Haal

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Haal

 • Rang
  Nyansatt

Haal sin aktivitet

 1. Haal la til et innlegg i et emne 12. julenøtt 2012   

  For å presentere en plan som ikke går ut på å kverke enkelte Apple-produkter, men heller baserer seg på total utryddelse av alle Apple-produkter, må man først finne kilden til selskapets eksistens.

  Det vil naturligvis være kundene som kjøper produktene, herunder hipstere, idioter og tilsynelatende alle som setter seg bak en Laptop på alle moderne TV-program. Når alle brukerne nå er kartlagt, er det bare å iverksette planen.

  Det første steget vil være å samle alle Apple-brukerne på en plass, og å få de til å ta med seg alle sine Apple-produkter til samlestedet. Det mest naturlige vil være å arrangere et Apple-stevne, der alle som eier et Apple-produkt får invitasjon, og lokke med en messe stappet med inspirasjon, kreativitet og brukervennlighet. En hver Apple-kunde vil vel la seg lokke av det, rettere sagt, hvem vil vel ikke det?

  Over til det neste og siste steget i planen. Når da alle Apple-brukerne er samlet på arrangementet, vil det bli vist en inspirerende video, der alle som ser på vil bli hjernevasket til å tro at om man kaster sitt Apple-produkt oppi en forevist "gryte", vil Apple-produktene med hver sine små sjeler bli forenet til å fremkalle en Apple-Gud, jeg unnlater å nevne noen navn.

  Etter alle produktene er "forsvunnet" i gryten, vil alle få beskjed om at nye produkter vil spire, og inspirasjonen gro, og at alle kan vente seg en overraskelse i posten. Etter at alle har dratt håpefulle fra seremonien, vil alle Apple-produktene i "gryten" bli kvernet gjennom en gigantisk makulator, før de blir sendt gjennom en tunnel inn til kjernen av jorden for tilintetgjørelse. En uke senere får alle de tidligere Apple-kundene en e-post som lyder følgende: "Det har oppstått en feil i sendingen av ditt Apple-produkt, vennligst ta kontakt med oss fortløpende, Mvh Microsoft Co."
  • 0
 2. Haal la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  Listen hadde vært langt mindre om spørsmålet hadde vært stilt motsatt, altså hva jeg ikke kunne tenkt meg å gjøre før julen er over. Listen spriker fra å kunne sove litt ekstra på morningen til å kunne teleportere meg inn i en virtuell dimensjon, selv om jeg vet at begge er urealistiske.

  Jeg velger heller og nok en gang blande inn Julebruskongen, som sier at siden han drikker julebrus hver dag hele året, feirer han også jul hele året. Ut i fra det, ser jeg på feiring av jul som en sinnstilstand, i stedet for en høytid.

  Når det er sagt, er moralen at man ikke bør henge seg opp i tidspress og mediapåfunn for hva man bør gjøre før man dør, men heller sette seg egne personlige mål og tid til å nå de. Og selvfølgelig at Julebruskongen's ord alltid er lov.
  • 0
 3. Haal la til et innlegg i et emne 10. julenøtt 2012   

  Jo, dette spørsmålet er det ikke første gangen jeg har fått. Hver julaften, når jeg går på kjøkkenet og koker opp julebrusen før jeg drikker den får jeg det samme spørsmålet fra mine foreldre.

  Ikke så vanskelig å svare på i grunn, det er jo bare resultatet av at vannmolekylene går over til en annen form. På den andre siden representerer luftboblene noe større enn som så, nemlig en destruktiv kjemisk prosess som ikke bare ødelegger julestemningen rundt middagsboret, men som også etterlater et uerstattelig hull i lommeboken til far.

  Å se selveste Julenissens leskeløsning til barna, som et ønskende stemningsskapende profeti gå opp i røyk, bokstavlig talt, er et så smertelig syn at den eneste sjelelige lindringen er å bønnfalle om tilgivelse overfor den selvutnevnte julebruskongen Egil Fredriksen.
  • 0