kristinø

Medlemmer
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om kristinø

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 17. mars 1964

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 10
 • Min maskinvare Lenovo G70

Profile Information

 • Kjønn Kvinne
 • Sted harstad

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Nylige profilbesøk


5 036 profilvisninger

kristinø sin aktivitet

 1. kristinø la til et innlegg i et emne hvordan endre bilde på minnepenn   

  Da skjønner jeg hvorfor det skjer....og nå har jeg drevet med bilderedigering og fått bildene slik jeg vill ha dem. Tusen takk for hjelpa
  • 0
 2. kristinø la til et innlegg i et emne Dårlig nett eller eller mangel ved installasjon?   

  altibox oppgraderte nettet sitt og plutselig var alt i orden 
  • 0
 3. kristinø la til et emne i Digital Foto   

  hvordan endre bilde på minnepenn
  har tenkt å sette inn diverse bilder i en digital ramme og jeg har en minnepenn som jeg skal lagre bildene på. Men når noen av bildene vises i ramma, så er de liggende. Når jeg tar minnepennen og studerer bildene på pcen, så er de stående - slik som jeg vill ha dem. Prøvde for moro skyld å roterte slik at de ble liggende på pc, slik at de da ble "riktig" i ramma. Men det ble de ikke. Jeg kan rotere og lagre bildene i ramma, men da blir de lagret på de innebygde minnet, og der er ikke så stor plass at jeg får alle bildene mine samlet. Er det ikke noe en kan gjøre slik at alle bildene blir stående - ved å gjøre dem mindre eller noe?
  • 3 svar
  • visninger
 4. kristinø la til et emne i PC-hjelp   

  Dårlig nett eller eller mangel ved installasjon?
  Har byttet bopel som har altibox wifi, med huseier er vi tre stykker i nettverket. Har siden jeg flyttet inn hatt problemer med nettet (vært tregt eller ikke hatt dekning ) Har nå fått beskjed at huseier har snakket med altibox og de har oppgradert nettet.
  Alt virket fint en dag,  så ble det verre igjen. Nettet går tregt,  og å skanne bilder går det det mange minutter - hvis ikke jeg får beskjeden "mangler data". Får også noen ganger melding om at skriver ikke funnet på nettet eller mangler driver.
  Så spørsmålet er: kan det være dårlig "kommunikasjon"  mellom enhetene mine? Har prøvd med usb kabel og ethernett kabel uten at noe skjer. Virker at det er et par punkter som enhetene ikke finner.
  Hvilke andre kabler kan brukes? Har windows 10 på laptop og skriver er Epson xp 760 trådløs.
  Til info bare å koble meg opp på denne siden brukte jeg nesten 20 minutter, så måtte jeg slå på mobildata - så da skjønner dere hva jeg har med å gjøre? 
  Huseier er borte nå så jeg håper at noen her har noe (som vanlig) lurt å komme med? 
  • 2 svar
  • visninger
 5. kristinø la til et innlegg i et emne kryptert epost = lang tid?   

  har fått mange eposter tidligere. ingen problem. har fått på epost at den er sendt. ikke kommet
  • 0
 6. kristinø la til et innlegg i et emne kryptert epost = lang tid?   

  vedlagte fila - må taste kode for å åpne den
   
  • 0
 7. kristinø la til et emne i Generelt om Internett   

  kryptert epost = lang tid?
  jeg lurer på om det tar lengre tid å få sendt en kryptert epost (i dette tilfelle lønnsslipp) enn en "vanlig" epost? fikk beskjed kl 1400 om at lønnsslippen er sendt, men har etter over tre timer ikke mottatt den.  Utålmodig eller?
  • 5 svar
  • visninger
 8. kristinø la til et emne i Nettlesere   

  sikker tilkobling
  hei. dette er vel egentlig noe som man lett skal finne ut selv. Men jeg finner ikke ut av dette, og noen ganger kan to hoder (eller flere) tenke bedre enn ett...
  jeg har google chrome som nettleser og det er en internettside jeg ville sjekke for å finne info og epostadresse osv. Når jeg trykker på nettstedet så kommer jeg ikke på siden får bare en"i" på adressefeltet og melding "tilkobling til dette nettstedet er ikke sikker" Ser i innstillinger at det er flere punkter som er blokkert på dette stedet, men jeg er ikke i stand til å finne ut hvor man opphever blokkeringen.
  Til info så skal jeg ikke handle der eller gi ut sensitiv informasjon og dette er et firma som er over hele landet. (rentexgruppen). Men kan noen si meg hvordan jeg går fram for å oppheve blokkeringen. Gjerne med teskje 
  • 2 svar
  • visninger
 9. kristinø la til et innlegg i et emne Lagre lydfil på disk fra messenger chat   

  så enkelt var det altså og nå er det system i alt. Tusen takk for god hjelp, setter stor pris på den 
  • 0
 10. kristinø la til et emne i Hvor skal jeg poste?   

  Lagre lydfil på disk fra messenger chat
  Har to bekjente som jeg har chattet på messenger.  I noen "samtaler" på messenger så inneholder det tekst og lydfil. Jeg har forsøkt å få tak på bare lydfilen for å kunne lagre denne på PCen min. Har ikke fått det til, heller ikke kopieringsmuligheter. Fåe bare meny med videresend eller slett når jeg merker filen. Er det virkelig ikke mulig å "få tak" på dette?
  • 3 svar
  • visninger
 11. kristinø la til et innlegg i et emne gratis eller betale antivirusprogram?   

  gnåling ja, der sa du ordet. Skal undersøke de to programmene du anbefaler, så skal jeg tenke på hva jeg skal finne på. Godt å vite at jeg ikke trenger å være urolig. Så tusen takk fordi du tok deg tid :-)
   
  • 0
 12. kristinø la til et emne i Virus og antivirus   

  gratis eller betale antivirusprogram?
  Har lyst å høre andres mening om antivirusprogram på pc. Noen sier at gratisversjonene er bra nok for en hjemmebruker, mens noen igjen mener at man er tryggere med de som man betaler for, da er man helt sikker. Jeg for min del har brukt gratisversjonen av avast i mange år, men det er i flere situasjoner, spesielt når jeg logger meg på nettbanken, kommer den med flere forslag om hvilke goder jeg oppnår hvis jeg oppgraderer. (den skriver også om hva jeg er utsett for hvis jeg IKKE oppgraderer).
  Jeg vet at det er mange glupinger her inne, hva mener dere om dette, skal jeg oppdatere til fullversjonen av Avast eller anbefaler dere en annen programmvare, gratis eller betaling. Er jo klar over at det er sunn fornuft når man surfer på nettet, men man vet jo ikke hva annet som er "der ute".
  Så....noen kommentarer???
  • 12 svar
  • visninger
 13. kristinø la til et innlegg i et emne nedlaste spotify spilleliste   

  jeg er tilkoblet wifi, og jeg ser spillelisten og filene er der, men jeg får ikke spilt dem. Jeg finner ikke noe i meny hverken på pc eller mob om å sync (synkronisere). Men det er noe jeg ikke skjønner angående device: hva skal jeg trykke på på pc og mob slik at de samarbeider?
   
  nå har jeg også sett at når jeg veksler mellom offline og online,  når jeg trykker på online-mode så får jeg meldingen "no internet connections available". Dette stemmer ikke, det er det samme wifi som pc, og jeg surfer på mob som jeg vill. Har også vært å sett på appen i playbutikk og der står det et merke at appen er pg klassifisert. Når jeg googler så finner jeg ut at google play som styrer det derre. Men jeg har ikke brukt denne kontoen. Så nå er jeg stadig mer forvirret. er det google som sperrer? noen som har ideer???
  tok å avinnstallerte spotify appen på telefon for å se hva som skjedde. Jeg har en spilleliste der jeg har min favorittmusikk på inkludert filer fra local files, og jeg har en ny spilleliste med meditasjonsfiler. Spillelisten med favorittmusikk ble innstallert vakkert og greit etter at jeg innstallerte appen på nytt. MEN den nye spillelisten og mine filer fra local files er skravert med grått og melding om de er "not available". og ellers slik som tidligere nevnt
   
  • 0
 14. kristinø la til et innlegg i et emne nedlaste spotify spilleliste   

  er ikke helt med hva du mener. Er de ordene du bruker, skrevet i en linje? 
   
  • 0
 15. kristinø la til et emne i Mobiltelefoner   

  nedlaste spotify spilleliste
  er det noen som vet hvordan man får nedlaste spillelister på mobiltelefon (i dette tilfelle: samsung s3) og få dem til å virke. Jeg laget en ny spilleliste på spotify på pc og skulle sjekke om at det var kommet på mobilen. Åja, spillelisten og filene er der, men når jeg trykker på dem så får jeg beskjed "this song is not available" og oppe på spillelisten står det "waiting for download". Kan opplyse at spotify på mobil er online.
  Det som også er rart, er at på en annen spilleliste så har jeg noen lokale filer som jeg har lastet fra cd til spotify (såkalte local files), de virker heller ikke, noe de har gjort før. Virker som at det er noen sperringer eller noe sånn at det ikke blir lastet ned. Det er bare låter fra spotify selv som virker.
  Har noen noe ide om hva som er galt? er det bare en knapp eller to som jeg ikke har trykket eller noe? er takknemlig for svar
  • 6 svar
  • visninger