Type-R

Medlemmer
 • Innholdsteller

  176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Type-R

 • Rang
  Junior

Type-R sin aktivitet

 1. Type-R la til et innlegg i et emne Gjenoppretting av pc   

  Jeg har nå forsøkt sistnevnte. Får igangsatt prosessen, men etter et par, tre minutter låser pc'en seg (se vedlegg).
  Det varierer om den låser seg ved rundt 30 % eller som her 50 %.
  Det virker som uansett hva man prøver å få pc'en til å gjøre, så låser den seg etter ca 3 minutter. 
  Kan dette tyde på at feilen ligger i noen av pc'ens fysiske komponenter (kjøling ble nevnt over her) og ikke i operativsystem eller lignende?

  • 0
 2. Type-R la til et emne i PC-hjelp   

  Gjenoppretting av pc
  Hei. Jeg skal forsøke å reinstallere windows 10 på en Acer PC som går i lås hele tiden (om lag 2 minutter etter at den har blitt startet opp). Når jeg går på instillinger for gjenoppretting får jeg begynt prosessen, men så låser den seg mens den driver og klargjør. Hvordan kan jeg få utført dette når PCen ikke virker lenge nok til å gjøre gjenopprettingen via instillinger? Kan jeg gjøre det fra oppstartsmenyen (som man får opp når man trykker F2 med en gang man starter opp)?
  • 3 svar
  • visninger
 3. Type-R la til et emne i Mobiltelefoner   

  Problemer med Doro 820
  Hei. En eldre slektning av meg har en Doro 820 telefon. Siden sist har han fått en merkelig innstilling på skjermen sin. Det er som om et slags tegneprogram har lagt seg over skjermen (med en linjal på toppen). Dette tegneprogrammet fører til at fingeren etterlater en tegnet linje over skjermen. Det gjør også betjeningen av diverse App'er vanskelig, f.eks. kameraet. Når en forsøker å ta bilde blir hele operasjonen forstyrret av tegnelinjen som følger fingeren.
  Se vedlegg der tegnelinjen og linjalen vises.
  Har lastet ned brukermanualen til nevnte Doro, men finner intet i den.
  Noen som har anelser om hva dette kan være? Jeg kunne ha gjenopprettet fabrikkinnstillinger, men av en eller annen grunn nekter telefonen å la kontaktene kopieres fra telefonen til SIM-kort. Dette vil det være veldig tungvindt å miste.
   
   


  • 0 svar
  • visninger
 4. Type-R la til et innlegg i et emne Hvilket antivirusprogram er mest "idiotsikkert" for data-ukyndige?   

  Flott. Hjertelig takk for alle svar. Som vanlig til stor hjelp. Nå installerer jeg TeamViewer Host i første rekke, og så satser jeg på å få fjernhjulpet henne i fortsettelsen.
  • 0
 5. Type-R la til et emne i Virus og antivirus   

  Hvilket antivirusprogram er mest "idiotsikkert" for data-ukyndige?
  Hei. Min svigermor har en pc som det rett som det er blir noe krøll med. Omtrent uten unntak så har årsaken til krøllet vært at den aktuelle versjonen av Avast antivirus har blitt utdatert, og så har hun ikke trykket ja på oppdater. Når hun så har jobbet/surfet videre uten antivirusprogram blir det fort krøll.
  Jeg har to spørsmål:
  1. Finnes det noen antivirusprogrammer, for eksempel ikke gratisprogrammer, som er mer idiotsikre? Altså som kan rulle og gå i noen år uten å kreve at man trykker "oppdater", "ja" eller lignende?
  2. Er det noen måte jeg kan "fjernhjelpe" henne på? Altså hjelpe uten at jeg fysisk må være til stede hos henne? Vi bor et godt stykke unna henne, så det er begrenset hvor ofte jeg får hjulpet henne.
  • 4 svar
  • visninger
 6. Type-R la til et innlegg i et emne Hvordan beholde office når man reinstallerer en pc   

  Dette funket kjempebra. Hjertelig takk!
  • 0
 7. Type-R la til et emne i Officeprodukter   

  Hvordan beholde office når man reinstallerer en pc
  Jeg har en stasjonær pc som er noen år gammel. I et forsøk på å få ryddet bort litt unødvendige greier og få litt fart på den igjen, tenkte jeg å forsøke å reinstallere den totalt.
  Men - jeg har en gammel office-pakke på pc'en (med bl.a. Word 2007). CD-ROMen som fulgte med denne pakken har jeg mistet/kastet for mange år siden. Er det noen måte jeg kan greie å beholde Office-pakken når jeg nå reinstallerer?
  • 4 svar
  • visninger
 8. Type-R la til et innlegg i et emne Hvordan redde en e-post når windows live mail slutter å virke?   

  Takk for svar. Jo, jeg ventet - men måtte til slutt bare bite i det sure eplet. Ny e-post ble skrevet. 
  • 0
 9. Type-R la til et emne i PC-hjelp   

  Hvordan redde en e-post når windows live mail slutter å virke?
  Hei. Jeg har akkurat skrevet en lang og viktig e-post. Men akkurat i det jeg skulle til og sende den, kom det opp en melding som dessverre kommer fra tid til annen på min tilårskomne pc - et program "svarer ikke". I dette tilfellet var det Windows Live Mail, og e-posten står usendt (jeg har ikke trykket på send-knappen ennå). Jeg tok en screen shot, men den dekker bare litt av innholdet. Og nå står e-posten og jobber. Jeg ser min kladd i bakgrunnen, men får ikke tilgang til den. Jeg er redd at alt forsvinner dersom jeg trykker på oppgavebehandling og avslutt oppgave. Noen som vet om andre måter jeg kan redde e-posten på?
  • 2 svar
  • visninger
 10. Type-R la til et innlegg i et emne Reinstallering av pc?   

  Takk for hjelpen folkens. Fulgte anvisningene i siste innlegg her, og fikk lastet Windows 10 rett på pc'en, uten å gå veien om en usb-penn. Nå har jeg reinstallert og den er som ny igjen.
  • 0
 11. Type-R la til et innlegg i et emne Reinstallering av pc?   

  Jeg forsøkte det der nå, men fikk det ikke til. Det ble fremdeles opplyst om at jeg var logget på med en midlertidig profil når jeg gikk tilbake til hovedbrukeren.
  Det er ingen filer som er uerstattelige på pc'en (jeg har back up av alle bilder), så den kan bare reinstalleres. Hvordan gjør jeg det?
  • 0
 12. Type-R la til et innlegg i et emne Får ikke spilt av youtube-videoer i internet explorer   

  Takk for sist innkomne tips. Jeg skal sjekke ut det html5-sporet. 
  • 0
 13. Type-R la til et emne i PC-hjelp   

  Reinstallering av pc?
  MIn svigermor har en acer pc som har det med å skjære seg (jeg har hatt flere saker med den som jeg har fått hjelp til gjennom dette forumet). At hun får panikk når det kommer opp en melding om en nødvendig oppdatering som må gjøres er nok noe av problemet.
  Nå har noe skjedd så alle app'er er blitt avinstallert. Det kommer opp noen feilmeldinger pålydende "du er logget på med en midlertidig profil" og "en appstandard forårsaket et problem og er blitt tilbakestilt til Microsoft Edge". Jeg tenker at jeg vil reinstallere hele pc'en. Men hvordan gjør jeg det?
  Når jeg forsøker å gjøre det via kontrollpanelet så får jeg feilmeldingene dere ser på de to vedlagte bildene.
  Jeg blir veldig takknemlig om noen kan gi meg en framgangsmåte for dummies på hvordan jeg får reinstallert pc'en.


  • 5 svar
  • visninger
 14. Type-R la til et innlegg i et emne Får ikke spilt av youtube-videoer i internet explorer   

  Nei, flash player er visst ikke installert - og det ser ikke ut til at jeg får lov til å installere det heller. Det er nok antageligvis en slik overivrig sikkerhetspolicy vi snakker om her. Takk for tilbakemeldingen. :-)
  • 0
 15. Type-R la til et emne i PC-hjelp   

  Får ikke spilt av youtube-videoer i internet explorer
  Jeg har en HP jobb-pc. Internet Explorer er eneste tillatte nettleser på den, men jeg får ikke avspilt videoer (for eksempel fra youtube eller vimeo) på den. Får opp følgende feilmelding: "Det oppstod en feil. Prøv igjen senere. (Avspillings-ID: PmHzReqG3PcADzw)".
  Noen som har noen tips om hvordan dette kan fikses?
  • 6 svar
  • visninger