massemas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

6 ProPoeng

Om massemas

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag mars 08

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Kortbølgen 11a 9017 Tromsø
 • Interesser Alpint - topptur/rando, Snowboard, pc/ps3-

massemas sin aktivitet

 1. massemas la til et innlegg i et emne 6. julenøtt 2014   

  Julestemning?!
  Få inn noen til å vaske litt rundt,sikkert noen som gidder å gjøre det for en 500lapp ekstra i jula! Sette på litt musikk og plage vette av naboen,,.
  sette ut en drøss med Julelys..helst alt på utsiden så alle kan se hvor mange lyspærer man har! .. koke litt Gløgg.. og ha noe dråper av hjemmebrygg i så man får opp stemningen.. Pynt opp en gigantisk peppekake borg bare for å legge ut på snapp! Smadre borgen og drikke alt for sterk Gløgg.. og be nabojenta på en liten smakebit!
  Så e det vel litt julemusikk!! Å hvis man ender alene.. så finne man fram PS4 eller Xboxone Som man tilfeldigvis ha kjøpt til seg selv i julegave!
  og sitte å spille til øyan går i kryss! Hmm!
  • 0
 2. massemas la til et innlegg i et emne 5. julenøtt 2014   

  delt Nøtt i fra Massemas

  En ting er sikkert at jula er tøv, men tradisjonen har blitt
  Og lagt sine nøtter. På tide å få bort det tykke lag med støv og få fram litt røtter!
  Hvor mr julenisse med sine reinsdyr, og tre vise menn reiser over land og vann for å gi en gave til den minste! Og der julestjerna viser fram hvor den minste kongen av alle sov i en krybbe! Som en den største nøtta av de alle gav han alt, til og med sitt liv med en gave som feires fra julen og til påskenøtte tid!

  Men uansett hva julen er for deg så spar litt til den minste i denne verden over land og vann som akkurat har mistet sine foreldre i embola epedemi! For selv den minste av de minste fikk gave som en liten og hvem vet hvilken konge de vil bli! for Julen handler om å gi!
  • 0
 3. massemas la til et innlegg i et emne 4. julenøtt 2014   

  hva varmer mest?
  Umulige nøtter, løses best med en kopp varm sjokkade. Tja nå hva slags typer varme kan man finne i denne verden? og regner med det er noe menneske skapt! Forhold mellom mennesker etter oppgave teksten å bedømme? Hmm!

  OPPhissende varme..vell easy come easy go! Den varmen var i snitt mellom 2 og 15 min etter hva man har lest!

  Rødmende varme.. Sitter ganske lenge!! som foreksempel da man ble ferska på soverommet midt i akten eller da man kom inn på badstua naken og oppdaget at dette var en felles badstu. Denne flaue varmen typen sitter igjenn og er liksom ikke til å bli kvitt, bare en liten kommentar eller en påminnelse... Selv etter 15år skaper den behov for å kneppe opp skjorta for å få litt frisk luft..hehe

  Den sinte varmen e jo da litt mer intens, og kan skape uforutsette skader og for noen en dramatisk endring! Heldigvis er den for de fleste kort! Som da man fant ut at parkeringsvakta hadde lagt igjenn en gul lapp i bilvinduet! Stakkars mann, tror ikke han kommer til å legge igjenn noe i vinduet mitt etter det! -men det er en egen historie i segselv!! ( kjeltringene som later som om de har loven i sin hand med uniform og greier)

  Den gledes varmen som fra et morsom historie eller episode! Det er vel noe med disse gode minnene som gjør at man oppsøker sine venner igjenn og igjenn,.. Eller at man klarer å finne tilbake til Itpros julenøtter!
  Tydligvis er denne type varme som gjør at man legger seg med et smil om kvelden og har noe å glede seg til! og varer like lenge som hukommelsen klarer å bevare den.. Og må vel være det som varmer mest! Om ikke lengst!
  • 0
 4. massemas la til et innlegg i et emne 3. julenøtt 2014   

  O man... Tre vise menn på cameler.... Tja kulturforskjeller kan ikke undervurderes! I arabisk verden der du tar det du får og det som er tilgjengelig.. og enda litt till

  Visdom er da et begrep som er muligens litt forvridd i forhold til dagens vestlige verden.. og Oman.. hvor det å få servert tre tønner på ei kai, blir sett på som en gave til den vise.. eller tyveri og dumskap i våres del av verden.

  Uansett så tviler jeg på om at disse tre mennen var spesielt vise, da historien avslører at de ble oppdaget. Som klart er en viktig del av det å være vis.

  som min farmor brukte å fortelle oss da vi var liten og kom med snacks og brus.
  "det som mor og far ikke vet" skader dem ikke!.. Så skjul alle spor!

  Da vi har allerede utelukket at disse tre menn er vise nok.. så er det sikkert derfor de framdeles er i Oman.

  Hva de enn gjør der nede så er vell camel handel og turisme og piratvirksomhet noe som er en del av hverdagen.

  Men dette blir mer gjettning en noe annet! Hardnøtt å knekke!
  • 0
 5. massemas la til et innlegg i et emne 2. julenøtt 2014   

  Ah, Jula e vell den største begivenheten for de fleste bedrifter der man finner fram det meste av søppel og skrot som man pøser ut til fortvilte foreldre som prøver å finne en måte og tilfredstille deres barn på!

  Jo det er vell alt jula handler om nå! Stresse seg igjennom tusenvis av butikker og finne små og store ting som kan pakkes inn og settes under juletreet Det er vell ingen hemmelighet at jula kan ta knekken på humøret med all kjøpepresset og de høye forventningene.

  å den offesielle markeringen merkes når handlegatene er tent med lys!

  For meg så er det en tid til å trekke seg litt tilbake, og nyte alt oppstyret på god avstand.. I år e man forberedt, juleshoppinga ble over på fredag.. "black friday" faktisk. Så dette e bare en nydelig tid til å slappe av på og til å gjøre de små tingene som gir glede i hverdagen.. som å lese Julenøtter...ja
  På Itpro er markeringen av juletiden med åpning av julenøttene.
  Å her kan man endelig ta seg tid med det som virkelig er jule underholdning

  GOD jul og lykke til med nøtte-knekking!
  • 1
 6. massemas la til et innlegg i et emne 1. julenøtt 2014   

  Jula... her i Nord e det mørketid og da mene æ mørkt! Ja så svart at den lille nabo ungen som sprang ut i veien her omdagen tenke sæ to gang om før han spring ut i veien uten refleks! Ja skulle vel sagt at svart ikke e julete, men det e jo endel av det å bo hær oppe? Det gir jo stemning og mørketida og skinnende julegater hadde ikke vært like idyllisk i sollys!..

  Den fargen æ savne minst i jula e blålys- den minst julete fargen av dæm alle! Å det e ikke uten grunn!
  Sikkert mange som kan være enig i at jula ikke e den samme hvis brannbilen står uten for gata du bor i og venner eller naboer står utenfor å ser boligen brennes ned!
  Desverre så er det oftest forsent å teste brannvarselen når du ser blålyset i gjennom vinduet!

  Så et tips! " sett nye batteri i brannvarsleren! " om du ikke allerede har gjort så!
  • 0
 7. massemas la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2013   

  I dag takker jeg alle som ikke vekker meg tidlig i morra.. Men mest av alt så tar det på å være nissefar med strømpegodt.. Så om ikke det skal være nokk så takker jeg vår skaper..og for ITPRO årlige julenøtter.. Å nå takker jeg for meg fordi jeg er trøtt- GOD JUL!!

  • 1
 8. massemas la til et innlegg i et emne 23. julenøtt 2013   

  Om Itpro sine julenøtter er de feteste? Jeg trodde da det en gang jeg også!!

  men selv hvor mange julebord jeg deltar på,.. så får jeg liksom ikke helt dratt opp mine skriveferdigheter på et nøttevinner nivå... Tja Premiene virket også litt kjedligere i år også?! - eller er det bare jeg som prøver å overbevise meg selv om at det ikke er noen grunn for å synes synd på meg selv.,, underliggende fordi jeg mest sannsynlig ikke kommer til å vinne noen nøtter denne jula! - Men jo det er jo det... Fordi Itpro har jo de feteste premiene,..

  • 0
 9. massemas la til et innlegg i et emne 22. julenøtt 2013   

  Julens største plage
  Vell Noen ting er bare kiiiipt.. som å ha fått kræsja bilen på parkeringsplassen.. (hit and runn)
  Glatte veier og fulle parkerings plasser og stressede mennesker... som er både sultne slitne og irriterte, gjør dagen til i dag den mest utsatte dagen for trafikk uhell..

  Sommeraktivitet... tja.. det hadde vært koslig å dratt en tur ut og fått ut litt aggresjon på paintball-banen akkurat nå!!


  • 1
 10. massemas la til et innlegg i et emne 21. julenøtt 2013   

  Vell nå må jeg virkelig inrømme at Siv Jensen ikke er den personen som er mitt største Idiol..
  Nordpolen er den nærmeste fellesnevner til nissen som er passende.muligens noen skjegg stubber, en rød jakke, om ikke hun som finnansminister også har fått mulgihet til å leke nisse med stadsbudsjettet også..

  å trekke opp sammenligningen lenger, ville vært en fornærmelse mot nissen!

  • 1
 11. massemas la til et innlegg i et emne 20. julenøtt 2013   

  Vell alle som har jobbet i butikk bransjen har vel opplevd noen særinger i første klasse...
  - Jeg jobbet da en gang på en lampe butikk i nærheten av hjerte i storbyen oslo for en del år siden..

  Kunne irritert alle GRØNN
  En sen høst kom en av vestkant fruene inn, og sa hun hadde sett en lyspære som var mer pæreformet enn noen andre lyspærer.. og en slik ville hun ha!
  - da det finnes en million forskjellige lyspærer i forskjellige fasonger modeller med forskjellige watt styrke..

  Slik satte dette kvinne mennesket en hel lampebutikk opp ned på 10 minutter..,. Vell som en service innstilt medarbeider fikk jeg oppgaven med å finne pæren som dette væsnet fra en annen galakse ønsket seg.. Penger var tydlig vis ikke et problem..

  så først fram med blokka... Hvordan ser da denne pæren ut, hva kunne kunden fortelle!!?
  - jo den var formet som en pære.. hmm, tja kan det være en vandlig E18 ,E14 eller E 21 lyspære? - Er du dum, var kundens svar på spørsmålet...
  Nei, det ville absolutt ikke påstå.. (litt satt ut av kundens frekke svar),.
  - tja.. så var det frem med Phillps, osram, og alle de andre katalogene for å prøve å finne denne pæren... som kunden ikke viste noe annet om enn at den var formet som en pære...
  Etter noen minutter så begynte kunden å kjefte fordi vi ikke klarte og finne en lyspære som så ut som den pæren hun ville ha...

  * en kollega av meg hørte kjeftingen og henten noen litt spesielle decor pærer fra et lite lager og viste gjesten.. Men resulterte i at hun tente på alle pluggene...
  kollegaen min fyrte seg opp over hennes oppførsel og ba henne enten roe seg ned eller forlate butikken..

  Større bannskap ut fra en liten frue i 40åra har jeg aldri vært borti.Selv etter en traumatisk møte med nordnorge i min oppvekst kan ikke måles med hva dette kvinne mennesket kunne presse ut på noen få minutter., (merkelig med kvinner i den alderen hvor frekk de kan tilate seg å være!! -De er en gjenganger i lista over naskere og kranglefanter)

  * Selfølgelig viste det seg jo at denne kunden skulle ha en vandlig 40W lyspære, med tykk skrusokkel (E21).. etter at hun tidligere hadde sett igjennom hele sortimentet og forklart at ingen lignet på denne pæren..som i følge henne burde vært grønn som en pære!


  • 0
 12. massemas la til et innlegg i et emne 19. julenøtt 2013   

  Å ta fra smågodt fra ungene er nok like ille som å ta pipa fra en gammel nikotinslave..
  avhengighet skaper irritasjon, selv for nissen.. så om det er sukker på grøten eller om det er gamle uvaner.. så blir det sure-miner, vil jeg tro..

  Gamle tradisjoner følges ikke bare for å skape god stemning,.. men også for å tilfredstille syke menneskers avhengighet! - Julestrømpe, jule ribbe, jule gaver og ikke minst jule øl.. Prøv å rør ved juletradisjonene så blir det bråk i hjemmet!! Det beste er å ta et oppgjør med Nissen før uvanene blir til tradisjon... Etterpå klokskap hjelper ikke..

  Det beste er nok å slamre døra, avlyse jula.. sette lås på skorsteinen og slukke alle lys.. Tror nok nissen vil bli vippet av hengslene da!!

  * Da denne tradisjonen er blitt godt innarbeidet i den norske befolknings og kultur og er blitt en stor pengemaskin så regn med at Nissen har medhjelpere bak hvert et hjørne.. Så regn ikke med å bli særlig poppulær i nærmeste kretser hvis du prøver å avlyse jula..

  • 0
 13. massemas la til et innlegg i et emne 18. julenøtt 2013   

  Største og feteste datapartyet, tja..
  Tja Dreamhack er noe for seg selv, men Gathering er klart nærmest og Norskt.., og QuakeCon er langt unna, men gratis..

  Dreamhack arrangeres 2 ganger i året hos svenskabror, i "Elma Exhibibiton and convetion centre i Jönköping. Hadde guiness rekord i raskeste internett conection og høysete genererte internett trafikk (neste arrangement er 14-17 juni 2014 og i lutten av november i 2014, usikker på dato).

  Som en klar nr 2. er The Gathering i Norge, som holdes på vikingesikpet i Hamar. (som slo Dreamhack 2012 å nå har rekorden med raskeste internett conection).
  Bilettsalget er åpnet og arrangementet starter 16-20 april 2014.

  I Texsas arrangeres verdens største gratis lanparty og går under navnet QuakeCon. den antaes å bli arrangert i begynnelsen av august 2014,

  I tilleg til alle lanpartyene så er det de store begivenhetene som Cebit - festivalen i tyskland som er for de som har vokst i fra pizza og redbull..eller så kan man se i denne listen å finne noe som passer bedre.. Så det finnes noe for en hver smak.
  • 0
 14. massemas la til et innlegg i et emne 17. julenøtt 2013   

  Kun Apple og Nissen vet hvordan man skal få stål kontroll på sine brukere..
  - Data direktivet har ikke kontroll for 5 flate ører... de bare prøver å få kontroll på oppdrag av noen fattige selskaper som tjener 5 ganger mer en dannmarks BNP. som har mistet sine produkter ut på skyene..

  - Nissen har Juletre og røde luer - apple har Eple produkter.

  har du noen gang lurt på hvorfor man egentlig fester en julestjerne på toppen av et tre?..
  Tradisjonen går så langt til bake at folk faktisk har glemt hele vitsen...

  - Joda,. Juletreet e da med disse lysa en form for signal forsterker.. som sender ut et lite fragment av din karma eller avbilde av din energi (som da blir bestemt av hvor vitt du er en snill eller slem person).. til nissen.. Som man da tuner inn på riktig frekvens med nisselua så e det klart at det blir vanskelig å snike seg unna. og gavene kommer til riktig person,Spesielle ønsker og hendvendelser gjøres med brev til nordpolen!

  Denne Teknologien er så elgammel at den rett og slett forsvunnet i glemme boka.. og "Nå er det bare nissen som vet hvordan dette egentlig fungerer"
  • 0
 15. massemas la til et innlegg i et emne 14. julenøtt 2013   

  første spørsmålet som faller inn er hvordan skal spise tacoskjell når man har fått i seg litt for mye drikke..´tror nok taco chipsen/skjell ende rett på gulvet eller i hverstefall ut over skjorta når hendene og oppmerksomheten ikke e like stødig.,.

  Oppskrifter på tortilla-wraps finnes det flust av på nettet.. med alskens godsaker med alt fra laks til spekekjøtt, som muligens passer bedre som kald mat enn kjøtteig..
  Fahitas/tortillas/taco .. same shitt sier nå jeg.. tilbehøret er det samme.. men kjøttet bør skiftes ut til noe som e litt mer Jule mat.. som kansje passe litt mer te jul.. i hverste fall putt noe ribbe eller kalkun i lefsa og kutt den i passe store bita å dannder det fint.. SÅ lenge det smake godt å ser bra ut e det sikker suksess.. Alt e bedre en kald mat levert fra catering selskapene e min erfaring!
  • 0