hoak

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om hoak

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem unkw

hoak sin aktivitet

 1. hoak la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2011   

  Det er sammen med familien, kona og guttene. I år får vi også besøk av alle besteforelder, så det blir en veldig koselig kveld.
  • 0
 2. hoak la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2011   

  Denne var ikke lett, for her er det mye snask å velge mellom.
  Jeg kunne valgt webkameraet for å koble opp til pcen og overvåke huset når jeg ikke er hjemme. Og jeg kunne valgt en billedredigerings pakke for å gjøre noe enda bedre ut av bildene jeg stadig tar.
  Men denne gang vil jeg gå for det trådløse hodesettet. Jeg kjører mye tog til og fra jobb, og elsker å høre på radio eller musikk. Med små ørepropper blir ikke lyden så veldig bra, og så er det denne tråden som stadig virrer seg inn i alt mulig. På jobb trenger jeg også ofte å snakke med kunder og bruker stadig skype eller tilsvarende program. Det hodesettet jeg har nå fungerer ikke særlig bra fordi det er smått ødelagt og ledningen henger hele tiden i veien. Her ville det vært fantastisk å fått noen behagelige hodetelefoner uten tråd.
  Jeg krysser finger og tær og alt som måtte være mulig og håper det ramler en overraskelse ned i postkassen.
  • 0
 3. hoak la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2011   

  Ja den ekte julenissen er allerede på fjesboka. Men han har gjemt seg bak bildet av mor og far og søster og bror. For det er egentlig alle disse som er de ekte julenissene, de som kommer med gaver og gleder alle i nærmeste familie.
  Så hvordan skal man få sendt sine julegaveønsker til denne julenissen da?
  Man kan enten poste en kommentar på sin even vegg eller direkte til den man tror vil komme til å løpe og kjøpe det man måtte ønske seg.
  Og om man er en liten gutt eller jente som ennå ikke har lov å lage profil på fjesboka, så kan man liste opp ønskene sine når man likevel ber kveldsbønn før leggetid. Man vet jo aldri hvor store ører mamman eller pappan som sitter i stua har. Og Gud i himmelen er heller ikke sen om å svare dem som ber Ham.
  Så kanskje det er like godt å droppe fjesboka og bare ta med ønskene i kveldsbønnen? Om ikke julenissen fins, så hører i alle fall Gud bønnene dine :-)
  • 0
 4. hoak la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2011   

  Øverst på ønskelisten står et makro objektiv, canon ef-s 60mm og en god blitz
  • 1
 5. hoak la til et innlegg i et emne 9. julenøtt 2011   

  Det gjeveste jeg skal gi bort et er telefon-jakke med bilde av ungene. Kona er den heldige mottaker. Med den vil hun kunne ha bilde av våre kjære barn med seg hvorenn hun er. Det tror jeg hun blir veldig glad for.
  • 0
 6. hoak la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2011   

  Jeg fikk Larsons julehefte i strømpa mi i går. Nå gleder jeg meg som en unge til å krype opp i sofaen og kose meg med morsomme tegninger og god lun humor ;-)
  • 0