Read Me

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Read Me

 • Rang
  Nyansatt

Profile Information

 • Kjønn Vil ikke si

Read Me sin aktivitet

 1. Read Me la til et innlegg i et emne Problemer med avspilling av blueray/HD på powerdvd 9   

  Dette problemet er jo relativt et nokså enkelt ett hvis du har muligheten å brenne selve blurayplaten inn på harddisk. Da slipper du også å bekymre deg så altfor mye om hardware.

  Og for all del så burde du bruke VLC
  • 0
 2. Read Me la til et innlegg i et emne Dårlig batteri   

  Batteriet ditt er nok ganske dødt nå ja for å være helt ærlig. Det eneste du kan gjøre er å lese til deg metoder for å få det til å vare så lenge det tar seg til - hvis nødvendig. (Som f.eks begrense multi-task relatert arbeid og avgrensning av prosesser kjørende i bakgrunnen)

  Det sagt så vil batterier bli bedre med tiden ettersom teknologien rundt dette blir mer moden - og komponentene mer strømbesparende. Det batteriet din laptop bruker er nok helt sikkert av typen Lithium.

  Bare vær litt var på å ta alt som god fisk rundt dette emnet da det er veldig mye myter som er ute å går
  • 0
 3. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Mus som får dårlig respons   


  Dette er akkurat det problemet jeg også sitter med her og nå. Er glad vi fikk oppklart det omsider til slutt, Morten. Da ser jeg meg fornøyd og setter tråden som løst, og nok ett velfortjent poeng går til deg.
  • 0
 4. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Forsterker & Lydkort   

  Takker for meget hjelpefulle svar!

  Da kan jeg likeså godt droppe det utdaterte lydkortet likevel. Da det nye hovedkortet som er på vei har støtte for digital out. Og analogt er det integrerte sikkert like bra til bruk av headset hvis jeg måtte ønske det. Er noe usikker på om det er optisk eller en såkalt coax utgang, og hva som er forskjellen mellom disse to vet jeg heller ikke.

  Da er tråden satt som løst, men hvis dere mot all formodning besitter på kunnskap eller erfaringer over hva forskjellen mellom optisk og coax er så ville det ha vært helt supert.
  • 0
 5. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Mus som får dårlig respons   


  Uheldigvis så er ikke dette årsaken til problemet. Tror vi snakker om litt forskjellige ting og at din innfallsvinkel av problemet er forkludret av dine egne erfaringer - og ikke mine. Ser ut til at jeg ikke har fått fram selve problemstillingen ut på en mer forståelig måte. Er ganske enkelt å misforstå en problemstilling hvis de bildene du danner er bygget mer på hva du selv har erfart.  Håper virkelig ikke at jeg etterspør hjelp av en eldrende krigsveteran her? McAfee SiteAdvisor faktisk  Her traff du mye bedre, og dette er faktisk noe jeg har til gode å teste ut. Det eneste problemet da er at hvis dette kan ha noe for seg, eller om det faktisk fungerer, så vil jeg fortsatt være keen etter å vite akkurat hvorfor. Selv hvor lite interessant det måtte være. Tipper det er hardware-relatert i bunn og grunn, og da blir det spennende å se når de nye pc-delene har kommet fram.
  • 0
 6. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Forsterker & Lydkort   

  Det lydkortet jeg bruker er et relativt gammelt ett, og er fra Creative familien. Lydkvaliteten er bedre kontra den som er integrert i hovedkortet. Det jeg tenkte på var om jeg skulle skaffe meg ett bedre lydkort, men om dette er hensiktsmessig vet jeg ærlig talt ikke. Høyttalerene er tilkoblet til en forsterker som igjen er tilkoblet til lydkortet på PCen.

  (Spørsmålet ditt angående hvilken type PC dette er så er det i hvert fall en selvbygd stasjonær. Hvis annen hardware annet enn lydkort faktisk har noe og si rundt dette temaet så hadde det vært supert hvis du hadde utdypet dette for meg også)

  Sitter med ett par veldig flotte høyttalere som egentlig ble brukt til å spille av musikk og film sammen med venner og familie. Og siden det at de nå er koblet til PCen så er dette noe vel nytt for meg og vil derfor vite det som trengs for å få fullt utbytte av komponentene. Blir nok brukt til en kombinasjon av musikk i lossless format samt. spill og diverse.

  Siden dette blir sendt ut digitalt så undres jeg over om lydkortet i det hele tatt har noe å si på selve kvaliteten av lyden.

  Hvis du kan, og vil forklare meg hvordan ett slikt lydsystem virker, og ikke minst hva lydkortet på PCen har noe å si da det er en forsterker med i bildet, så hadde det vært helt supert
  • 0
 7. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Mus som får dårlig respons   

  Takk for supert innlegg Kan du forklare meg hva du mener at programmet hadde låst seg? Kan komme med et eksempel hvor dette skjedde under kjøring av et spill. Det var ingen tegn til at programmet sakket ned og det var slettes ingen pop-up dialog i bakgrunnen. Musen gikk rett og slett vrang slik at det var nærmest umulig å bevege pekeren den lille tiden det bruker å ta før den er tilbake til normalen. Hvis jeg forstår deg rett så kan dette skyldes ett program som gikk i stå i bakgrunnen.

  Dette kan jo være av forskjellige årsaker - når det ble rettet opp igjen så vil da musen begynne å fungere som før igjen. Men hvorfor er musen den eneste synlige berørte av dette problemet?
  • 0
 8. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Mus som får dårlig respons   

  Nye drivere er lastet ned ja Glemte visst å legge til informasjon om hva slags type mus dette gjelder. Det er en ikke-trådløs laser mus - nærmere bestemt Logitech GX9. Det problemet som jeg nevnte ovenfor har vært eksisterende på flere lasermus gjennom tidene hvis ikke alle. PS\2 musene har ikke hatt disse problemene vel og merke.
  • 0
 9. Read Me la til et emne i Eksterne komponenter   

  [LØST] Mus som får dårlig respons
  Dette er ikke akkurat ett kjempeproblem men i blandt så vil musen plutselig gå helt vrang dvs. slik at den nesten ikke beveger seg. Problemet oppstår dog ikke så ofte, men er ofte nok at jeg irriterer meg over det faktum at jeg ikke greier å finne ut hvorfor dette skjer.

  Hvis dette er noe dere også har opplevd tidligere så hadde det vært kult at dere delte med meg deres erfaringer. Er det noe der ute mot alle odds som faktisk har løsningen eller årsaken til dette problemet så hadde det vært helt ypperlig.

  Takker for alle svar !
  • 9 svar
  • visninger
 10. Read Me la til et emne i Forbrukerelektronikk   

  [LØST] Forsterker & Lydkort
  Sitter med ett par fine høyttalere som jeg før har brukt til hjemmeanlegget. Akkurat nå så er de tilkoblet til dataen. Det jeg lurer på nå er om hvilken rolle lydkortet på dataen vil ha noe å si for lydkvaliteten. Og om det da lønner seg å oppgradere lydkortet. Hvis det spiller noe rolle så blir det sendt ut digitalt fra lydkortet gjennom en optisk kontakt hvis man kan kalle det det.

  Takker for alle svar :-)
  • 6 svar
  • visninger
 11. Read Me la til et innlegg i et emne Konkurranse: Ukens mest aktive forumbruker!   


  Mikal da Du trenger ikke å være så aktiv vel? Da blir det bare falskt, og unødvendig!
  • 0
 12. Read Me la til et innlegg i et emne Medal of Honor (2010)   

  Det ser nokså lovende ut og jeg bare håper det har noe av den samme følelsen ved seg som deres første utgave.

  Blir spennende å se
  • 0
 13. Read Me la til et innlegg i et emne [LØST] Politi og samarbeid med ISP   


  Takk! Skal se om jeg kan sette meg inn i det  Takk for veldig brukbar informasjon da jeg har svært liten kunnskap om politiets rettigheter angående den slags. Hvis du sitter på enda mer informasjon så ville de ha vært supert  TOR-Prosjektet som du lenket til ser faktisk litt lovende ut. Interessant er det i hvert fall
  Skal sette tråden som løst men om noen av dere hadde tatt bryet å forklare sånn kort og greit hva DNS og VPN er hadde det vært flott
  • 0
 14. Read Me la til et emne i Sikkerhet   

  [LØST] Politi og samarbeid med ISP
  Det jeg lurer på er om hvordan jeg skal komme meg forbi politiet og deres samarbeid med internett leverandøren med? Da med tanke på deres avlytting i.e sikkerhet angående nedlastning og søk etter uønsket materiale over nett.
  - Er politiet i det hele tatt en aktiv aktør i slike instanser?

  Hvis vi tar for eksempel det å laste ned film ulovlig og som kanskje er ulovlig i seg selv? Bare sånn rent hypotetisk selvsagt. Jeg er nokså sikker på at en god del av dere har lastet ned noe som du normalt sett måtte ha betalt for en eller annen gang i livet.

  Så hva vil dere foreslå at jeg skal for å slippe at det blir oppdaget?
  • 11 svar
  • visninger