Jakindra

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Jakindra

 • Rang
  Nyansatt
 • Bursdag 01. jan. 1991

Profile Information

 • Kjønn Kvinne
 • Sted Stabekk

Contact Methods

 • Hjemmeside http://www.jakindra.com

Jakindra sin aktivitet

 1. Jakindra la til et emne i Eksterne komponenter   

  Tegnebrett for hobbybruk - noen som har peiling?
  Jeg ønsker å gå til innkjøp av et tegnebrett som hovedsakelig skal brukes til leking i photoshop. Dvs bilderedigering og tegning. Jeg har null erfaring med tegnebrett selv, og lurte derfor på om noen hadde noen anbefalinger før jeg gikk til innkjøp av noe. Virker som om Wacom er det beste og mest populære, men som om Aitek gir litt mer for pengene, selv om driverne kan være noe sketchy. Har så langt lest meg opp til at A5 skal være den beste størrelsen. Pris helst under 2000 kr.

  takk for all hjelp ^^
  • 1 svar
  • visninger
 2. Jakindra la til et innlegg i et emne Frakting av stasjonær til england   

  jeg skal bruke den til skolearbeid, surfing og wow. Samt kanskje noen andre spill. Ser ikke hd film, så det er ikke noe problem. Bruker pcen veldig mye og den må klare å kjøre litt diverse samtidig. Vil ha en pc som holder litt mer enn ett år, og har bare 8-8.5k å bruke på pc.
  • 0
 3. Jakindra la til et innlegg i et emne Frakting av stasjonær til england   

  fordi jeg trenger pc nå, og skal ikke dit før neste høst
  • 0
 4. Jakindra la til et emne i Generelt om maskinvare   

  Frakting av stasjonær til england
  Vet at dette sikker er feil sted å plassere denne posten, men jaja. Jeg lurer på om noen har anelse om hvor vanskelig/lett det er å frakte en stasjonærpc til England? Er litt nervøs for å frakte den med fly da tidligere erfaring tilsier at de som jobber innen bagasjelemping ikke er så fryktelig forsiktige. Noen med noen erfaringer innen dette som ønsker å dele? Skal skaffe meg ny pc og er ganske relevant for valget mellom stasjonær/laptop.
  • 11 svar
  • visninger
 5. Jakindra la til et innlegg i et emne Hvilken skjerm skal jeg velge?   

  Har absolutt ikke noe behov for lyd i skjermen. Skal drive med en blanding av spilling, programmering og skolearbeid eg. Hvor mye har egentlig kontrasten å si for skjermen? den ene har bedre oppløsning med dårligere kontrast. Vet ikke helt hva som teller mest.
  • 0
 6. Jakindra la til et emne i Grafikkort   

  Hvilken skjerm skal jeg velge?
  Jeg skal kjøpe meg en ny skjerm til pcen min, men klarer ikke helt bestemme meg for hvilken. Jeg har pimært sett på en skjerm fra BenQ og en fra Samsung, begge er på 22" og koster om lag 1800 kr. Jeg har både sett og prøvd disse skjermene, men er veldig usikker på hvilken av dem jeg skal velge. Hadde satt veldig pris på det om noen kunne fortalt meg hva som er best i henhold til spesifikasjonene og bruk. Har tenkt på det at HDMI-inngang kan være en fordel.
  • 3 svar
  • visninger
 7. Jakindra la til et innlegg i et emne CD stasjon forsvinner   

  Jeg har en Dell inspiron 1520 og sliter med akkurat det samme problemet selv. Pcen min har vært på service 2 ganger for det, uten at de enda har klart å gjøre noe som helst med det. Jeg har reinstallert vista og drivere, men problemet er fortsatt der. Eneste jeg ikke har gjort til nå er å bytte ut selve dvd-spilleren. 60% av gangene jeg putter inn en tom cd i statsjonen forsvinner drive F:. Dette er ikke koblet sammen med noe annet som kjører på pcen.Får ikke åpnet cd trayet igjen og driven kommer kun tilbake etter at jeg har restartet maskinen. Jeg har ikke funnet noen driveroppdateringer som hjelper på det. Det går heller ikke ann å spille av dvder fra driven min uten at den henger seg konstant, så er selv avhengig av å ha alle filmer liggende inn på pcen for å se dem. Tror ditt problem er noe av det samme som mitt, og det eneste jeg kan råde deg til er å skaffe deg en ny dvdspiller til pcen. Mulig den er defekt fra produsenten eller ikke kompatibel med noe software du kjører...
  • 0
 8. Jakindra la til et emne i Nettverksutstyr   

  Ny trådløs router med litt lengre rekkevidde
  Vi har akkuratt fått oss fibernett i huset, så modem og trådløs har blitt flyttet fra 2. egt til kjøkkenet. Strålende ny hastighet, internett i kjelleren og i 2. egt. Bortsett fra på mitt rom-.- Den trådløse routeren vår er for svak/for dårlig rekkevidde til å nå helt bort dit. Den er en 2-3 år gammel Belkin 54g router med 2,4 Gz og 125 HSM og 802.11g. Trenger noe sterkere, men som ikke blakker meg helt. Takk for all hjelp. =D
  • 3 svar
  • visninger
 9. Jakindra la til et innlegg i et emne [LØST] Hotmail på Ipod Touch?   

  Det du burde være forsiktig med når du skriver mail fra iPoden, er at den i blant klikker og hele mailen din ikke blir sendt. Å sjekke mailen går rask og enkelt på nettet. Men når du skriver registrerer den ikke det du skriver i mailen etter enter i blant. Dvs at du lett kan ende opp med bare "Hei Kari", og resten av mailen er borte. Bare tenkte det var greit å vite om du ikke hadde fått det med deg enda.
  • 0
 10. Jakindra la til et innlegg i et emne Problemer med wow error!   

  Jeg kjører WoW på vista uten noen slike problemer, så det burde ikke ha noe med det å gjøre.
  • 0
 11. Jakindra la til et emne i HTML, XML og CSS   

  Åpne linker i nytt vindu/tab
  Trenger en løsning for å kunne åpne linker i et nytt vindu/tab uten å måtte skrive det manuelt i hver eneste link. (fordi jeg har veldig mange linker). Lurte på om det var en metode for å gjøre dette her med css eller ev. en generell html kommando som tok for seg alle linkene i en. Vet ikke helt om det finnes en gang. men det må da være en mer praktisk løsning enn manuell innsetting i hver link skulle jeg tro...
  • 5 svar
  • visninger
 12. Jakindra la til et innlegg i et emne Pc starter ikke når den er kald.   

  Vel, noe er definitivt galt her. Jeg kan selv ta min egen pc ut i 20 minusgrader og sitte på nettet på den (som jeg gjorde i juleferien for å få signal), riktignok kaldt, men funker. Og dette er en Dell (som alle elsker å påpeke). Anbefaller deg å ta det til support mens du fortsatt har garantien. selv om du finner det som et lite problem for øyeblikket, så kommer det nok til å irritere deg når garantien er ute. Greit å ha en pc som faktisk funker når du vil:P Er nok en produksjonsfeil eller noe
  • 0
 13. Jakindra la til et emne i Webutviklingsverktøy   

  Tilegne mal til remote folder i Dreamweaver
  Hei. Jeg har noe problemer med å få tilegnet en mal jeg lagde til root folderen på remote serveren min. Det fungerer å tilegne de lokale mappene den, men template mappen vil ikke legges til remoten uansett hva jeg forsøker. Er en smule frustrerende at det ikke fungerer. Skal i teorien ikke være noe vanskeligere enn å lagre filen som template, så skal ting fikse seg selv. Men tydelig vis ikke denne gangen... Noen som kan hjelpe?
  • 0 svar
  • visninger
 14. Jakindra la til et innlegg i et emne Velge WoW server   

  Anbefaller sterkt Grim Batol. Spiller der selv med en god del venner etter å ha byttet over fra Frostwhisper. Er en server med mange norske. Nå kan det også nevnes at prisene på AH på serveren er som prisene i Norge generelt, sykt dyrt. På en annen side er det fryktelig lett å tjene penger på å selge ting der Anbefaller PvP server. Da får du litt mer ut av spillet og du kan flytte over til PvE om ønsket.

  Btw vær Alliance. Hordes er stygge og man skal dedikere spilletiden sin til å slakte dem...
  • 0
 15. Jakindra la til et innlegg i et emne noen som har tips til en film?   

  Nå kommer det veldig an på hva slags type jente du skal ut med da... Om hun foretrekker zombier eller disneychannel lixm. Så selv Doomsday med kjæresten min på halvtårsdagen vår. Veldig stilig film =D På den andre siden har du f.eks. The Devil Wears Prada. Kommer som sagt an på hva dere foretrekeker Men en skikkelig søt og morsom animasjonsfilm er Happily N'ever after. =D=D Veldig morsom vri på eventyr
  • 0