steelgarden

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om steelgarden

 • Rang
  Nyansatt

steelgarden sin aktivitet

 1. steelgarden la til et innlegg i et emne Manglende lyd driver   

  Jeg vurderer nå og reinstallere OS for å sjekke om det er programvarefeil som er årsak til problemene. Dersom det ikke hjelper vil jeg sende maskin til rep. for kanskje å bytte hovedkortet.
  Noen her som har noe bedre forslag til løsning?
  Alle drivere er oppdatert. Jeg har prøvd å sende lyd via hovedkort til gamle uttak og prøvd å slå av disse lydenhetene for å sende lyd til nytt lydkort ( og motsatt ) uten å få noe resultat.
  • 0
 2. steelgarden la til et innlegg i et emne Manglende lyd driver   

  Hva foreslår du at jeg gjør da, Geir? Mest sannsynlig er lydkort integrert i hovedkort, siden jeg ikke kunne se noe som lignet et eget lydkort da jeg satte inn det nye? Skal jeg ta ut det nye lydkortet og gjøre noen innstillinger vha programvare?
  • 0
 3. steelgarden la til et innlegg i et emne Manglende lyd driver   

  nå har jeg kjøpt et nytt lydkort, og fått bekreftet i installasjonsprosessen at det er korrekt instalert, men fortsatt ingen lyd... i Spotify kommer det ikke lenger noen melding om at det er en feil med lydkortet, men feilen i windows ved feilsøking kommer fortsatt :"opprinnelig vert for skriptet diagnose har sluttet å virke"...Feilkode 0x800706BE Audio playbackDiagnostic.

  om lydkort er integrert i hovedkort vet jeg ikke. hvordan ser en det?
  • 0
 4. steelgarden la til et emne i Lydkort   

  Manglende lyd driver
  Jeg har mistet lyden på min stasjonære. Når jeg prøver å spille musikk i Spotify kommer det beskjed om at det er en feil med lydkortet. Når jeg prøver å feilsøke i windows, kommer det beskjed om at det oppstod en feil under feilsøkingen...sjarmerende.... Har prøvd å slette og reinstallere programvaren, etter tips et annet sted her på Forumet, uten at det har hjulpet.
  High Definition Audio enhet
  NVIDIA High Definition Audio

  Kan det være noe maskinvare som har tatt kvelden?
  • 6 svar
  • visninger
 5. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  god natt, alle sammen..
  • 0
 6. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  Nå har jeg ikke problem med ustabilitet i systemet lengre. Ingen blåskjermer eller uoriginale Windows- versjoner. Jeg har fulgt oppskriften din, Klykken, så fremt som test av minne. Det ble litt for avansert for meg dette, samtidig som jeg har fått kontakt med Datakjeden som sier de kan se på maskinen dersom det skulle vise seg å være noe galt med maskinvare.
  Det eneste problemet jeg har nå, er at jeg ikke får installert programvare for skriveren, en HP Photosmart 2575 All-in-One.
  • 0
 7. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  DET SKJER DET SAMME DA OGSÅ, OG JEG HAR DA VITTERLIGEN LOGGET MEG PÅ ADMINISTRATOR-KONTOEN.
  • 0
 8. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  Når jeg skal kjøre CHKDSK kommer det beskjed om at jeg ikke har tilgang,må aktivere verktøyet fra opphøyd modus??
  • 0
 9. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  tilbake til start; etter å ha lastet ned oppdateringer og installert disse, kommer de opprinnelige problemene tilbake; blå skjerm der maskinen slår seg av. Kommer melding om feil med "Memory Management" og "BAD__POOL__HEADER". Noe lignende oppstod før det dukket opp en ikke godkjent versjon av windows sist...
  • 0
 10. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  En liten korreksjon; det kommer opp vindu "Konfigurer fabrikkinnstillinger" etter jeg har startet maskinen. Så kommer dette bildet med "firstlogon.exe", etter jeg har svart ja.
  Den linken du refererte til var ikke lett å skjønne noe av.
  Det var trolig gjenopprettingspartisjonen jeg brukte ved nyinstallasjon av windows.Prøvde flere ganger i installasjonsprogrammet før d gikk igjennom.
  • 0
 11. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  takk skal du ha, også for den oppmuntrende kommentaren angående Datakjeden, som jeg allerede har prøvd å henvende meg til...Nå har jeg lyktes med en ny installering av Windows, trolig via en funksjon fra leverandøren. Har også prøvd etter beste evne å slette gamle windowsversjoner.
  Når jeg har logget inn på maskinen kommer det spørsmål om å gå tilbake til opprinnelig oppstartsinnstillinger.Sier ja til det, men så kommer det opp et vindu der jeg skal godta at et ukjent program kalt "firstlogon.exe" skal gjøre endringer på maskinen. Jeg blir veldig skeptisk til dette, da jeg er usikker på om noe slags virus / hacking var opprinnelsen til problemene i starten. Hvorfor er programmet ukjent, om det er et program tilhørende Windows?
  • 0
 12. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  det eneste er at jeg ikke har noen egen windows DVD; fikk bare med en "Hattelco
  Recovery tools DVD" der står det at den ikke kan brukes til å
  installere Windows 7 !! Så hva gjør jeg? (har ikke noen annen versjon
  av operativsystemet)
  • 0
 13. steelgarden la til et innlegg i et emne [LØST] reinstallering mislykkes   

  OK. Maskinen er en Entry Level 245 fra Datakjeden (fra 2010), om det kan hjelpe ? Dette med formatering er nytt for meg, men det fins kanskje en god, enkel oppskrift på hvordan en gjør det et sted?
  • 0
 14. steelgarden la til et emne i Windows   

  [LØST] reinstallering mislykkes
  Jeg har et problem med min stasjonære PC der det en dag kom melding om at jeg bruker en versjon av windows (7) som ikke er ekte. Etter å ha sjekket på Microsofts hjemmesider blir jeg anbefalt å installere windows på nytt på maskinen. Det virker som det er lagret to versjoner av windows på partisjon C, “windows”, og “windows.old”. Når jeg prøver å gjøre dette vha CD som fulgte med da jeg kjøpte maskinen, får jeg beskjed om at det ikke er plass til å installere windows på nytt ( det meste av plassen på C er fyllt opp). Hva gjør jeg?
  • 16 svar
  • visninger
 15. steelgarden la til et emne i Windows   

  [LØST] DCIMAN32.dll
  Jeg har et problem med å starte enkelte programmer på min PC. Det kommer opp en melding om at DCIMAN32.dll mangler på datamaskinen. Jeg får beskjed om å installere programmet på nytt, men hvordan gjør jeg det?
  Får inntrykk av at det handler om registeret? Bruker CC cleaner, uten at det har hjulpet på problemet.
  Har Windows 7 Home Premium, 64- biters operativsystem.
  • 2 svar
  • visninger