hexsentry

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om hexsentry

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem macosx

Profile Information

 • Fullt navn severin eskeland

hexsentry sin aktivitet

 1. hexsentry la til et innlegg i et emne [LØST] Temperaturalarm på serverrom   

  Ser denne tråden er noe gammel, men jeg ville nevne noen prisgunstige løsninger som jeg har kommet over.

  Den ene løsningen innebærer å bruke et program som kan lese av hardware temperatursensoren som ligger i mange servere og pcer. Dette er jo det enkleste for de maskinene som har innebygget temperatursensor. Problemet er vel at en temperaturmåling fra en innebygget temperatursensor ikke nødvendigvis sier så mye om temperaturen i serverrommet.

  Den andre løsningen innebærer å bruke en usb temperatursensor som kjøres som en tjeneste på en pc/server på serverrommet. Disse sensorene får man helt ned i 5-600 kr inklusive programvare. For eksempel Easylog USB-RT temperaturmåler som måler både temperatur og fuktighet og som sender alarm over epost dersom grenseverdiene brytes. Ved å abonnere på en epost-til-sms tjeneste kan man så få sms varsling i tillegg dersom man ønsker dette.

  Har også kommet over en fin norsk side som beskriver hvordan man kan bygge sin egen usb-temperaturmåler http://www.lovund.org/usb-temp/usb.htm
  • 0
 2. hexsentry la til et innlegg i et emne Kjøp av projektor   

  sjekk ut http://www.projectorcentral.com/ for brukeranmeldelser. men med dagens priser på flatskjermer så kanskje du heller burde vurdere en slik?
  • 0
 3. hexsentry la til et innlegg i et emne Gode E-Handelsløsninger   

  Noen her som har erfaring med Magento?
  • 0
 4. hexsentry la til et innlegg i et emne Annonser på facebook, begrense utgifter?   

  Jeg kan bare si at jeg nylig brukte ca. 2000 kroner på annonsering på facebook over en måned uten at det har ga noe som helst resultat for meg. Fikk klikk inn på min side, men disse ledet ikke til konvertering/handel. Selvfølgelig så kan jo det skyldes type produkt, at jeg har laget en dårlig annonse eller at jeg gjorde noe feil, men jeg har fått bra respons på andre annonse- og pay-per-click systemer.

  Når det gjelder ditt spørsmål så er det ikke noe problem å sette opp en kampanje på 10 kr pr dag og begrense varigheten til 10 dager så får du testet ut effekten selv. Meld gjerne dine erfaringer etter at du har testet ut facebook annonseringen. 100 kroner er kanskje litt lite til å teste med. Lykke til.
  • 0