Roffemannen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

1 ProPoeng

Om Roffemannen

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 26. jan. 1990

Min datamaskin

 • Operativsystem windows

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Tydal

Contact Methods

 • Hjemmeside http://

Roffemannen sin aktivitet

 1. Roffemannen la til et innlegg i et emne [LØST] word og office på android.   


  Jeg har også en desire og har lastet ned "quickOffice" fra marked. Den LESER filer men jeg får ikke til å redigrere.
  • 1
 2. Roffemannen la til et innlegg i et emne ATI 57xx-58xx GSOD/Grayscreen problematikken     Høres flott ut  Høres flott ut
  • 0
 3. Roffemannen la til et innlegg i et emne ATI 57xx-58xx GSOD/Grayscreen problematikken   

  Jeg har nett bestilt et XFX radeon 5970. Er det samme problemene med de??? Har også bestilt et XFX radeon 5770 så blir nok jem må bruke disse tipsene
  • 0
 4. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hva gjør du for å holde pcen kald på varme dager?   

  Jeg gikk til invistering av noen LANGE forlengerkabler til skjerm og tastatur mus og usb forlengerkabel. da har jeg det helt stilt fra maskinstøy. for den står i kjelleren under og har vifter på fult. en usbswitch og usb lydkort og dvd-drew gjør at jeg ikke trenger å gå ned til dataen i det hele tatt og den står på hele dognet uten problemer.. har ikke problemer med dårlig signal på skjerm.
  • 0
 5. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   

  Noen modem har annen adresse for å logge inn. Men en kan koble seg til routeren og så åpne "command" (trykk WINDOWSTAST + R og skriv "cmd" uten appostrof i vinduet og trykk ENTER.) Da får opp et vindu som du kan skrive inn "ipconfig" i (uten appostrof selfølgelig). Der leter du deg fram til nettverkskortet du bruker og så finner du en linje som heter "Standard Gateway". IP-adressen som står bak den er adressen du skal bruke for å logge deg inn på routeren.
  • 0
 6. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   

  Det du kam prøve er å finne ut IP til det modemet som FØRST er koblet til internett (Det som er koblet til linjen inn i huset). den IP-adressen som du da finner er den adressen som du bruker til å logge deg inn på instillingene til modemet med. MEN den adressen er også den adressen som annet utstyr bruker for å koble seg til internett med. Det du han se om du får til er å stille inn de andre modemene til å bruke den IP-adressen som standard gateway. Eller kan du legge den til manuet i instillingene til nettverskortet men det er tungvindt... Det skal være nokk å deaktivere DHCP og muligens legge inn standard gateway i den adre ruterne(Litt forsellig fra produsent til produsent). Jeg har bare mitt bredbåndsmoden som DHCP og jeg har 3 trådløsrutere plassert rundt i huset for signalets skyld og det fungerer greit det...
  • 0
 7. Roffemannen la til et innlegg i et emne Netgear WNR834B, kun local, ikke internett.   


  Det du mener er at kun en av ruterne må være DHCP server. Det må du gå inn å de på instillingene til alle enhetene for å konfigurere. Jeg tipper du har bredbåndsmodem først og der kan du sette instillingene til å være DHCP server. Så når du da kobler til en ruter på en utgang så må du inn på instillingene til den sor å skru av dhcp serveren. Da tror jeg det skal gå automatisk at de enhetene som spørr det andre modemet om ip-adresse vil få forespørselen videresendt til det første bredbåndsmodemet. det samme gjør du med ruter 3 og ruter 4(trådløs ruter) som du kobler til bredbåndsmodemet.
  • 0
 8. Roffemannen la til et innlegg i et emne To forsellige skjermkort i samme pc. Ingen bilde fra noen av kildene.   

  Hadde ikke tenkt å bruke SLI heller... Me som to individuelle skjermer... men vil det fungereom jeg får tak i annet kort enn Nvidia sine chiper da?
  • 0
 9. Roffemannen la til et emne i Grafikkort   

  To forsellige skjermkort i samme pc. Ingen bilde fra noen av kildene.
  Hei. Har et ASUS Geforce GTX280 kort og et XFX Geforce 9600GT kort og ønsker å sette de i samme pc og ha to skjermer tilkoblet.(en på hvert kort) Vil kjøre dualscreen. Men når jeg setter i kortet så får jeg ikke noe bilde på noen av utgangene på kortene eller hovedkortet... Hovedkortet er et MSI DKA790GX, Socket-AM2+. Hører pcen starter og går normalt... Noen som vet hva jeg gjør feil??? har en 750w PSU.
  • 2 svar
  • visninger
 10. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

  Du er ikke den første som har blitt hindret av det
  • 0
 11. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

  Si ifra om det gikk eller ikke da
  • 0
 12. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   


  Men husk at du kan ødelegge alle dataene du har på disken hvis du gjør feil og jeg står ikke ansvarlig hvis noe hender!!! Det er bedre å vente og lese til man er sikker enn å måtte formatere opp hele disken etter det har gått galt! Og sikkerhetskopi før en begynner på en annen disk er å anbefale hvis det ikke er store datamenger det er snakk om!!!
  • 0
 13. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

  Linkene nedenfor viser forsellige metoder for å endre partisjoner. men husk at Wondows XP,Vista og Win7 bruker NFTS!!!

  Her er en bedre guide for å gjøre den partisjonen du har fra før mindre:
  Link til guide

  Her kan du også se hvordan du kan gjøre det:
  Link

  Her er en annen guide som viser hele prosessen:
  Link til guide

  Og til sist en fil som også viser prosessen (Klikk på (HQ)-knappen forå få bedre kvalitet.det er en fordel å se filmen på en annen pc mens du går gjennom stegene.:

  • 0
 14. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

  Derfor du må laste ned programmet Gparted og brenne det på en cd og starte mskinen fra det og følge den guiden som jeg linket til lengre opp for å dele opp den ene partisjonen til flere.
  • 0
 15. Roffemannen la til et innlegg i et emne Hvordan lager jeg partisjoner?   

  Defragmenter den UANSETT før du skal bruke noe partisjonsprogram!!! Det jeg mente med at du har formatert er at du har EN disk i min datamaskin som du ser er 750GB NFTS. Da har du Partisjonert disken til en stasjon. Det Gparted gjør er at den deler opp den partisjonen slik at du får dem så store du vil!.
  • 0