Danne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Danne

 • Rang
  Nyansatt

Danne sin aktivitet

 1. Danne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  Han har XP maskiner i samme nettverk som klarer å koble til og derfor trenger han ikke å teste mot noen som helst port. Løsnignen er som jeg sa. Har løst hundrevis av nettverksproblemer ute hos kunder hvor andre har satt opp Vista og ikke kjørt den kommandoen. Vista har fått ett veldig ufortjent rykte nettopp pga. at folk ikke skjønner hvordan det skal settes opp. Windows 7 vil også kunne få ett slikt rykte pga. problemene mange har med å kjøre Messenger når de er i ett nettverk, dette løses på tilsvarende måte. 
   
  • 0
 2. Danne la til et innlegg i et emne [LØST] Hjelp med Terminal pålogging fra vista   

  Jeg foreslår følgende:
  cmd (dos) som administrator. skriv så inn følgende og trykk på enter og restart maskine

  netsh interface tcp set global rss=disabled autotuninglevel=disabled

  Denne linjen gjør underverker på Vista maskiner i ett nettverk. 90% av alle som har problemer med tregheter eller andre rare ting i nettverket som websider som ikke åpner seg osv på sine vistamaskiner løser dette ved å taste inn ovenstående linje. Det finnes tilsvarende problemer i Windows 7 også.
  • 0
 3. Danne la til et innlegg i et emne Har AVG Free, trenger jeg brannmur?   

  Brannmur, trenger jeg det? Hvis man vet hva en brannmur er og man kan sette den opp så trenger man det ikke, vet man ikke hva det er eller hvordan den skal settes opp eller hva man skal svare på de ørten og trevde spørsmålene som kommer opp når man surfer så er det heller ingen vits, så NEI, det trenger man ikke, men man må ha en router med NAT slik at trafikk inn på maskinen blir stoppet.

  Spyware removere, S&D, Malwarebytes, SAS etc. er alle bra, som regel trenger man 3-4 stk for å få en maskin helt ren. I tillegg kommer man langt med verktøy fra sysinternals (nå MS). Norman har også fine gratisverktøy for fjerning av spyware/adware etc.

  Når det gjelder antivirus er AVG ett veldig godt gratis alternativ, NOD32 er billig og bra, Norman har mange tilgang til gratis via jobb, bank etc. MEN har selv ikke fått noen advarsler om virus på noen av maskinen hjemme og det er 7 stk og kjører forskjellig antivirus på de, de eneste gangene det popper opp er bare irriterende fordi det er en eller annen keygen som trigger det, så om det er nødvendig er jeg ikke like sikker på. Men nå får jeg all mail scannet utenfor huset, bruker ikke MSN eller andre slike dusteting og holder meg kun til torrents og ikke edonky osv.

  /Danne
  • 0