Roffemannen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Roffemannen

  1. Roffemannen la til et innlegg i et emne [LØST] word og office på android.   


    Jeg har også en desire og har lastet ned "quickOffice" fra marked. Den LESER filer men jeg får ikke til å redigrere.
    • 1
  2. Roffemannen la til et innlegg i et emne ATI 57xx-58xx GSOD/Grayscreen problematikken   



    Høres flott ut



    Høres flott ut
    • 0
  3. Roffemannen la til et innlegg i et emne ATI 57xx-58xx GSOD/Grayscreen problematikken   

    Jeg har nett bestilt et XFX radeon 5970. Er det samme problemene med de??? Har også bestilt et XFX radeon 5770 så blir nok jem må bruke disse tipsene
    • 0
  4. Roffemannen la til et innlegg i et emne Dine beste Windows-tips og triks   

    Bruker PageDown og PageUp for å hoppe nedover LANGE forumtråder... og for å komme raskt til toppen av en side så trykker jeg på Home... Selvsakt End hvis jeg vil ned.
    • 0
  5. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hva gjør du for å holde pcen kald på varme dager?   

    Jeg gikk til invistering av noen LANGE forlengerkabler til skjerm og tastatur mus og usb forlengerkabel. da har jeg det helt stilt fra maskinstøy. for den står i kjelleren under og har vifter på fult. en usbswitch og usb lydkort og dvd-drew gjør at jeg ikke trenger å gå ned til dataen i det hele tatt og den står på hele dognet uten problemer.. har ikke problemer med dårlig signal på skjerm.
    • 0
  6. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   

    Noen modem har annen adresse for å logge inn. Men en kan koble seg til routeren og så åpne "command" (trykk WINDOWSTAST + R og skriv "cmd" uten appostrof i vinduet og trykk ENTER.) Da får opp et vindu som du kan skrive inn "ipconfig" i (uten appostrof selfølgelig). Der leter du deg fram til nettverkskortet du bruker og så finner du en linje som heter "Standard Gateway". IP-adressen som står bak den er adressen du skal bruke for å logge deg inn på routeren.
    • 0
  7. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   

    Det du kam prøve er å finne ut IP til det modemet som FØRST er koblet til internett (Det som er koblet til linjen inn i huset). den IP-adressen som du da finner er den adressen som du bruker til å logge deg inn på instillingene til modemet med. MEN den adressen er også den adressen som annet utstyr bruker for å koble seg til internett med. Det du han se om du får til er å stille inn de andre modemene til å bruke den IP-adressen som standard gateway. Eller kan du legge den til manuet i instillingene til nettverskortet men det er tungvindt... Det skal være nokk å deaktivere DHCP og muligens legge inn standard gateway i den adre ruterne(Litt forsellig fra produsent til produsent). Jeg har bare mitt bredbåndsmoden som DHCP og jeg har 3 trådløsrutere plassert rundt i huset for signalets skyld og det fungerer greit det...
    • 0
  8. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   


    Det du mener er at kun en av ruterne må være DHCP server. Det må du gå inn å de på instillingene til alle enhetene for å konfigurere. Jeg tipper du har bredbåndsmodem først og der kan du sette instillingene til å være DHCP server. Så når du da kobler til en ruter på en utgang så må du inn på instillingene til den sor å skru av dhcp serveren. Da tror jeg det skal gå automatisk at de enhetene som spørr det andre modemet om ip-adresse vil få forespørselen videresendt til det første bredbåndsmodemet. det samme gjør du med ruter 3 og ruter 4(trådløs ruter) som du kobler til bredbåndsmodemet.
    • 0
  9. Roffemannen la til et innlegg i et emne To forsellige skjermkort i samme pc. Ingen bilde fra noen av kildene.   

    Hadde ikke tenkt å bruke SLI heller... Me som to individuelle skjermer... men vil det fungereom jeg får tak i annet kort enn Nvidia sine chiper da?
    • 0
  10. Roffemannen la til et emne i Grafikkort   

    To forsellige skjermkort i samme pc. Ingen bilde fra noen av kildene.
    Hei. Har et ASUS Geforce GTX280 kort og et XFX Geforce 9600GT kort og ønsker å sette de i samme pc og ha to skjermer tilkoblet.(en på hvert kort) Vil kjøre dualscreen. Men når jeg setter i kortet så får jeg ikke noe bilde på noen av utgangene på kortene eller hovedkortet... Hovedkortet er et MSI DKA790GX, Socket-AM2+. Hører pcen starter og går normalt... Noen som vet hva jeg gjør feil??? har en 750w PSU.
    • 2 svar
    • visninger
  11. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

    Du er ikke den første som har blitt hindret av det
    • 0
  12. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

    Si ifra om det gikk eller ikke da
    • 0
  13. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   


    Men husk at du kan ødelegge alle dataene du har på disken hvis du gjør feil og jeg står ikke ansvarlig hvis noe hender!!! Det er bedre å vente og lese til man er sikker enn å måtte formatere opp hele disken etter det har gått galt! Og sikkerhetskopi før en begynner på en annen disk er å anbefale hvis det ikke er store datamenger det er snakk om!!!
    • 0
  14. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

    Linkene nedenfor viser forsellige metoder for å endre partisjoner. men husk at Wondows XP,Vista og Win7 bruker NFTS!!!

    Her er en bedre guide for å gjøre den partisjonen du har fra før mindre:
    Link til guide

    Her kan du også se hvordan du kan gjøre det:
    Link

    Her er en annen guide som viser hele prosessen:
    Link til guide

    Og til sist en fil som også viser prosessen (Klikk på (HQ)-knappen forå få bedre kvalitet.det er en fordel å se filmen på en annen pc mens du går gjennom stegene.:

    • 0
  15. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

    Derfor du må laste ned programmet Gparted og brenne det på en cd og starte mskinen fra det og følge den guiden som jeg linket til lengre opp for å dele opp den ene partisjonen til flere.
    • 0
  16. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

    Defragmenter den UANSETT før du skal bruke noe partisjonsprogram!!! Det jeg mente med at du har formatert er at du har EN disk i min datamaskin som du ser er 750GB NFTS. Da har du Partisjonert disken til en stasjon. Det Gparted gjør er at den deler opp den partisjonen slik at du får dem så store du vil!.
    • 0
  17. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   


    Tipper du har allerede formatert og lagt hele disken som en partisjon. Hvis du har gjort det kan du først kjøre en defragmentering for å få organisert alle dataene på disken i en "bolk". Så laster du ned Gparted som er et program for å endre partisjoner. (link til side med nedlasting)
    Og her er en link til en side som forteller hvordan du skal går fram.

    Men er du usikker så LES MER PÅ GOOGLE før du begynner... Dette er en gylden mulighet til å ødelegge alt du har på disken så pass på!!!
    • 0
  18. Roffemannen la til et innlegg i et emne Skjermkortet sluttet å virke.   

    Har du kansje klokket opp PCI sporene også? det har i alle fall jeg mulighet til å gjøre og det likte skjermkortet mitt dårlig... men så snart jeg satte tilbake til orginal så gikk alt bra igjen... Du kan også prøve å sette kortet i annet spor om du har mulighet til det... Det har fungert til meg noen ganger når jeg har porblemer med å starte opp...
    • 0
  19. Roffemannen la til et innlegg i et emne får ikke skrevet ut fra Word 97   

    Hvis det er bare i word 97 så kan du prøve med OpenOffice hvis du ikke har noe annet.

    Her er link til OpenOffice sin side

    Hvis du ikke vil laste ned noe kan du bruke Google Docs. Der kan du åpne de fleste domumentformater og skrive ut fra nettleseren. MEn du må ha google konto eller gmail konto. Det får du også registrert på den samme framsiden der du logger inn og det er gratis
    • 0
  20. Roffemannen la til et innlegg i et emne Skjermkortproblemer på stasjonær PC   

    På cden som skal(bør ivertfall) følge med på er det sikkert også noe programvare i tilleg til driveren som som regel installeres... Har vært det på de skjærmkortene jeg har installert.
    • 0
  21. Roffemannen la til et innlegg i et emne Ny pc fungerer dårlig. Mulig dårlig valg av komponenter. Kommentarer?   

    Har kjørt "peformance" test i 3DMarkVantage(advanced) og resultater er som følger:

    3DMark Score
    P12504 3DMarks

    CPU Score
    31805

    Graphics Score
    10400



    Trodde jeg burde få litt bedre på GPU...


    Kjørte også en "entry" test og da fikk jeg:

    33643 3DMarks
    CPU: 31764
    GPU: 34320



    Begge testene kjørt 4.Mai. "entry" testen kjørte jeg rett etter "peformance" testen... Har noen andre med GTX280 kjørt testen og hva fikk dere til resultat? Eller noen som vet ca hva jeg bør forvente å få eller er dette "rett?

    Har også et GT9600kort liggende... Skal prøve å sette i det å se hva jeg får da...
    • 0
  22. Roffemannen la til et innlegg i et emne Ny pc fungerer dårlig. Mulig dårlig valg av komponenter. Kommentarer?   


    Det jeg har lest om XP 64bit er ar det er vanskeligere å finne drivere og at det er flere problemer enn det er nyttig. Vista og nå Windows 7 er mest støttet siden det er det "nyeste" så skal ha vista nå som jeg har brukt penger på å kjøpe det... Vil ikke kjøpe et nytt system som jeg må "træles" med å finne drivere som fungerer til...
    • 0
  23. Roffemannen la til et innlegg i et emne Ny pc fungerer dårlig. Mulig dårlig valg av komponenter. Kommentarer?   


    Har god linje og kablet nettverk så det er ikke det som er feil... Temperaturer er innenfor akseptable verdier selv om de kunne ha vært litt lavere
    • 0
  24. Roffemannen la til et innlegg i et emne Ny pc fungerer dårlig. Mulig dårlig valg av komponenter. Kommentarer?   


    Har oppdatert det som går an å oppdatere... Men likevell så henger wow seg etter en stunds spilling... Den henger seg i ca sek til 1 min og så virker det i -min igjen og sånn fortsetter det... Kan det være wow det er noe feil med. tro? Skal re-installere det for den versjonen jeg bruker har jeg bare kopiert fra min bærbare... Men det er jo rart at andre spill også ikke vil spile på høyere instillinger da... jaja.... skal prøve å fjerne noen brikker og prøve 32-bit vista... Har nettop installert 3DMarkVantage. skal prøve et par tester der... kommer tilbake med resultater...
    • 0
  25. Roffemannen la til et innlegg i et emne Ny pc fungerer dårlig. Mulig dårlig valg av komponenter. Kommentarer?   


    Det er redigering av video pcen skal brukes til.. Men vil spille spill på den også... Men skal prøve å røske ut to av brikkene og se om det blir bedre... Hvis ikke må jeg ordne meg med dualboot med 64 og 32bit... for det er bare når jeg skal redigere jeg trenger den ekstra kraften fra 8gb ram... Skal hjem å prøve og fungerer det så blir det knall Så får jeg se om jeg bygger meg en egen pc til spilling med Intel core i7
    • 0