modzona

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om modzona

 • Rang
  Nyansatt

modzona sin aktivitet

 1. modzona la til et innlegg i et emne [LØST] Er det ønske om vannkjøling's guide?   

  Du kan ikke kalle dette en vannkjølings guide når det er et nesten færdig sett du kjøper.
  Du kan heller kalle det en bruker test og guide av Zalman Reserator XT.

  Hvis du kjøper tank, pumpe, cpublokk, gpublokk, radiator. Som du selv må sette alt sammen med så vil du kunne kalle det en vannkjølings guide. Men på en måte synes jeg ikke at du kan kalle guiden for det heller. For vannkjøling er så meget, meget mye. Slik at jeg tror at den beste beskrivelsen vil være hvordan koble opp en basic loop elns..

  Men for all del lag en guide.
  • 0
 2. modzona la til et innlegg i et emne vannkjøling til GPU, hva trenger jeg ?   

  Først er det viktig at du nevner hvilken GPU du har, kabinett kan være lurt slik at det blir lettere for meg/andre til å legge opp enn loop til deg. Hvor mye penger du vil bruke. Og hvis du er villig til å modde på det eller vil ha en ekstern radiator løsning.

  Jeg kan svare deg ganske enkelt. Du får ikke alt du trenger på ryddesalget. Er du heldig passer radiatoren de har på salg. Men har du et kraftig skjermkort vil ikke den radiatoren holde.

  Slik det er i dag er det veldig mye å hente på vannkjøling ved å kjøpe fra USA/EU-land. Det er bedre utvalg på deler og bedre priser og bedre service.
  For rundt 2000-2300 vil du få et oppsett i toppklasse for kjøling av gpu og cpu. Da med regnet norsk moms, frakt og fortollingsgebyr.

  Her har du en PC jeg bygget for en kar for et par månder siden.
  Består av ekstern radiator løsning, kjøling av en q6600 og 8800gtx.
  (beklager det mobilbilde)


  • 0
 3. modzona la til et innlegg i et emne Trenger hjelp med å finne en bra bærbar gaming pc   

  Alienware sender ikke til norge. Slik at norske tastatur får du nok ikke tak i fra dem. Da må du nok til en annen produsent. Personlig har jeg veldig gode erfaringer med JFL92+.
  Men RAM typen på skjemkortet hindrer den fra å yte like godt som samme kort med GDDR3.


  Hmm. Jeg får ikke opp 8700M GT som et valg på M570.
  • 0
 4. modzona la til et innlegg i et emne [LØST] Hvor mye er PC'n min verdt?   

  Du kan også bruke vannkjølingen som et argument om at det er en maskin med et lavere støynivå enn de fleste maskiner med samme hardware.
  Har/er det vifte kontroller er det også et pluss. Er GPU kjølt av vann er det også et pluss. Men vannkjøling kan ofte være ekstremt negativt.

  Personelig ville jeg aldri ha kjøpt en pc med vannkjøling da at folk ofte ikke har lagt mye arbeid ned i sette den sammen og kvaliteten på themaltake produkter har aldri imponert meg. Mange tenker også at vann har noe å gjøre i PCen. Hvis du kommer over dette kan det være lurt å bruke litt tid på å forklare kjøper hvordan dette fungerer og er satt opp slik at vedlike hold kan lett gjøres.
  • 0
 5. modzona la til et innlegg i et emne [LØST] Smelte kabel vertøy.   

  Jeg vil komme med et tips om at du burde bruke krympeslanger over loddepunktene. Det går ant til å bruke teip. Men disse kan gå opp over tid å da er det kjekt å bruke krympeslanger for å hindre kortslutning.
  • 0