Tor Arne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Tor Arne

 • Rang
  Nyansatt

Min datamaskin

 • Operativsystem unkw

Tor Arne sin aktivitet

 1. Tor Arne la til et emne i Serverløsninger   

  migrere fra server 2000 til server 2008 R2
  Vi har et nettverk som kjører en gammel server som kjører windows server 2000. Vi har nå kjøpt inn en ny server som kjører server 2008 R2. Så driver vi å funderer på hvordan vi skal migrere fra gammel til ny server. Vi har prøvd å sette opp den nye som en sekundær domenekontroller, til vi har fått alt på plass på den nye, og deretter fjerne den gamle. Problemet er at når vi skal legge til den nye som en sekundær domenekontroller, klarer ikke maskinen å finne domenekontrolleren vi har fra før. Er det fordi det er en veldig gammel server, og den nye ikke er kompatibel, eller er det noe annet? Blir vi nødt til å sette opp et helt nytt domene? Hva er den enkleste fremgangsmåten her?
  • 3 svar
  • visninger
 2. Tor Arne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  Problemet er nå løst. Det viste seg at det var brannmuren som gjorde det. Et eller annet med at source portene måtte utvides, da vista brukte flere tjenester/protokoller/prossesser på rdp. Så når en kar utvida området (range) på portene, så funka det fint. Takk for hjelpen
  • 0
 3. Tor Arne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  det er ikke en vpn. Tilkoblingen skjer fra nettverket på arbeidsplassen. Vi har funnet ut at det muligens er brannmur innstillingene som sperrer, for det funker å koble seg opp mot andre terminalservere i det sikre nettverket. problemet er når vi skal kjøre en terminalpålogging gjennom brannmur til det usikre nettverket, for å komme til internett og mail. Når vi koblet om så nettverket var i den usikre sonen, funket det helt fint. Derfor tror vi det er brannmuren som feilen ligger på.
  • 0
 4. Tor Arne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  alle klienter som kjører xp klarer å komme inn helt fint med remote access, men ikke de nye pc'ene som kjører vista business
  • 0
 5. Tor Arne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  På Vista klienten står det bare "denne datamaskinen kan ikke koble til den eksterne datamaskinen. Prøv å koble til på nytt. Kontakt eieren av datamaskinen eller nettverksansvarlig hvis problemet vedvarer"

  Når jeg bruker en XP rdp klient kommer denne feilmeldingen: "klienten kan ikke koble til den eksterne klienten. Det kan hende at eksterne tilkoblinger ikke er aktivert eller at datamaskinen er for opptatt til å godta nye tilkoblinger. det er også mulig at nettverksproblemer forhindrer tilkobling. prøv å koble til på nytt senere. hvis problemet vedvarer, kontakter du systemansvarlig"

  Terminal serveren kjører windows 2003 server R2.

  De andre terminal serverne kobler seg til med en gang, men ikke serveren som brukes til internett og mail.

  Kan det være at det blir problemer når man kobler på tvers av nettverk?

  Kan det være noen sikkerhetsinnstillinger i vista business?
  • 0
 6. Tor Arne la til et emne i Serverløsninger   

  [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista
  Bedriften har kjøpt inn nye pc'er som kjører vista business. Noen av de skal være i et sikkert nettverk, som kun tillater internett og mail gjennom terminalserver. Problemet er at vista pc'ene ikke får koblet til terminalserveren fra det sikre nettverket. Fra det usikre nettverket fungerer det uten problemer. Vi har prøvd både gammel og ny rdp klient. Terminalserveren er i det usikre nettverket, mens problemet er med vista pc'er fra sikkert nettverk som skal koble til ts i usikkert nettverk. maskiner med xp klarer dette uten problemer.

  Noen som har noen råd?
  • 15 svar
  • visninger