Mr.Gape

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Mr.Gape

 • Rang
  Nyansatt

Mr.Gape sin aktivitet

 1. Mr.Gape la til et innlegg i et emne Skrudde av pc'en under windows oppdatering   

  Takk for svar! Jeg forstår hva jeg trenger å gjøre i grove trekk men jeg er ganske redd for filer og dokumenter jeg har lagret på hardisken. Vil noen av disse dokumentene kunne bli fjernet eller skadet vist jeg prøver på noe av det du har nevnt ?
  • 0
 2. Mr.Gape la til et innlegg i et emne Skrudde av pc'en under windows oppdatering   

  Jeg har vært der inne å lest før, men jeg må innrømme at jeg ikke ble så mye klokere
  • 0
 3. Mr.Gape la til et emne i Windows   

  Skrudde av pc'en under windows oppdatering
  Hei!

  Igår kveld fikk jeg opp en forespørsel om widows xp programvareoppdatering på min Packer Bell (laptop), Det er jo helt normalt så jeg godtok, og startet oppdateringen.
  Da den var kommet halveis fant jeg ut at jeg måtte gå og jeg hadde dårlig tid! Så jeg prøvde å skru av Pc'en på vanlig måte ( start-meny), men det funket ikke. Så dum som jeg var holdt jeg inne power knappen, noe som jeg gjør de gangene jeg må løpe, og pc'en gikk av.

  Problemet mitt er at når jeg no prøver å starte laptopen min kommer det opp feilmelding om at daten skrus av for å hindre skade på hardisken. Deretter trykker jeg f8 for å prøve å starte med den sist fungerende oppstarten. Det går heller ikke og feilmeldingen "stop 0x0000007B" kommer opp. Jeg har prøvd alle de ulike oppstarts mulighetene og ingen av de fungerer.

  Google pleier som regel og hjelpe meg, men i dette tilfelle fant jeg ingen hjelp i det. Jeg har skjønt at jeg sikkert må reinstallere Windows XP, men fikk ingen CD eller lignende med da jeg kjøpte pc'en min for et par år siden.
  Jeg er ganske Lost når det gjelder ting som dette, så det hadde vært kjekt med litt hjelp! Dette er litt krise for meg fordi jeg bruker den en del til jobb og jeg har mye regnskap o.l liggende på hardisken.

  Mvh Waaler
  • 10 svar
  • visninger