dolo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om dolo

  • Rang
    Nyansatt

Contact Methods

  • Hjemmeside http://

dolo sin aktivitet

  1. dolo la til et innlegg i et emne Valg av systemdisk   

    Men jeg bare lurer på en ting. Om jeg skal gå over til Vista, må jeg da formatere alle diskene? Eller kan jeg bare la 750GB være som den er? (Det er den disken som ikke er systemdisk eller oppstartsdisk)

    Dette ville gjort det mye lettere, for da kunne jeg bare overført all data til den mens jeg formaterte de to andre.
    • 0
  2. dolo la til et innlegg i et emne Valg av systemdisk   

    Skal prøve det neste gang jeg formaterer. Takk for bra og raskt svar. :-)
    • 0
  3. dolo la til et emne i Lagringsmedier   

    Valg av systemdisk
    Hei

    Jeg tenkte jeg skulle formatere harddiskene mine til Vista x64. Jeg har tre HDD's:

    [*] WD 320GB (IDE)
    [*] Samsung SP 250GB (SATA)
    [*] Samsung SP 750GB (SATA)

    Jeg har prøvd på dette tidligere (den gang med XP x32), men fikk det ikke til da. Det jeg vil er å ha 250GB som systemdisk, 320GB til film/serier, og 750GB til alt annet. Sist gang jeg prøvde, ble 320GB oppstartsdisk (den som Windows ligger på), mens 250GB ble "systemdisk". Ikke vet jeg hvorfor det ble slik.

    Screenshot:




    Så, vet noen hvordan jeg kan få satt opp harddiskene sånn jeg har nevnt ovenfor? Det mest idèelle hadde jo vært å fått endret det uten noen form for formatering eller sletting av data. Men om det må formatering til, er det ingenting i veien for det.

    På forhånd, takk.
    -dolo
    • 6 svar
    • visninger
  4. dolo la til et emne i Mobiltelefoner   

    Kan denne iPhone'en fikses?
    Hei

    Kjøpte meg en iPhone (1/2. gen, 16GB) i sommer, som var importert fra USA. Denne virket helt fint, med firmware 1.1.4, men jeg bestemte meg etter en stund å oppdatere til firmware 2.1. Etter denne oppdateringen har flere feil oppstått. Det første som skjedde var at jeg mistet Wi-Fi. Den grå sirkelen som snurrer rundt når den leter etter nettverk, slutter aldri å snurre, og jeg finner dermed ingen nettverk. Etter dette begynte jeg å ikke få alle SMS'ene jeg fikk tilsendt. Etterhvert skjedde dette med anrop også, og sånn som status er nå, mottar jeg ALDRI SMS'ene jeg får tilsendt, og det hender kun en sjelden gang at anrop blir mottatt, men da må "tastelåsen" være åpen. En stund etter at jeg mistet Wi-Fi, fikk jeg EDGE som ikke hadde virket på telefonen før. Men nå for et par dager siden forsvant dette også.

    Jeg har snakket med han som jeg kjøpte den av, men har ikke fått svar fra han i det siste, så jeg tenkte jeg kunne spørre dere her på ITpro.

    Så hva tror dere? Er det fiksbart? Er det en software eller hardware-feil, og kan det kanskje fikses av meg selv eller må den sendes til f.eks. Dr. iPod?

    På forhånd, tusen takk.

    -dolo
    • 1 svar
    • visninger
  5. dolo la til et innlegg i et emne Feil ved ripping (EAC)   

    Kan jo prøve, men hvordan blir det med kvaliteten? Mulig å få MP3-filene i V0?
    • 0
  6. dolo la til et emne i Digital Musikk   

    Feil ved ripping (EAC)
    Hei

    Tenkte at nå som jeg har fått det nye Metallica-albumet, Death Magnetic, skulle jeg få det inn på PC'en min. Jeg installerte EAC, fulgte jiGGafellz' Step-by-Step Guide og satte i gang. Når jeg holder på med den første sangen, får jeg opp en feilmelding som ser sånn her ut:


    Noen som har opplevd det samme før? Får samme feilmelding på begge CD-romene jeg har prøvd.

    Takk,
    dolo
    • 3 svar
    • visninger
  7. dolo la til et innlegg i et emne Trådløs nettverksdriver til HP Pavilion dv5000   

    Prøvde nå, kom ikke noe lenger.
    • 0
  8. dolo la til et emne i Generelt om maskinvare   

    Trådløs nettverksdriver til HP Pavilion dv5000
    Hei

    Har nylig formatert en HP Pavilion dv5000 laptop, nærmere bestemt dv5158eu, og skal til og installere drivere nå. Det eneste jeg ikke klarer å finne er driver til det trådløse nettverkskortet som virker!. Jeg har selvfølgelig besøkt HP's nettsider og lastet ned driveren der (alle andre drivere som ligger der virker, bare ikke den), og søkt litt på Google, men har fortsatt til gode å finne en som gir meg nett. Har hatt problemer med det tidligere, men fant det ut på en eller annen måte jeg ikke klarer å huske.

    Kortet heter Broadcom 802.11 a/b/g WLAN.


    Takknemlig for all hjelp.

    -dolo
    • 3 svar
    • visninger
  9. dolo la til et innlegg i et emne [LØST] kjøre dual screen   

    Vil anbefale Ultramon jeg også, kjempeprogram for deg med dual-screen.
    • 0
  10. dolo la til et innlegg i et emne [LØST] kjøre dual screen   

    Det går an, ja. Sjekk at du har nok innganger i skjermkortet. Har du én DVI- og én VGA-inngang, bør du kjøpe en DVI -> VGA omformer. Det bruker ihvertfall jeg.

    For å få til det du planlegger, må du koble til skjermen mens PCen er av (om den er på må du ta en restart). Regner med du kjører Windows, og når PCen er startet opp, må du høyreklikke på skrivebordet, trykke på "Egenskaper" og velge fanen "Innstillinger". Her har du nå to skjermer, en hvor det står et 1-tall i, og en annen hvor det står et 2-tall i. Du skal trykke på skjerm nr. 2 og hake av "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen". Da skal dette være fikset sånn som du vil det.
    • 0
  11. dolo la til et innlegg i et emne [LØST] samsung 750gb f1   

    Altså, jeg tror jeg kan forklare det sånn at det er forskjell på størrelsene som selgerne viser og som Windows viser. Selgerne viser Gigabyte og Windows viser Gigabit om jeg tar rett. Jeg er ikke helt sikker på dette, men jeg vet at det er forskjell på størrelsene. Selv har jeg f.eks. en 320GB-disk som blir vist som 298GB i Windows, samt en 80GB som blir vist som 74GB.
    • 0
  12. dolo la til et innlegg i et emne Windows Media Center   

    Tror det skal være mulig, ja. Har ingen .ISO-filer på PCen akuratt nå, men har du prøvd høyreklikk på fila -> Åpne i -> WMP?
    • 0
  13. dolo la til et innlegg i et emne 4-bits fargekvalitet etter restart   

    Takk skal du ha Morten58! Sender mail as we speak. Får håpe jeg får et godt svar tilbake. :-)
    • 0
  14. dolo la til et innlegg i et emne 4-bits fargekvalitet etter restart   

    Ja, det var "strømhikke" som var problemet da. Nå holder jeg på å formatere alle diskene på nytt, gir hvordan det går. Om det ikke hjelper tar jeg og kobler fra delene og lar dem ligge frakoblet over natten.

    Allerede kontaktet Komplett og bedt dem lese tråden, de visste ingenitng, men fikk beskjed om å sende inn delene jeg evt. skulle finne noe feil på.
    • 0
  15. dolo la til et innlegg i et emne 4-bits fargekvalitet etter restart   

    Ja jeg tenkte selv på å få den til å virke litt, uten å slå den av.

    Hovedkortet mitt heter MSI K9AGM3-F.

    Skjermkortet bruker eget minne så vidt jeg vet, 256 mb, mens hovedminne består av 4GB (Kjører XP 32-bit så jeg får ikke utnyttet det for fullt.
    • 0