BigRed

Medlemmer
  • Innholdsteller

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

2 ProPoeng

Om BigRed

  • Rang
    Senior

Profile Information

  • Kjønn Mann

BigRed sin aktivitet

  1. BigRed la til et innlegg i et emne CSS/Javascript img:hover effekt?   

    Eksemplet ditt er akkurat det jeg ser etter. Men jeg får det ikke til. Fikk beskjed av læreren at vi ikke får lov til å bruke javascript, så må lage den i css.
    det jeg HAR klart så langt er: forstørre bildet, lagt på ramme rundt. <--- ved :hover.

    Det som gjenstår er: Ufokusert bakgrunn, om mulig; ved "click" istedenfor hover, og "X"ut knapp.

    I tilegg, måten jeg har gjort det på er via scaling, så bildet blir pixellert...
    • 0
  2. BigRed la til et innlegg i et emne CSS/Javascript img:hover effekt?   

    Eksemplet ditt er akkurat det jeg ser etter. Men jeg får det ikke til. Fikk beskjed av læreren at vi ikke får lov til å bruke javascript, så må lage den i css.
    det jeg HAR klart så langt er: forstørre bildet, lagt på ramme rundt. <--- ved :hover.

    Det som gjenstår er: Ufokusert bakgrunn, om mulig; ved "click" istedenfor hover, og "X"ut knapp.

    I tilegg, måten jeg har gjort det på er via scaling, så bildet blir pixellert...
    • 0
  3. BigRed la til et emne i HTML, XML og CSS   

    CSS/Javascript img:hover effekt?
    Hei.

    Har fått en oppgave på skolen nå som omhandler webdesign. Vi skal lage vår egen side og ha med diverse ting.
    Jeg ligger noen steg foran resten av klassen, og har lyst til å bevege meg enda lengre ettersom jeg finner web koding veldig interressant.

    På den ene siden skal jeg ha ett lite "gallery." Det jeg vil er at bildene skal være små, for og få best utbytte av plassen, men når du enten klikker, eller holde musen over
    ett bilde, så skal bilde forstørre seg, og det beste hadde da vært at alt annet (bakgrunn) skal bli lagt i ufokus (f.eks gjøre det mørkere).

    Er dette mulig ved å kun bruke css? Eller må jeg bruke javascript?
    Prøvde å få det til med css, men foreløpig er har jeg ikke fått det til.
    Prøvde meg med denne koden:

    #pic{
    position:absolute;
    width:600px;
    height:600px;
    margin-left:400px;
    margin-top:400px;
    opacity:.5;
    }
    #pic img:hover{
    opacity:1;
    size:300%;
    -webkit-transition:size;
    -webkit-transition-duration:1000ms;
    }

    Men det ga ingen positive resultater.

    Noen som kan hjelpe?
    • 3 svar
    • visninger
  4. BigRed la til et innlegg i et emne Problemer med lyd under spilling/tungt arbeid   

    Nå har jeg prøvd med annen RAM og skjermkort, samme problem!

    Kan det være noe som ikke er jorda? Har ingen peiling på sånt.

    Kan det være PSU som har gått? Kan det være kabinettet på en eller annen måte?
    • 0
  5. BigRed la til et innlegg i et emne Problemer med lyd under spilling/tungt arbeid   

    fikk lånt ett Nvdidia GTX 480 kort. har nå spilt i flere timer uten at jeg har htt problemer med lyd, sender mitt skjermkort tilbake til komplett og håper på det beste. Om jeg får nytt kort av samme slag og problemet oppstår igjen (om jeg får nytt kort skal jeg ikke koble HDMI kablen fra TV til PC, siden den gir strøm fra seg), skal jeg prøve å bytte PSU.

    Takk for ett svar, endelig!
    • 0
  6. BigRed la til et innlegg i et emne PC'en skrur seg av når jeg spiller   

    Har du ett annet skjermkort du kan montere i pcen og teste med? Om det ikke er noen problemer da, er du sikker på at det er skjermkortet. Hvis tilfelle er at skjermkortet er problemet, og du fremdeles har garantien, kan du vel fikse dette med komplett?
    • 0
  7. BigRed la til et emne i PC-hjelp   

    Problemer med lyd under spilling/tungt arbeid
    Hei.

    Jeg har ett lyd problem med pcen min, og har merket at det skjer under spilling, ser på film (over lang tid) eller tunge programmer.

    Jeg trodde det var prosessoren som ble for varm i starten, så kjøpte ny vifte (H50), og det hjalp ikke.

    Jeg har prøvd med både lydkortet på hovedkortet, og ett eksternt ett, lyd via anlegg og hodetelefoner, minijack og USB inngang, alt resulterer i samme.

    Formaterte også pcen, det hjalp ikke, så er nok ett hardware problem. Kjører windows 7, om det er noe lignende problemer med dette operativ systemet.

    Problemet oppstår ikke alltid. Noen få ganger hjelper det å koble fra strømmen til pcen og sette den inn igjen.

    Komponentene i PCen:
    Asus Maximus II Gene
    Intel Core Q9400 @ 4,66Ghz
    2x 2gb ram brikker
    600W PSU
    XFX HD 5750

    Tok ett opptak av lyden, link: http://www.megaupload.com/?d=0OSYHUGQ

    Om jeg har glemt noe vesentlig, si ifra!

    EDIT:
    Så en annen med samme problem, for han hjalp det å bytte psu.
    Vil være litt mere sikker, så jeg ikke akster penger ut av vinduet.

    Noe annet som slo meg, og kanskje kan ha noe med saken å gjøre, er at HDMI kabelen jeg bruker fra TV til PC (bruker denne løsningen for film) gir strøm fra seg. Har fått strøm av å holde i den når jeg skal koble den til, og har kjent anelse til strøm som vandrer rundt i kabinettet mens kabelen er koblet til. Uansett skjer lyd problemet uten at kabelen er koblet til. Problemet startet da jeg kjøpte nytt skjermkort, for å teste DX11, og gikk fra vista til w7. Men det eneste spillet det skjedde med da var Aliens vs Predator. Problemet oppsto når jeg spilte wow også, etter cataclysm ble lansert. Så litt tyngre spill trigger lyd problemet. har aldri skjedd mens jeg har spilt CS

    Tok også pcen med til en venn for og prøve å bytte noen deler, men da oppsto jo selvfølgelig ikke problemet. Kan det være kontakter hjemme hos meg? Brukte heller ikke min egen skjerm da, kan det være grunnen?
    • 7 svar
    • visninger
  8. BigRed la til et innlegg i et emne [LØST] Svart skjerm når pcen skal startes   

    Fant ut av det, rammen var ikke festet orgentlig ...
    • 0
  9. BigRed la til et innlegg i et emne Hakkende spill på PC'en!   

    etter du har oppdatert driverne så kan du sjekke alternative programmer som kjører i bakgrunn, og om du ikke har V-Sync på
    • 0
  10. BigRed la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

    600W, ganske sikker på at det skal holde
    • 0
  11. BigRed la til et emne i Generelt om maskinvare   

    [LØST] Svart skjerm når pcen skal startes
    Hei, igjen.

    Har nå tatt alt ut av pcen for og instalere en ny cpu kjøler, og puttet alt inn igjen, men når er skjermen selvfølgelig svart når jeg skal starte opp. Skjermen har signal med pcen. Vifta på skjermkortet kjører også.
    • 2 svar
    • visninger
  12. BigRed la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

    ja, da var ny cpu vifte kjøpt etter problemer med gamle, etter lang tid med tukling på innstalering var jeg endelig klar til å starte pcen, men neida! Her vil ikke noe bilde komme på skjermen... flere pc problemer og jeg konverterer til the amish people.
    • 0