere litt skamfullt at dere har meldt han på. Og sier at dere beklager at det har gått så langt og at vi aldri hadde trodd du skulle komme inn. Så kan dere jo uansett ønske han lykke til og si at dere gleder dere til å se Nøttegeneral Martin på selveste Paradise Hotel. Kanskje vil han knuse et hjerte eller to, for så å ikke glemme en nøtt eller to Auch


  "Han ser kanskje liten ut men han er nok den største utfordringen for dem alle. "Nøttegeneral" Martin som han liker å kalles sier han føler seg klar for Paradise og at hans crazy kreativitet og gode humør vil komme godt med."
  • 0
 17. piratentim la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2014   

  Jeg tror dere som har lest mine innlegg gjennom årene klarer å resonere seg, allerede nå hvor min juledestinasjon er. Den er selvfølgelig hjemme hos mamma og pappa, hjemme med familien. Det er både godt og trygt for den slitne student å vende tilbake til sitt hjem. Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå når dere tenker igjennom hvordan jeg har beskrevet min mamma og hvordan hun skaper så god julestemning hos meg.
  Når det er sagt vil nok min juledestinasjon forandre seg etter hvert som årene går. Jeg vil da forhåpentligvis ha min egen familie og skape min egen juledestinasjon. Så svaret i dag blir at min juledestinasjon er med familien, enten familien jeg har nå eller den som venter meg inn i fremtiden.


  • 0
 18. piratentim la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2014   

  Først og fremst vil jeg beklage at jeg glemte at bilde var blitt brukt i en annen tidligere nøtt. Jeg vil ta min straff/utfordring så snart snøen laver ned her på Sørlandet. Lover bilder for både nøtteknekkere og vår ærede nøttekomite. Jeg som har tidsmaskin burde vel det egentlig vist at et snøbad var det egentlige svaret mitt i gårsdagens nøtt. Skulle brukt tidsmaskinen, hmmm.

  Jaja, livet går videre og det gjør også årets julenøtter. Hva skiller da egentlig en stor nisse fra en liten nisse. Jeg kan røpe en ting det er ikke størrelsen på nissen. Det er faktisk så enkelt at det finnes bare en stor nisse og det er julenissen selv. Alle andre nisser er under hans gode styre og er små (liten) nisser. Gjennom årene har det vært mer enn ett forsøk fra en liten nise å ta over rollen som en stor nisse. Forsøkene har heldigvis vært mislykkede og det tror jeg vi kan være utrolig glade for. Jeg ønsker ikke å gå i detaljer på dette, da jeg faktisk skal få sove i natt :S Tenk om dette var stor nissen vår?

  • 0
 19. piratentim la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2014   

  Hva gjør du når snøen laver ned?
  Når snøen laver ned finner jeg frem badetøyet, handkle, sommerspill, fotball, madrass, pumpe, en flaske vann, solkrem, solbriller et spennende magasin, hengekøya og legger meg fint til rette på den perfekte plassen i hagen i hengekøyen. En søster som kan smøre meg inn kommer også godt med Snøen setter ingen grenser på din kreativitet eller hva du kan gjøre. Gå litt crazy, det føles godt.


  Skulle forresten hilse fra «Julefeiringen» og si takk for gode råd

  • 0
 20. piratentim la til et innlegg i et emne 8. julenøtt 2014   

  Som den heldige venn av «julefeiringen» på Skype har jeg stilt hin (han/hun) for spørsmålet om hvordan hin har tilpasset seg dagens nettsamfunn. Julefeiringen fortalte meg da at det var helt umulig å fullstendig tilpasse seg, men at hin jobbet med saken. Jeg stilte meg undrende til dette og spurte hva mener du med; «jobber med saken?» Jo sa julefeiringen det har seg slik at nettsamfunnet stadig er i endring og utvikling så for meg som er magisk burde tilpasningen egentlig ikke være noe problem. Men jeg har truffet på et fantastisk vakkert problem. Jeg er forelsket, forelsket i påskefeiringen. Så nå jobber jeg mest for at våre feiringer skal krysses og har ikke så mye tid til å tilpasse meg dagens nettsamfunn. Det er faktisk fra sagaene om min forelskelse at utrykket «julen varer helt til påske» kommer fra. Du skjønner jeg har år etter år forsøkt å strekke ut juletiden enda lengre slik at våre feiringer kan krysses. Jeg klarer dessverre aldri å komme helt til påskefeiringen (Ja, julefeiringen bruker faktisk smileys). Jeg har til og med prøvd å starte julen tidligere og tidligere slik at den skal nærme seg avslutningen av påskefeiringen. Dette har jeg gjort suksess med, men jeg har fortsatt noen måneder igjen. Der har du forresten forklaringen på hvorfor juleprodukter og julemat er å få kjøpt allerede i oktober.
  Julefeiringen lurte på om noen her hadde noen råd til hvordan hin kan krysse med påskefeiringen på kjærlighetens sti. Dette spørsmålet går både til alle ivrige nøtteknekkere der ute og vår kjære nøttekomité.

  • 1
 21. piratentim la til et innlegg i et emne 7. julenøtt 2014   

  Hvilke forholdsregler har nissen tatt for å hindre en ukristelig jul?
  Først og fremst vil jeg si at det for nissen faktisk er det samme hvilken religion man tilhører, eller ikke tilhører. Det trenger ikke å ha noe som helst med juletiden å gjøre. Juletiden er for oss alle, selv om man er muslim, hinduist, buddhist, kristen, humanist eller ateist. Så julen trenger slett ikke å være en kristelig jul… Personlig kunne jeg ønske et nærmest utopisk samfunn der man kunne velge akkurat den religionen/livssyn man ønsket uten forventninger fra andre og det var lov til å ha flere, samt bytte akkurat når man ville uten at det fikk negative konsekvenser. Ingen ville "bli født inn i en bestemt religion/livssyn" eller oppdratt til å like en best. De skulle fått lik informasjon om dem alle (og om ikke minst skulle de få kunnskaper om vitenskapen og de ting som faktisk kan bevises ved den vitenskapelige metode). Folk ville vist forståelse og glede i at vi liker ulike religioner/livssyn og er forskjellige. Faktisk så ville man ikke trenge å like en religion/livssyn i det hele tatt. Og det hadde vært helt greit, tipp topp.

  Så det å ikke være en kristen vil ikke si at man automatisk er en «dårlig» person, man er faktisk god nok uansett hvem man er. Moralen kommer uansett fra filosofien, men nok om det. Julen er for alle. Nissen ser ikke på noen personer som onde, men rett og slett som et resultat av sitt miljø og biologiske arv. Det om noen ikke oppfører seg slik som de burde er selvfølgelig ikke greit og deres handlinger kan føles som en trussel. Det er dumt at det er slik og nissen lever av den ideologi at om vi alle hadde hatt den rette kunnskapen og forståelsen så kunne vi levd i et harmonisk og trygt samfunn.. Det er nok også dette som er julenissens aller største juleønske.

  Over til julenøtten så har jeg faktisk fått litt hjelp i dag fra mine medhjelpere innenfor julenissens linjer. Det har faktisk hentet inspirasjon fra en fortelling skrevet av Charles Dickens. En historie jeg har snakket om i tidligere nøtter og som er dramatisert av Disney. Dere har kanskje allerede skjønt det? Jeg snakker selvfølgelig om «A Christmas Carol». Planen er altså denne at alle mennesker skal få oppleve noe lignende som det gamle Ebenezer Scrooge eller Onkel Skrue om vi skal tro Disney. Slik vil man forhåpentligvis få et større innblikk, forståelse og kunnskap om alle andre som deler jorden med deg. Gjennom denne forståelsen og kunnskapen vil ingen lenger være en trussel og julen vil bli en perfekt tid for alle. Uansett hvor du kommer fra, religion/livssyn, kjønn, alder, navn, utseende og så videre…
  God jul!


  • 0
 22. piratentim la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2014   

  2 desember fortalte jeg at dere er en av de største faktorene når det gjelder å starte juletiden for meg. Dere er rett og slett avgjørende for å få meg i den rette julestemningen. Så ja julestemningen kan for mange skapes ved å delta i deres julenøtter, magisk ikke sant? Egen logo fikk dere også:

  Jeg har nå tenkt nøye på om det er noe annet som kan skape den rette julestemning mer enn å delta i deres julenøtter og kommet frem til at det bare er to andre muligheter. Den ene er faktisk å vinne en julenøtt hos dere, da forstår jeg virkelig at julen er her og jeg får den ære av å vinne en nøtt. Den æren er både stor og god. En herlig følelse og en herlig julestemning. Det andre som kan skape den rette julestemningen for meg er faktisk min mamma. Jeg har skrevet om henne i tidligere nøtter andre år og ja jeg kan vel si at hun fortsatt står på! Hun er en hederskvinne! Hvem baker julekakene? Mamma! hvem lager all julematen? Mamma! Hvem er den første til å ønske meg god jul? Mamma! Hvem pynter til jul? Mamma! Hvem gir det mest glede å gi julegave til? Mamma! Hvem gir meg den beste gaven? Mamma! Hvem tar julekortbildene? Mamma! Hvem holder talen med julebordet? Mamma! Mamma gjør så mye og jeg er sikker på at din mamma er like fantastisk som min. Så ja ITpro julenøtter og min høyst elskede mamma skaper den rette julestemningen for meg! Om dere husker fra julenøttene fra et annet år postet jeg et bilde av meg og mamma, dere var i tvil om hun faktisk var min mamma. Så for å bekreftet dette skal dere nå få en litt eldre versjon av oss (November 2014). Jeg tar også med mine to nydelige yngre søster og «lille» pappa( han er lavere enn meg).

  Håper jeg ikke svarte for sent…
  • 0
 23. piratentim la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

  Hva vil du dele med oss i dag?
  Det er mye jeg kan tenke meg å dele med dere. Faktisk så har jeg min egen blogg hvor jeg deler mine tanker, følelser og meninger om verden og menneskene som lever på den. Jeg har på bloggen gjort dette gjennom å poste forskjellige dikt skrevet av meg og dets grunnleggende mening og historien bak. Så hva passer vel ikke bedre enn å dele 3 av mine dikt med dere i dag. De er personlige og jeg håper dere har glede av dem. Interessert i historien bak dem så sjekk gjerne «http://tenkerpadeg.blogg.no/».

  Dette første diktet vil forsøke å svaret på hva det gode liv er, det andre om følelsen av avvisning og det tredje vil handle om noe mye hyggeligere nemlig kjærlighet…

  DIKT 1
  Det gode liv?

  Hva er det gode liv?

  Er det lykke?

  Din lykke?

  Andres lykke?  Er det venner, familie, trygghet,

  kjærlighet, religion, frihet, respekt,

  forståelse, anerkjennelse?

  Hva er nøkkelen til det gode liv?  Du er nøkkelen.

  Du er løsningen.

  Du har muligheten.  Følg dine drømmer, følg dine ønsker.

  Jakt på lykken, det gode liv.  Tenk på deg selv

  Du er veien

  Din egen sannhet

  Lykke til


  DIKT 2
  En stund?

  Alt jeg ville var

  Å ha en stund med deg

  En stund som var våres

  En stund alene

  En stund for deg og meg  En stund der vi kunne pratet

  Ledd

  Delt gode minner

  En stund av lykke  Du er min gode venn

  En venn jeg setter høyt

  En venn som fortjener min tid  Men har du tid?

  Vil du tilbringe en stund med meg?

  Nei?  Hva hindrer deg gode venn?

  Er det meg?

  Ja, det er meg?.

  Jeg er ikke verdig din stund  Jeg er ingenting

  Jeg er bare en du kommer til

  Når du trenger meg

  Hva betyr jeg egentlig for deg

  Er jeg bare et redskap?

  Et redskap til din tilfredsstilles  Noe du kan bruke når det passer deg

  Og gjemme vekk når det ikke er anstendig

  Et redskap du legger bort i den mørkeste skuff

  Og tar frem i de mørkeste stunder  Er det, det jeg er for deg?

  Det håper jeg inderlig ikke

  For slik er du ikke for meg.  For meg er du noe jeg setter høyt

  Du er en god venn

  En jeg setter høyt.

  En jeg er glad i

  Du er min venn?

  Er jeg din?

  DIKT 3
  Jakten på Søvn

  Jeg får ikke sove, jeg får ikke sove
  Uten din stemme
  Som roer meg ned

  Den er så vakker
  Den er så fin

  Den får meg søvnig
  Når jeg hører pusten din
  Vet jeg at du er min

  Med din stemme
  Er jeg komplett
  Alt jeg ønsker
  Alt jeg vil ha
  Er der

  Til jeg stille sovner
  Til din vakre stemme
  Som er alt jeg vil ha


  • 0
 24. piratentim la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2014   

  Av alt i verden, hva varmer mest?
  Verden er stor og rommer mye. Alt er en del , la oss nå ta for oss ting etter ting for nøtten må jo knekkes slik den best mulig kan. Eller vent, da vil jeg jo ikke bli ferdig før jeg dør.. Dessuten vil hva som varmer mest for Gandhi fra India, Matti fra Finland, Pavlov fra Russland eller herr nøttegeneral være forskjellig. Vi er rett og slett alle forskjellige og unike. Vi har alle ulike tanker om hva som varmer mest. For noen er det kanskje Nissemor i en kort rosa kjole som vi har snakket om tidligere, mens det for andre kan være Nissefar i en kort rosa kjole. Vent litt her, nå begynner du å bli litt for kinky herr piratentim. Gjør jeg egentlig det? Kanskje begynner jeg å bli litt crazy her? Jeg har et poeng, poenget er at vi alle er forskjellige, bare se på alle de unike og ulike besvarelsene på dagens nøtt. De oser av kreativitet og litt galskap. I går fikk dere også mye ros, klart det varmer. «Crazy in love» er det noe som heter. Har du følt på det? Når hjertet pumper så raskt og høyt at du ikke er i stand til å tenke, føle eller høre noe annet. Du tenker på din kjærlighet og hele kroppen din blir varm. Det gjør i hvert fall meg varm både i toppen og om situasjonen og stemningen er rett kan varmen fort tre inn i andre deler av kroppen. Kjærlighet er faktisk noe vi alle trenger, du er avhengig av kjærlighet fra det øyeblikk du drar på din første "date" med moder jord. Uten kjærlighet dør man. Viste du at papegøyer egentlig er flokkdyr og om man har en som kjæledyr er den avhengig av masse kjærlighet og oppmerksomhet. Mange sier det krever like mye som et spedbarn. Får den ikke nok vil den begynne å bite av seg fjærene, helt til den dør. Kanskje er det litt slik med mennesker også, kjærligheten varmer oss, den holder oss i live og gir oss en mening. Det er ikke bare til mennesker og andre levende skapninger vi utvikler kjærlighet. Det er mye man kan elske, personlig elsker jeg blant annet å svare på disse julenøttene eller en god film eller serie. Selvsagt elsker jeg min familie og gode venner høyt. All denne kjærligheten gjør meg varm, så ja jeg håper i dag å knekke nøtten med kjærlighet. Kanskje litt klissete så jeg får håpe kjærligheten klistrer seg fast til deg og aldri gir slipp. Sender dere i dag varme tanker og håper dere alle har gleden av å elske å bli elsket. Det er dessverre mange som ikke har det så greit, så husk å tenke på dem…


  Jeg ønsker å avslutte dagens nøttebesvarelse med en nydelig sang av Van Morisen som får frem budskapet i min tekst.
  https://www.youtube.com/watch?v=VZsizuDUqio

  Michael Buble - Crazy Love
  I can hear her heartbeat for a thousand miles
  And the Heavens open every time she smiles
  And when I come to her that's just where I belong
  Yet, I'm running to her like a river strong

  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love

  She's got a fine sense of humor when I'm feeling low down
  And when I come to her when the sun goes down
  She takes my troubles all away, takes away my grief
  Takes away my heartache, in the night like a thief

  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love

  Yes, I need her in the daytime
  Oh, but I need her in the night
  Yes, I want to throw my arms around her
  And kiss and hug, and kiss and hug her tight

  And when I'm returning from so far away
  She gives me some sweet lovin', brighten up my day
  Yes, it makes me righteous, it makes me whole
  And makes me mellow, down to my soul

  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love
  She gives me love, love, love, love, crazy love


  • 0
 25. piratentim la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2014   

  Var dette tre vise menn, og hva gjorde de i Oman?
  Ahhh, shiiittt! Jeg som trodde vi slapp unna… Ehhh, øhhhmmm. Det var nok tre vise menn ja, de finnes de. Hva de gjorde i Oman? Hmmm, det vet jeg ikke. Skulle vist hvem de var så jeg bare kunne spurt dem, det enkle er jo ofte det beste… Tidsmaskinen min fra i fjor er under oppusning så det å reise tilbake i tid er nok ikke noe alternativ.. Håper dere finner det ut og at de sitter noen andre nøtteknekkere her som har mer peiling enn meg…

  • 0