kristinø

Medlemmer
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om kristinø

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 17. mars 1964

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 10
 • Min maskinvare Lenovo G70

Profile Information

 • Kjønn Kvinne
 • Sted harstad

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Nylige profilbesøk


4 652 profilvisninger

kristinø sin aktivitet

 1. kristinø la til et innlegg i et emne kryptert epost = lang tid?   

  har fått mange eposter tidligere. ingen problem. har fått på epost at den er sendt. ikke kommet
  • 0
 2. kristinø la til et innlegg i et emne kryptert epost = lang tid?   

  vedlagte fila - må taste kode for å åpne den
   
  • 0
 3. kristinø la til et emne i Generelt om Internett   

  kryptert epost = lang tid?
  jeg lurer på om det tar lengre tid å få sendt en kryptert epost (i dette tilfelle lønnsslipp) enn en "vanlig" epost? fikk beskjed kl 1400 om at lønnsslippen er sendt, men har etter over tre timer ikke mottatt den.  Utålmodig eller?
  • 5 svar
  • visninger
 4. kristinø la til et emne i Nettlesere   

  sikker tilkobling
  hei. dette er vel egentlig noe som man lett skal finne ut selv. Men jeg finner ikke ut av dette, og noen ganger kan to hoder (eller flere) tenke bedre enn ett...
  jeg har google chrome som nettleser og det er en internettside jeg ville sjekke for å finne info og epostadresse osv. Når jeg trykker på nettstedet så kommer jeg ikke på siden får bare en"i" på adressefeltet og melding "tilkobling til dette nettstedet er ikke sikker" Ser i innstillinger at det er flere punkter som er blokkert på dette stedet, men jeg er ikke i stand til å finne ut hvor man opphever blokkeringen.
  Til info så skal jeg ikke handle der eller gi ut sensitiv informasjon og dette er et firma som er over hele landet. (rentexgruppen). Men kan noen si meg hvordan jeg går fram for å oppheve blokkeringen. Gjerne med teskje 
  • 2 svar
  • visninger
 5. kristinø la til et innlegg i et emne Lagre lydfil på disk fra messenger chat   

  så enkelt var det altså og nå er det system i alt. Tusen takk for god hjelp, setter stor pris på den 
  • 0
 6. kristinø la til et emne i Hvor skal jeg poste?   

  Lagre lydfil på disk fra messenger chat
  Har to bekjente som jeg har chattet på messenger.  I noen "samtaler" på messenger så inneholder det tekst og lydfil. Jeg har forsøkt å få tak på bare lydfilen for å kunne lagre denne på PCen min. Har ikke fått det til, heller ikke kopieringsmuligheter. Fåe bare meny med videresend eller slett når jeg merker filen. Er det virkelig ikke mulig å "få tak" på dette?
  • 3 svar
  • visninger
 7. kristinø la til et innlegg i et emne gratis eller betale antivirusprogram?   

  gnåling ja, der sa du ordet. Skal undersøke de to programmene du anbefaler, så skal jeg tenke på hva jeg skal finne på. Godt å vite at jeg ikke trenger å være urolig. Så tusen takk fordi du tok deg tid :-)
   
  • 0
 8. kristinø la til et emne i Virus og antivirus   

  gratis eller betale antivirusprogram?
  Har lyst å høre andres mening om antivirusprogram på pc. Noen sier at gratisversjonene er bra nok for en hjemmebruker, mens noen igjen mener at man er tryggere med de som man betaler for, da er man helt sikker. Jeg for min del har brukt gratisversjonen av avast i mange år, men det er i flere situasjoner, spesielt når jeg logger meg på nettbanken, kommer den med flere forslag om hvilke goder jeg oppnår hvis jeg oppgraderer. (den skriver også om hva jeg er utsett for hvis jeg IKKE oppgraderer).
  Jeg vet at det er mange glupinger her inne, hva mener dere om dette, skal jeg oppdatere til fullversjonen av Avast eller anbefaler dere en annen programmvare, gratis eller betaling. Er jo klar over at det er sunn fornuft når man surfer på nettet, men man vet jo ikke hva annet som er "der ute".
  Så....noen kommentarer???
  • 12 svar
  • visninger
 9. kristinø la til et innlegg i et emne nedlaste spotify spilleliste   

  jeg er tilkoblet wifi, og jeg ser spillelisten og filene er der, men jeg får ikke spilt dem. Jeg finner ikke noe i meny hverken på pc eller mob om å sync (synkronisere). Men det er noe jeg ikke skjønner angående device: hva skal jeg trykke på på pc og mob slik at de samarbeider?
   
  nå har jeg også sett at når jeg veksler mellom offline og online,  når jeg trykker på online-mode så får jeg meldingen "no internet connections available". Dette stemmer ikke, det er det samme wifi som pc, og jeg surfer på mob som jeg vill. Har også vært å sett på appen i playbutikk og der står det et merke at appen er pg klassifisert. Når jeg googler så finner jeg ut at google play som styrer det derre. Men jeg har ikke brukt denne kontoen. Så nå er jeg stadig mer forvirret. er det google som sperrer? noen som har ideer???
  tok å avinnstallerte spotify appen på telefon for å se hva som skjedde. Jeg har en spilleliste der jeg har min favorittmusikk på inkludert filer fra local files, og jeg har en ny spilleliste med meditasjonsfiler. Spillelisten med favorittmusikk ble innstallert vakkert og greit etter at jeg innstallerte appen på nytt. MEN den nye spillelisten og mine filer fra local files er skravert med grått og melding om de er "not available". og ellers slik som tidligere nevnt
   
  • 0
 10. kristinø la til et innlegg i et emne nedlaste spotify spilleliste   

  er ikke helt med hva du mener. Er de ordene du bruker, skrevet i en linje? 
   
  • 0
 11. kristinø la til et emne i Mobiltelefoner   

  nedlaste spotify spilleliste
  er det noen som vet hvordan man får nedlaste spillelister på mobiltelefon (i dette tilfelle: samsung s3) og få dem til å virke. Jeg laget en ny spilleliste på spotify på pc og skulle sjekke om at det var kommet på mobilen. Åja, spillelisten og filene er der, men når jeg trykker på dem så får jeg beskjed "this song is not available" og oppe på spillelisten står det "waiting for download". Kan opplyse at spotify på mobil er online.
  Det som også er rart, er at på en annen spilleliste så har jeg noen lokale filer som jeg har lastet fra cd til spotify (såkalte local files), de virker heller ikke, noe de har gjort før. Virker som at det er noen sperringer eller noe sånn at det ikke blir lastet ned. Det er bare låter fra spotify selv som virker.
  Har noen noe ide om hva som er galt? er det bare en knapp eller to som jeg ikke har trykket eller noe? er takknemlig for svar
  • 6 svar
  • visninger
 12. kristinø la til et innlegg i et emne trøbbel med skriver som er i orden (sier reparatør)   

  med fare for å virke helt dum: hvordan funker fastvareoppdatering, skjønner det slik at har man det først så kan man ikke avinnstallere igjen? og hvor finner man slikt i så fall?
  • 0
 13. kristinø la til et emne i Printer, Scanner og Multiskriver.   

  trøbbel med skriver som er i orden (sier reparatør)
  jeg har en ett år gammel epson xp-750 series (nettverk) trådløs. Jeg sendte den til reparasjon for en tid tilbake fordi jeg fikk melding "papirtomt i skuff 2", noe som ikke var tilfelle, fant også et løst tannhjul i et av sporene som jeg tok med. Da jeg fikk skriver tilbake så fikk jeg beskjed om at den var testet og det var ingenting i veien, og ingen løse tannhjul!!!
  Vel jeg tok den med hjem og fikk samme melding. Jeg tok og avinstallerte og installerte alt på nytt igjen og alt i skuff 2 virket helt fint. Jeg nevner at i skuff 2 er det jeg legger vanlig papir i a4 format. I skuff 1 har jeg brukt å legge photo bilder (10 x 15 cm) og dette har kommet automatisk.
  Vel, som sagt virket alt fint etter at jeg installerte på nytt igjen, skuff 2 skrev ut og virket helt fint. Da jeg prøvde å skulle skrive ut et lite bilde så fikk jeg melding om at det var papirtomt i skuff 1. Noe frustrert ble jeg, men jeg hadde å skrive ut et a4 dokument til før jeg skulle se på dette, men da skrev den ut fra skuff 1 og småbildeformat.
  så slik er situasjonen, jeg får ikke skrevet ut bilder fra skuff 1, for da får jeg beskjed om at det er tomt for papir, men jeg får skrevet dokumenter i a4 hvis jeg tar ut skuff 1 ut.
  er det noe innstillinger jeg har oversett tror dere, eller er det at det mangler drivhjul av noe slag slik at det blir slik forvirring. Har ikke lyst å levere til butikk, for de kan ikke svare da de må sende til verksted langt bort. Nevner at jeg kjøpte skriveren i juli i fjor. Håper det er noen gode hoder der ute som kan hjelpe meg, jeg får ikke ro før jeg vet at utstyr er i orden, og det er jul snart 
  • 3 svar
  • visninger
 14. kristinø la til et emne i Annen programvare   

  trøbbel med lokale musikkfiler på spotify
  jeg er musikkelsker og må ha min daglige dose med musikk. Så spotify er daglig i bruk, og min liste er blitt noe lang etter hvert. Men plutselig i dag sluttet noen lokale filer å virke (du kan se at programmet spiller av, men ingen lyd), noe som er rart synes jeg, har hatt den listen lenge.

  Jeg finner ikke ut av dette, så jeg håper noen har noen gode råd og vink om dette: Jeg har en kopi av de lokale musikkfilene mine på skrivebor, og jeg ser at de fleste av dem når jeg ser på egenskaper har filtypen Lyd i mp3.format(.mp3). Derimot de som det ikke er lyd i lenger ser jeg det står windows media player(.mp4a). Går det ikke an å gjøre dem om til mp3-format slik at jeg får alle like? hva gjør jeg for å gå fram? men det som er så snodig er at de har virket før men plutselig er det musestille. Jo, det hendte etter jeg oppdaterte programmet spotify.

  please, noen gode ideer???
  • 0 svar
  • visninger
 15. kristinø la til et innlegg i et emne tull med spotify   

  måtte reinstallere hele greia, men det gikk krute godt. var noe med brannmurinnstillinger, så du hadde rett om det , Junior. Men takk for hjelpen begge to
  • 0