mr_bobbas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om mr_bobbas

 • Rang
  Nyansatt

mr_bobbas sin aktivitet

 1. mr_bobbas la til et innlegg i et emne Filmklipp på Sol.no fungerer ikke i Chrome etter bytting av skjermkort   

  Desverre, been there, done that . Det merkelige er at noen "klipps" har reklame. Reklamen spiller av, da kan jeg også høyreklikke og konstatere at det er flashplayer bak. Så snart reklamen er over blir "tv-ruta" jevnt grå, høyreklikk gir ikke annet enn samme resultat som høyreklikk på hvilken som helst tom plass på nettsiden. Jeg kan se at "progress bar" går fra 00:00 sek og ender opp når klippet er ferdig etter f.eks 00:48 sek. Klippet spiller av med lyd og heldekkende grå farge i "tv-ruta"
  • 0
 2. mr_bobbas la til et emne i Nettlesere   

  Filmklipp på Sol.no fungerer ikke i Chrome etter bytting av skjermkort
  Denne er vanskelig: De morsomme filmsnuttene på sol.no vil ikke spille i Chrome. Fenomenet oppsto etter bytte av skjermkort. Byttet fra Nvidia FX 1500 til Geforce 9800GT. Youtube og andre flash-baserte greier fungerer bra. Endte opp med full formatering uten resultater. Opera, Firefox og Iexplorer fungerer, men for meg er det Chrome som gjelder. Jeg har siste nytt av flash player, nettlesere og drivere, alle oppdateringer til Windows er også på plass. Windows brannmur og Microsoft security Essentials. Jeg er ikke interesert i å høre hvor elendig google er eller at skjermkortet ikke kan spille siste nytt av spill på full guffe. Maskinen er fujitsu-siemens M440, Intel Core2duo E6600 med 4gb minne. Windows7 64bit Den er satt opp med dual screen og utvidet skrivebord.
  • 2 svar
  • visninger
 3. mr_bobbas la til et innlegg i et emne flash player windows 7 64bit   

  Utrolig hva man kan finne på etter en god natts søvn.

  Det finnes et fantastisk glimrende lite prog som heter Registrar Registry Manager. I motsetning til den intergrerte regedit så kan dette programmet liste opp alle søkeresultatene i et eget vindu. Med et par museklikk så var alt som har med flashplayer og macromedia flashplayer radert ut fra registeret. Et par restart og en runde med ccleaner o.l var det bare å åpne Chrome som videre innstallerte ny flashplayer. Problem løst :-)
  • 0
 4. mr_bobbas la til et innlegg i et emne flash player windows 7 64bit   

  Har kjørt ccleaner utallige ganger. Bruker også Advanced SystemCare. Fortsatt ikke noe web-tv fra dagbladet og aftenposten. Har også prøvd uten noen form for sikkerhet. (antivirus, brannmur o.l) Norsk språpakke. Ubuntu har ikke vært i nærheten av denne maskinen.

  Kansje litt dårlig forklart men det er kun denne maskinen i husstanden som har dette problemet. Nå er det kun denne "problem maskinen" som har 64 bit windows 7. Ellers går det på Vista og windows 7 32-bit.
  • 0
 5. mr_bobbas la til et emne i Windows   

  flash player windows 7 64bit
  Denne er vanskelig. Flashplayer fungerer ikke på dagbladet.no eller aftenposten. Fungerer på VG-tv og youtube. Gjelder Firefox, Chrome og IE9 som er innstallert for øyeblikket, nettleserene er siste versjon pr dags dato. Adobe flashplayer er fjernet og re-innstallert flere ganger. OS: windows 7 64 bit. Dette er den eneste av flere maskiner i husstanden som ikke vil spille web-tv fra dagbladet og aftenposten.
  • 4 svar
  • visninger
 6. mr_bobbas la til et innlegg i et emne Hvor ofte reinstallerer du operativsystemet?   

  Etter behov, når systemet ikke kan fikses med div fikseprogrammer. Med Windows7 er behovet for min del sterkt redusert i forhold til tidligere OS'er som win95,win98, XP og vista.
  • 0