jpg

Administrasjonen
 • Innholdsteller

  935
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

97 ProPoeng

Om jpg

 • Rang
  Teknisk

Min datamaskin

 • Operativsystem Debian 8
 • Min maskinvare Monitors: 3x23" Eizo Foris FS2333
  Primary OS: Windows 10
  Case: Mountain Mods Extended Ascension with Pedestal 24 (special designed and modded)
  MB: Gigabyte GA-P67A-UD7-B3 (watercooled)
  CPU: Intel Core i7-2700K LGA1155 @ OC 5,4GHz (heavily watercooled)
  RAM: 16GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz CL9 (watercooled)
  GPU: PowerColor HD6990 4GB (heavily watercooled)
  PSU: Corsair AX1200
  SSD: 2x512GB Transcend SSD720
  HDD 1: 2x2GB RAID 0, Western Digital Black 64MB
  HDD 2: 1GB Western Digital Black 64MB
  Water cooling controller: Aqua Computer Aquaero 5 XT (watercooled), with 8 extension controllers
  Case size: H=85,D=63 B=47cm
  Case weight: 82kg
 • Kjernekompetanse Web development

Profile Information

 • Kjønn Vil ikke si

Contact Methods

 • Hjemmeside http://jpg.priv.no

Nylige profilbesøk


7 472 profilvisninger

jpg sin aktivitet

 1. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Takker for forslag  en del endringer er nå utført, mens det er andre jeg vil drøfte først. Ikke vits i å spamme tråden med enda flere store bilder  ikke før ting er avklart, hehe
  "Plattformer" bytter navn, du har et veldig godt poeng der. Grunnen til at jeg ikke har brukt det navnet, er vel kort sagt at ikke alle er like kjent med ordets betydning. Har noen ganger måtte forklare hva Linux er for noe, og ordet operativsystem har stort sett vært et dårlig ordvalg...
  Nå er ikke akkurat "Plattformer" bedre heller, kanskje det er enda noen hakk verre?
  For å imøtekomme ønsket, foreslår jeg derfor "Apper, Programmer og Operativsystemer"
  Har tatt med "Apper" i navnet da jeg ikke ønsker å ekskludere mobil og nettbrett brukere. At Windows eksisterer på mobil, nettbrett og pc, er grunnen bak den tanken.
   
  "Internett, nettverk og sikkerhet", her stiller jeg egentlig bare spørsmål rundt "Virus og Antivirus" som allerede ligger under "Microsoft"/Windows, samt "Virtualisering og skytjenester", som jeg personlig mener ligger fullstendig feilplassert. Disse fjernes? eller er det noen som har andre tanker rundt dette?
   
  "Smarttelefoner, nettbrett og andre enheter", hvis vi skulle beholdt disse under-kategoriene, hva da med "Windows Phone", som egentlig har blitt til (helt ordinær) Windows den dag i dag?
  Microsoft Surface, bare for å ta et eksempel, nettbrett, kjører fullverdig windows, samt både mobil apper, og pc-programmer. Tilsvarende også med Operativsystem->Apple vs iPhone/iOS, og Google vs Android. Hvor går egentlig skillet?
  Dette er en av kjerne-problemene, som var grunnen til at jeg kom opp med forslag #2, for å omgå problemet, samtidig som jeg sette et tydelig skille mellom fysiske enheter, og hvilket operativsystem de bruker.
  De som vil ha ny mobil, henvises til Mobil, nettbrett og wearables avdelingen, spørsmål og diskusjoner rundt apper eller programvare, henvises til "Plattformer".
  Problemstillingen er dog identisk med "Programvarediskusjon og support", som strengt tatt er en kopi av "Operativsystemer", noe som i praksis vil føre til et tilfeldig delt forum (ref siste innlegg på side 1), hvor trådene plasseres ut i fra brukerens tekniske kompetanse, og ikke spørsmålets relevans... jeg grøsser! 
  På grunn av problemstillingen over, er jeg dypt uenig med forslag #1, og ønsker derfor tilbakemeldinger på hva dere andre mener om akkurat denne spesifikke problemstillingen. Kanskje noen til og med har en tredje løsning?
   
  "Webdesign og Programmering", som erstatting for språk:
  "Lyd og Bilde", selv mener jeg dette er en glemt kategori. Mediasenter løsning basert på Kodi (tidligere XBMC), har til og med blitt et populært bruksområde for alle med en Raspberry Pi å liggende. (har 4stk, men jeg er ikke en av dem, dog er et hyppig nevnt bruksområde på nett). Bare nevner det, ikke noe mer. Ingen spørsmål, ingen ting, kun en påminnelse om hvor bred denne kategorien kan være 
   
  Final words: Nå må ikke du Martin Aleksander falle bort fra denne tråden, tror det hadde vært fint med litt kontraster å sammenligne med. Fortsatt ingen konkurranse, men alt er så mye bedre hvis man kan ta det beste fra to verdener. Tror Mazterpill sitt innlegg rett over, er et godt eksempel på at forumet er tjent med akkurat det.
   
  Håper ikke jeg var alt for detaljert nå, men for å kunne komponere det perfekte forum, må det noen ganger drøftes litt løsninger også 
  • 0
 2. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

   Har selv forsøkt X antall ganger å sette fokuset på hva som kan forbedres, men VI BLIR ALDRI FERDIG MED DENNE GAMLE SAKEN.
  Denne tråden kort oppsummert, fra begynnelse til der vi er nå:
  Sunn diskusjonVi får etter hvert 2 forslagMartin Aleksander setter opp sitt forslag grafisk overlegent, sammenlignet med alternativetFolk stemmerJeg prøver å sette fokus på at det ikke er A eller B, men finne en kombinasjon, og trekker frem en del grunnleggende problemstillinger med det suverene forslaget.Jeg presenterer mitt justerte forslag, og har tatt hevn, ved å gjøre noe grafisk jeg også, fair play!noen gode tilbakemeldingerSinne i kokForsøker å roe ned, samt sette fokuset på hva tråden er her for, ikke kranglingtilbakemeldingerKranglingen er tydeligvis ikke over, hvem som bestemmer etc@alexsolaat: Helt greit at dette tas opp, men selv mener jeg denne krangelen er en vits, les mitt forrige innlegg, så skjønner du hvorfor. 
  Kan vi fortsette på riktig spor, ikke spore av hele tiden??
   
  Takker for tilbakemeldingen.
  Noen konkrete kategorier å sette fingeren på? Selv er jeg veldig usikker på om vi i det hele tatt bør ha en kategori for "sikkerhet" i det hele tatt. Inngår stort sett i andre kategorier. Merk, Anti-virus er allerede i et underforum til Windows.
  Mulig du ser andre ting jeg ikke ser?
  • 0
 3. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  ... der døde tråden ...
   
  Hvis det er meg du refererer til, så må jeg få lov å si at jeg hadde akkurat samme oppfatning som deg, A eller B, "hvilken ser best ut?"
  Skal prøve å være så konstruktiv som mulig når jeg nå svarer på kritikken:
  Etter at forslag #1 ble vedtatt enstemmig "best", pga overlegen design, måtte jeg sette fingeren på problemene som jeg mente allerede var løst i forslag #2 men som ABSOLUTT INGEN her på forumet oppdaget.
  Jeg ble IKKE forbanna på noen enkeltpersoner, kun skuffet over manglende forståelse for hva tråden handlet om generelt, samt urettferdig sammenligningsgrunnlag, på grunn av akkurat designet !!! Du er faktisk litt selvmotsigende, hehe, (slapp av, det blir bedre, fortsett å les)
  Mitt forslag var ikke perfekt, har jeg heller aldri antydet ! Har ikke vært så lett å høste objektive tilbakemeldinger heller, men har tatt med de få som har kommet, videre i prosessen.
  Senere brukte jeg samme design knepet i retur.
  Trodde virkelig ikke at du skulle ta det så ille opp, du fikk bare smake egen medisin. 
  Hva sitter vi igjen med nå?

  Du, som alle andre på dette forumet er velkommen til å mikse sammen et bedre forslag. Enten basert på ditt eget, en kombinasjon, eller et nytt forslag for den saks skyld. Er det noe du mener er bedre, som allerede er foreslått, ikke nøl med å kopiere.
  Enig!
  Jeg tror det bare er sunt at vi har 2 (helst flere) alternativer i denne fasen vi nå befinner oss i. Da ser vi kontraster, og kan med letthet komponere frem et enda bedre forslag, basert på hva det ene inneholder, og hva det andre mangler.
  Ingen skal stemme over forslagene, men konstruktiv kritikk er ønsket. Hva fungerer bra?, og hva kan forbedres?
  Tips: Hadde vært fint om du Martin Aleksander nå kunne kommet opp med oppfølger, slik at vi får litt fremgang også.
  Når og hvor ender dette? Vi har funnet den endelige strukturen når vi av naturlige årsaker sitter igjen med kun ett forslag, og det ikke er noen flere forbedringer å tilføye. Da har vi isåfall nådd målet med denne tråden.
  • 0
 4. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  @Knutazz Forslaget med guider er ikke nytt, men har den gleden å kunne presentere revisjon 3 av forslag #2, denne gangen med Guider inklusive

  Siste endringen, fra forrige innlegg noen timer tilbake i tid, er følgende:
  Ny kategori: Guider (nevnt 2-3 ganger allerede i denne tråden, samt i X antall andre interne tråder)Q&A under-kategori i Programmering og Utvikling. Inspirert av StackOverflow. (Svar kan rangeres av andre og de beste svarene vises først.)Ikonene er bare tilfeldig valgt etter noen lynraske Google søk, så her er det åpenbart rom for forbedringer.
  En del av tekstene er noe jeg bare har rablet ned i farten, så også her er det ting som kan forbedres.
  Antall hoved-kategorier redusert fra 52 til 16
  Antall under kategorier fra 35 til 4
  What do you think? 
  • 0
 5. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Jeg fikk ingen forvarsel eller mulighet til å gjøre design endringer før Martin Aleksander satte opp og presenterte mitt forslag visuelt, mot et allerede polert forslag, (ref avstemning) så jeg ser ingen grunn til å inkludere dette punktet på endringslisten, Fair play! 
  Logg over endringer sammenlignet med forslag #2, som alle var enig i at skulle forkastes 
  Lagt til SpillhjørnetFlyttet Apper, programvare og operativsystem ett nivå oppLagt til ny under-kategori "Generelt / andre"Fjernet KjøpshjelpThat's it!
  @Knutazz: Guider og How-to kommer i neste revisjon, etter at det har blitt høstet litt rettferdige tilbakemeldinger.
  • 0
 6. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Ser ut til at ingen her har tenkt skikkelig gjennom hva dere skriver. Er det virkelig ingen forslag fra alternativ #2 som er verdig å ta med i den endelige strukturen?? Seriøst?
  Dette er IKKE en avstemning om hvilket alternativ, 1 ELLER 2, som er best, men å finne den beste balansen. Forslag #1 er grafisk "best", jeg er enig i det, men vil at alle tenker gjennom disse punktene før alternativ #1 velges uten modifikasjoner!
  Sak #1:
  C#, C++, Java, Visual Basic, .NET, Perl
  Trenger vi egentlig disse underkategoriene i "Webdesign og programmering"?
  Er ikke denne listen veldig smal og ut-datert? Hvorfor akkurat disse 6 språkene? Listen over de mest brukte språkene ser helt annerledes ut.
  Kanskje derfor kategorien "Webdesign og programmering" aldri blir brukt, til fordel for "Hvor skal jeg poste"; "PC-hjelp" og "Nettverk og Internett" ? Det er ihvertfall min oppfatning av hvordan folk flest bruker forumet den dagen i dag....
  "Webdesign og programmering" blir aldri brukt, og har nylig blitt foreslått fjernet. Dette mens relativt mange tråder ligger mer eller mindre feilplassert i andre kategorier... Noe må gjøres!
  Hva med platform lignende under kategorier?
  Apper (Android/iOS/Windows phone)Programvare (Windows/Linux/Mac,)Back-end og Web-utviklingApper og programvare bør IKKE slås sammen, det er alt for store grunnleggende forskjeller til det.
   
  Sak #2:
  Må igjen spørre, siden ingen har villet svare på spørsmålet tidligere i denne tråden; Trenger vi egen kategori for Office (evt. også nettlesere)?
  Hvorfor kan ikke dette gå direkte inn under Programvare? Er ikke en Chrome eller Word programvare på lik linje med det meste annet?
  Hvis det skal være noen under kategorier i det hele tatt, burde det isåfall vært guider og anbefalinger. Altså ikke noe sted for dumme support spørsmål, men derimot et sted hvor man kan anbefale et godt program, eventuelt også dele guider. (dette har jeg etterlyst flere ganger). ITpro.no hadde faktisk en egen kategori på nettsidene for slikt før, uheldigvis ble denne "kastet", og noe potensiell erstatting dukket aldri opp...
   
  Sak #3:
  Virtualisering og skytjenester? under Nettverk internett og sikkerhet?
  Jeg antar at en kan virtualisere en nettverks router med pfsense, men er det virkelig det virtualisering handler om? erstatte routeren med en server? Tror en del brukere ville blitt i overkant forvirret om forslaget hadde sett dagens lys slik det står oppført lenger oppe i tråden...
  Viritualisering på servere generelt da? Hvordan sette opp? Hvor skal en poste?
  Internett, nettverk og sikkerhet => Virtualisering og skytjenester? <-- nei, her er det definitivt ikke. den riktige kategorien, som aldri blir bruktLinux evt Windows? <- jeg har Linux basert serverProgramvarediskusjon? <- kanskje her?Webdesign og programmering? <- kanskje her?Skytjenester, feks. lagring av filer i skyen / mellom flere enheter? Hvor skal en poste?
  Internett, nettverk og sikkerhet => Virtualisering og skytjenester? <-- den riktige kategorien, som aldri blir funnet, stedet for OneDrive, Google Drive, Dropbox og andre relaterte spørsmål. Riktig under-kategori, fullstendig skandale at den ligger under en totalt misvisende hoved-kategori. Ingen tråder vil havne her, selv om dette er riktig sted. Lite gjennomtenkt !!!Programvarediskusjon? <-- jeg vil lagre og dele filer, også bilderOffice? <-- jeg vil lagre Word dokumenterWindows evt Linux? <-- jeg bruker Windows, hvilke alternativer har jeg?Virtualisering burde gå under Linux / Windows kategoriene, evt separate under kategorier for server.
  Skytjenester må selvfølgelig inn under Programvare, hvor disse spørsmålene kommer til å bli postet, uansett hvor enn Skytjenester kategorien måtte befinne seg.
   
  Sak #4:
  Noen problemstillinger rundt kategorien Programvare: Vil vi ikke risikere at forumet blir 2-delt med Operativsystem og Programvare kategorier? Sikker på at ikke disse bør slås sammen?
  Hva med bare "Velg Operativsystem"
  Brukeren trenger hjelp og har 2 valg:
  Operativsystem => Windows <-- jeg trenger hjelp og har WindowsTeknisk hjelp og diskusjon => Programvare <-- problemet er Windows relatert, men jeg antar jeg kan spørre her også?Noen realistiske problemstillinger:
  Tråden "Uønsket automatisk endring av nettleser".
  Brukeren skriver: "Mange ganger så endres nettleser fra Google til Windows uten at jeg ønsker det."
  Operativsystem Windows <-- passer intetanende trådstarters spørsmål best ProgramvareNettlesere <-- burde blitt valgt. Chrome har dessuten en egen knapp for å sette den som standard nettleser, så dette spørsmåøet har strengt tatt ingen ting med Windows spesifikk å gjøre. Metoden er plattform uavhengig.En bruker trenger hjelp da programmet på PC-en plutselig en dag har slutter å virke slik det skal...
  Operativsystem => Windows <-- fordi det nylig har blitt installert oppdateringerProgramvare <-- fordi det er åpenbart er programmet som har sluttet å virke, mens Windows fungerer som det skalProblemer med grafikk i et spill, det gis feilmeldinger om drivere, og brukeren blir henvist til ATI/Nvidia programmet
  Programvare <-- fordi feilmeldingen i spillet peker på ATI Radeon / Nvidia programvarenOperativsystem => Windows <-- fordi det har med driveren å gjøreSpillhjørnet <-- fordi problemstillingen gjelder utelukkende spill, uten unntak. Heldigvis lav sannsynlighet for at det postes her 
  Oppsummert:
  Joda, forslag #1 ser "best" ut, også grafisk, støtter den saken fullt ut.
  Forslag #2 forkastes, helt i orden, men er det ingen som har sett nærmere på hva forslagene inneholder?
  Forslag nr 1 ser overlegent grafisk best ut, men er langt fra perfekt, faktisk forblir mange av forumets eksisterende problemer uløst. Akkurat derfor var det jeg kom opp med det litt mindre polerte forslag #2, for å sette fokus på akkurat disse problemene.
  Før dere alle "enstemmig" valgte forslag #1 som best, satte jeg sammen et forslag #2 med forbedringer på alle disse punktene. Jeg spurte etter tilbakemeldinger på hva som kunne vært bedre, men uten å få ett eneste svar! Er det ingen som har fulgt med på hva tråden handler om? Er ikke en avstemning alternativ 1 ELLER 2, men derimot å finne den rette balansen, og skape en struktur sammen!
  Jeg foreslår å se nærmere på punktene jeg nå har nevnt i denne tråden (alle fra alternativ #2), og gjør eventuelle nødvendige modifikasjoner, før forslag #1 oppdateres til å inkludere disse, og blir gjeldende mal for videre arbeid !
  • 0
 7. jpg la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Ikke vært innom forumet på lenge nå, hehe, mange sider med uleste tråder xD
  Har vært med i Windows 10 insider programmet nå en stund, aldri opplevd problemer.
  Ikke før nå, endrer fra Fast til slow oppdateringsrate, og da kommer første problemet hittil, defekt start-meny...
  Burde jeg gå tilbake til Fast kanskje? Andre som har erfaringer med Insider programmet kanskje?
  • 0
 8. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Ønsker veldig gjerne tilbakemelding på hva "mitt forslag" kunne vært bedre på... 
  @henriko
  Hoved underkategori, ja. Derfor jeg skrev "Forumet - av brukere, for brukere" for den med alt mulig av kategorier i. Akkurat fordi ingen tråder kan postes her, og noe må den hete... Underkategori uansett nivå er valgfritt, der kan det velges individuelt om en må velge under kategori eller ikke.
  Nettlesere og Office går selvsagt inn under "Apper, Programvare, Spill og Operativsystem", eventuelt inn i underkategorien Mac om det er Mac det er snakk om. Folk flest har vel Chrome både på PC-en og på mobilen, (evt samme med Safari), så tror nok folk finner ut at også det kan kategoriseres som "apper og programvare", håper jeg ihvertfall...
  Nettlesere som selvstendig kategori forsvinner, og det folk kaller for "internet boksen" går da automatisk inn under "Internett og Nettverk"
  Jeg har satt meg som mål at ITpro Forumet ikke lenger bare skal være et "Supportforum", men et forum for alle, med fokus på IT. Et sted hvor det etter hvert også skal kunne gå an å diskutere, komme med anbefalinger, eller lignende. Vi får ikke betalt for å drive med support, så hvorfor ikke åpne opp for andre typer IT-relaterte forumtråder også? 
  Angående kategorien Programmering og Webutvikling, så forstår jeg ikke hvorfor den skal vekk, senest i går hadde vi 2 forum-tråder som hører hjemme akkurat under "Webdesign og programmering", nærmere bestemt Android app utvikling. I tillegg til dette, dukker det fra tid til annen opp PM-er fra brukere som lurer på noe, ett eller annet, enten hjelp til å skrive et script eller generell support. Har ingen ting mot dette, bare å fortsette å sende spørsmål, men jeg skulle så veldig gjerne sett at en kategori for slikt kan bli litt mer aktiv enn den er i dag...
  Dessuten så har du jo alle spørsmål rundt Raspberry-Pi, kanskje ikke så ofte, men hvor skal de ellers postes?
   
  EDIT:
  @Cordante, Her blir nok en "Arkiv" underkategori ja, kommer ikke unna det, men vi må prøve å unngå akkurat dette i størst mulig grad, ellers blir det et tomt og dødt forum.
  Derfor vil vi flytte grupper av eksisterende tråder inn i de nye kategoriene, der hvor det lar seg gjøre.
  For eksempel: Alle tråder i kategoriene Nettbrett, Mobiltelefoner, Mobil-operatører og Wearables blir derfor flyttet (som hele grupper) og sammenslått til det som fremover blir en større "Mobil, Nettbrett og Wearables" samle kategori.
  Kan nok slå fast allerede nå at enkelt-tråder ikke kommer til å bli flyttet. De som kan og som vil, kan gjerne flytte enkelt tråder, men da på eget initiativ. Tror vi hadde hatt jobb ut året (minst), om alle skulle bli gjennomgått, hehe
  • 0
 9. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Hehe, du kom meg i forkjøpet nå @Martin Aleksander. Her kommer nemlig mitt forslag
  Forumet - av brukere, for brukere
  Kjøpshjelp
  Apper, Programvare, Spill og Operativsystem
  Windows
  Mac
  Linux/Unix
  Android
  iOS (iPhone/iPad)
  Generelt / Platform uavhengig
  Hardware, mus/tastatur og gadgets
  Overklokking
  Mobil, Nettbrett og Wearables
  Lyd og bilde
  Virus, Anti-virus og Sikkerhet
  Nettverk og Internett
  Programmering og Webutvikling
  Generell diskusjon og offtopic
  Profesjonell terapi
  Jobb og utdanning
  Forumet.no og ITpro.no informerer
  Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag
  • 0
 10. jpg la til et innlegg i et emne Hjelp til kjøp av mobilt bredbånd?   

  Bump!
  Herved på jakt etter et slikt modem jeg også.
  • 0
 11. jpg la til et innlegg i et emne Oppsett av ny PC   

  Må si meg enig med Knutazz her. Selv kvalitets SSD-er laget for forbrukermarkedet kan dø som fluer om de belastes hardt (personlig erfaring), og det er vel tilfeldigvis ikke på grunn av hastigheten du ønsker RAID 0 i utgangspunktet vel?
  Dessuten klarer man ikke å tilnærmet doble hastigheten (slik RAID 0 er tiltenkt), da SATA-kontrolleren på hovedkortet (software basert) ikke er rask nok til å håndtere 2 eller flere lynraske SSD-er. For å få til dette trenger du en dedikert RAID-kontroller (hardware basert).
  På motsatt side så mangler vel TRIM støtte for RAID 1, eller har det skjedd noe nytt på denne fronten?
  • 0
 12. jpg la til et innlegg i et emne Telenor mini ruter   

  Routeren kan nok brukes, ingen tvil om det. Spørsmålet er bare om det er Telenor eller OneCall som krever spesial oppsett.
  Hvis du klarer å logge deg inn i web-grensesnittet, en adresse lignende 192.168.1.1, så finner du stedet hvor du oppgir autorisasjon for mobilnettet, står det "telenor" noe sted her? evt hva finner du?
  • 0
 13. jpg la til et innlegg i et emne Oppsett av ny PC   

  Hei
  Hadde vært greit med litt mer info om hvilken hardware du har. Har du noen RAID kontroller? evt. hvilket hovedkort bruker du?
  Dette er noe som varierer litt fra oppsett til oppsett, men som oftest finner du menyene for å sette opp RAID i BIOS...
  • 0
 14. jpg la til et innlegg i et emne Bli med i arbeidsgruppe for forumet   

  Sliter litt med å få tiden til å strekke til, men meningen er at det skal skje noe om ikke så alt for lenge...
  En av flere ting det jobbes med er "Forum strukturen", er det noen som har gode forslag her?
  Eksisterende ser slik ut:
  PC-Hjelp og feilsøkingKjøpshjelpPC-hjelpVirus og antivirusMobil, Nettbrett, GPS, og Wearables(...)ProgramvareWindowsLinuxMac OSOffice(...)Nettverk og internett(...)(...)Og slik fortsetter det, you get the idea... Vi ønsker veldig gjerne forslag fra dere brukere på hvordan dette burde se ut, hva kan forbedres, noe som bør legges til eller kanskje fjernes? Diskuter i vei...
  Kommer forøvrig tilbake med mer informasjon, også om andre ting, så snart ting er klart. Stay tuned! 
  • 0
 15. jpg la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Dette tror jeg @Martin Aleksander må svare på.
  Kan ihvertfall nevne at det noen ganger kan være noe komplisert å heve grensen, ofte må det gjøres både i AdminCP og i en eller annen konfigurasjonsfil for webserveren, da den som standard gjerne ikke godtar enkeltfiler større enn 4MB. Det siste er noe ihvertfall ikke jeg har tilgang til.
  Angående kvoter så er vel dette noe som kan justeres etter behov?
  Ser mange bruker forskjellige bilde-opplastings tjenester på nettet (ikke å anbefale). Problemet er at en aldri vet når eller om filen blir slettet, dessuten gir en ofte fra seg rettighetene til bildet...
  Selv har jeg satt opp et eget område på min egen server til akkurat dette formålet, full kontroll på alt. Sporer til og med visninger og nedlastinger for hver enkelt fil med Piwik. Dette er dog en løsning forbeholdt de som har en server tilgjengelig, samt eier et domene...
  • 0