Madcow

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Madcow

  • Rang
    Nyansatt

Madcow sin aktivitet

  1. Madcow la til et innlegg i et emne [LØST] problemer med hjemmesider på egen server   

    Etter litt søking på nett fant jeg løsningen på problemet.
    Har testet det på min ruter og det fungerer perfekt.
    Til de som skulle trenge det....

    Punkt 1. - Bruke Telnet:
    Klikk: Start - Kjør - Telnet
    Skriv: "o 10.0.0.1"
    Brukernavn: "Administrator" (Case sensitive pass på stor A. Det er ingen passord.)

    Du er nå logget inn i telnet på routeren. Det første vi skal gjøre er å skru av timeout, og aktivisere for å

    bruke WAN IP på intranettet.

    Skru av timeout i telnet.
    env set var=SESSIONTIMEOUT value=0

    Punkt 2. - Bruke WAN IP på intranettet:
    kommando: "ip config natloopback=enabled"
    Kommando: "saveall"

    Du kan nå benytte WAN IP på intranettet.

    Madcow
    • 0
  2. Madcow la til et innlegg i et emne [LØST] problemer med hjemmesider på egen server   

    Hei, og takk for velkomsten. :-)

    Problemet tror jeg ligger i en sperre i ruteren som hindrer en loop fra min ip adresse til min ip adresse.
    Såvidt jeg har forstått så er dette vanlig blandt de flest ISP'er.. i hvertfall her i landet.
    Hvis jeg benytter en proxy, så fungere det.. men dette synes jeg er tungvindt.
    Det å åpne domenet lokalt er ikke like enkelt, da jeg har 5 domener kjørenes på serveren, og derved på samme interne ip.
    Har ikke funnet noen måte å få min browser til å åpne riktig hjemmeside, da alle jo ligger på samme lokale adresse.
    Mener som sagt jeg har sett noe ang dette tidligere.
    Noe om port forwarding tror jeg....

    Madcow
    • 0
  3. Madcow la til et emne i Windows Server   

    [LØST] problemer med hjemmesider på egen server
    Jeg har ett lite problem jeg mener å sett en løsning på her i forumet tidligere.
    har søkt, men finner det ikke igjen.

    Jeg kjører Server 2003 på en nextgentel linje med flere domener på.
    Har og fast IP.
    Problemet er at jeg ikke kommer inn på domenene på vanlig måte via Internett explorer.
    Dette gjør det litt tungvindt, da flere av sidene er php basert, og krever at jeg administrerer de gjennom en nettleser.
    Så vidt jeg har forstått er dette normalt, og at det er ruteren som stopper trafikken. Det vil si at trafikk fra innersiden av ruteren ikke
    kommer ut på nett og inn igjen på egen server.
    Ruteren min er: Produktnavn: SpeedTouch 5x6, Programvareversjon: 5.4.4.1

    Håper noen kan hjelpe meg med dette problemet.

    Madcow
    • 3 svar
    • visninger