The Crusher

VIP
 • Innholdsteller

  5 371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

203 ProPoeng

Om The Crusher

 • Rang
  Systemekspert
 • Bursdag 21. juli 1995

Min datamaskin

 • Operativsystem Windows 7 Home Premium
 • Min maskinvare Stasjonær:

  Gigabyte 990fxa-ud5
  AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz
  Corsair Vengeance blue 16GB
  Gigabyte radeon HD 7950
  Corsair AX 1200W
  Crucial m4 128GB
  Samsung SpinPoint F3 1TB
  Samsung Spinpoint F3 500GB
  Windows 7 Home Premium x64

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted C:\Windows\Minidump

Nylige profilbesøk


30 047 profilvisninger

The Crusher sin aktivitet

 1. The Crusher la til et innlegg i et emne Ikke mulig å endre innlegg   

  Er Casebuild  tråden jeg har, skulle opptaterer første post med mer info. Testet fra flere enheter og nettlesere,med samme resultat. 
   
  Om jeg ikke husker helt feil, oppdaget jeg det etter jeg ble VIP istedet for moderator, men er jo en stund siden jeg var innom forumet, så kan ta feil
  • 0
 2. The Crusher la til et emne i Forumhjelp   

  Ikke mulig å endre innlegg
  Hei.
   
  Prøver å endre et av hovedinnleggene i en tråd jeg har laget, og får en feilkode "EX2"
  Hva forusaker dette?
  • 2 svar
  • visninger
 3. The Crusher la til et innlegg i et emne USb deling til VM - HyperV   

  Løsningen ble et 3.parts program, USB network gate. Bruker foreløpig bare trial av den, siden den koster shorta.. Usb deling over RDP fungerte kun på minnepenner, mens dette programmet lot meg velge en usb enhet og dele den, både via porter og via rdp connection.
   
  Om noen av dere kommer over en vesentlig mye billigere løsning, freeware eller tilsvarende, send en link
  • 1
 4. The Crusher la til et emne i Virtualisering   

  USb deling til VM - HyperV
  Hei. 
   
  Har nå gått fra vmware til hyperv på server maskina, og har en virtuell winxp maskin jeg bruker til diagnose på bil. Tidligere har jeg benyttet meg av vpn og vmware sin remote console. Dette fungerte veldig bra med å dele usb enheter som var tilkoblet laptoper med serveren som stod hjemme. 
   
  Nå som jeg har gått over til hyperv, så har ikke consolen der noen muligheter til dette ser det ut til. 
  Så da blir litt spørsmål, hva slags software til remote connection er det som støtter både usb deling og winxp? 
   
  • 2 svar
  • visninger
 5. The Crusher la til et emne i Case Modding   

  Casebuild: Redstone Ore

  Casebuild: Redstone Ore

  Er noen år siden jeg har hatt et casemod/casebuild prosjekt, så jeg bestemte meg for å kjøre på med et nytt et!
  Har du lyst til å komme med tips eller forslag, eller kommentere arbeidet? Legg igjen en kommentar i kommentartråden her
   

  Skisse
  Har tegnet planen jeg har for kabinettet i Sketcup. En av de første gangene jeg bruker sketchup, så det er ikke verdens beste skisse, men den duger
  Størrelsen på kabinettet blir 40x40x40cm
  Slik ønsker jeg at det skal se ut fra utsiden. De røde firkantene blir skjært ut, rødt plexiglass på baksiden som blir lyst opp

  Fra baksiden, blir en plate her, har ikke tegnet den enda. Strømforskyning i bånn, hdd'er blir plassert vedsiden av. 3 stk vifter i bunnplata som pusher luft inn og 3 over hovedkort som pusher ut

  Fra toppen, topplaten har jeg tenkt å lage magnetfeste til, samt at jeg har lyst til å ha en utdragbar hovedkortplate for å få tilgang på harddisker og lignende i bånn

   
  Bakgrunnen til prosjektet er at jeg har ønsket meg cube case lenge, men har ikke vært noen på markedet som har falt helt i smak. I tillegg spiller jeg en del Minecraft, og der driver jeg mest med redstone Har også fått litt inspirasjon fra en Redstone ore nattlampe jeg har liggende.
   

  To do list:


  (Blir endret på)

  Skaffe plater, og skjære ut disse (blir muligens noe cnc opplegg for å få det penest mulig)[/*]
  Skaffe hovedkortplate[/*]
  Skaffe rød plexiglass, samt tilpasse dette[/*]
  Lage en hdd bay[/*]
  Finne en løsning på powerknapp, muligens bd-rom?[/*]
  belysning av plexiglass, arduino?[/*]
  Ønsker du å kommentere prosjektet? Sving innom kommentartråden
  • 0 svar
  • visninger
 6. The Crusher la til et emne i Case Modding   

  Kommentartråd: Redstone Ore
  Her kan dere poste kommentarer, tips og forslag til prosjektet
   
  Workloggen finner dere  • 0 svar
  • visninger
 7. The Crusher la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Ferie? Hva er det? 
  Har nå fått et par uker selv nå, så blir noen travle uker når jeg begynner igjen
   
  Noen her inne som har forslag til hvor en kan reise på roadtrip i Norge?
   
  • 0
 8. The Crusher la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Er da automatisk med, men kan da kanskje bidra litt Fått litt mer tid forran skjermen igjen nå (for å spare penger, bensin er dyrt :P) så kanskje jeg blir litt mer aktiv igjen
  • 0
 9. The Crusher la til et innlegg i et emne Får ikke bootet etter installasjon med RAID1   

  Beklager sent svar..
  Er den guiden du linker til Knutazz som jeg har fulgt, men får ikke bootet. Har kun satt opp raid under installasjonen, og ikke i bios. Har også prøvd kombinasjonen av begge, noe som fører til at jeg får et defekt array ifølge bios. Har prøvd å legge til en /boot partisjon og valgt å installere bootloader på denne, uten hell.
  Jeg får bootet systemet med noen kommandoer fra Grub rescue de gangene jeg har fått den opp, men er jo noe dritt om strømmen går, og serveren ikke går opp igjen før jeg har kommet meg hjem og skrevet en haug med kommandoer for å få bootet.
  Både GRUB og lilo bootloadere har jeg prøvd, begge failer under installasjon får jeg beskjed om. Ved installasjon på kun en disk er det ikkenoe problem. Og det har skjedd på alle distroer jeg har prøvd å installere.
  Er det noe jeg gjør feil under instalasjonen, eller er det hw oppsettet mitt som gjør det? Fant ut av hva hovedkortet mitt het, og hadde det klart til å limes inn her, men fikk ikke lov til å endre hovedinnlegget mitt, så da ble det borte.. Men det er ihvertfall 4-5 år gammelt, har tilogmed IDE port
  • 0
 10. The Crusher la til et emne i Linux/UNIX   

  Får ikke bootet etter installasjon med RAID1
  Hei.
   
  Prøver å sette opp en server pc med noe gammel hw jeg hadde liggende, og tenkte jeg skulle leke meg litt med RAID. Tenkte da på RAID1 for speiling av disker. Har to like seagate 1TB disker.
  Har prøvd å sette opp arrayet via bios, men under installasjon av linux, uansett distro, så får jeg fortsatt opp begge diskene.
  Har da prøvd software raid under installasjon, laget like partisjoner på begge disker og satt disse opp i hver sin software raid, en partisjon for / og en for swap. Prøvde også med en /boot partisjon.
  Men, uansett hvilken distro jeg prøver å installere, så får jeg ikke installert en bootloader. Får bootet uten, men er veldig tungvindt. Uavhengig om jeg installerer Debian, Ubuntu, Linux mint, fedora eller opensuse.
  Er det software raidet som gjør at jeg ikke får installert en bootloader? Eller er det hovedkortet som lager krøll? Er et gammelt Asus hovedkort, skal sjekke opp eksakt modellnavn imorgen.
  installasjon på kun en disk gir meg kun en blinkende strek etter POST, og ingen grub rescue eller lignende..
   
  HW:
  Asus hovedkort (nvidia raid kontroller ihvertfall)Amd phenom eller athlon 4 kjerner2stk seagate 1TB disker8GB ramCorsair TX850WAmd 7950 
  • 5 svar
  • visninger
 11. The Crusher la til et innlegg i et emne Forskjellig wallpaper på flere skjermer   

  Jeg fant 3 bilder med riktig oppløsning til hver av skjermene. Satt de sammen i paint, og brukte det bildet som bakrundsbilde. Valgte side om side som visningsmetode, og da gikk det over 3 skjermer her
  • 0
 12. The Crusher la til et innlegg i et emne Minneforbruk går til maks uten prosesser som kjører   

  installerte os med defekte brikker, og byttet brikker etter install av os. Nå har jeg ingen defekte deler, såvidt jeg vet, så kan jo forsåvidt reinstallere windows og se om problemer blir borte.
   
  Hvordan er det med gratis upgrade til win10 om man har benyttet seg av det før, og ønsker det igjen? Er det i det hele tatt mulig? Er clean install av win10 mulig ved hjelp av gratis opptatering i det hele tatt?
  • 0
 13. The Crusher la til et innlegg i et emne Minneforbruk går til maks uten prosesser som kjører   

  Er den nyeste disken jeg har, fikk den forrige uke, og har akkurat rukket og installert 800GB med spill... og allerede nå har jeg diskfeil. Jeg har lest både positive og negative ting om diskene, så kan hende jeg bare har vært uheldig. Skal sende inn en retur søknad til komplett nuh.
   
  Men, burde jeg reinstallere os'et? Installerte win7 med de defekte ram brikkene, og får f.eks ikke brukt aero effekter. Får opp en feilmelding ved oppstart som beskrevet over her.
  • 0
 14. The Crusher la til et innlegg i et emne Minneforbruk går til maks uten prosesser som kjører   

  Clean install ja, fra en oem disk. Byttet brikker, og fikk ingen feil. Men fikk idag opp en smart error på en av diskene, selvsagt den nye wd red disken. Nappet ut den, og maskinen har holdt stabilt minneforbruk sålangt idag. Skal la maskinen stå på over natten og se om problemene kommer tilbake eller ei.
   
  Kan en disk feil virkelig gi utslag i minneforbruk? Har hørt at både diskfeil og minnefeil er de to feilene som gir de rareste symptomene..
  • 0
 15. The Crusher la til et innlegg i et emne Minneforbruk går til maks uten prosesser som kjører   

  Etter en stund, så endres skjermoppløsningen på skjerm nr.2 til det laveste som går. Programmer mister internettforbindelse, selv om ikonet nede i høyre hjørne viser at jeg er tilkoblet.
  Skal kjøre en memtest på de nye brikkene nå, for å se om jeg får feil på de. Om jeg får feil på de, så er det vel enten DOA på brikkene, eller defekt hovedkort eller cpu?
  • 0