The Used

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om The Used

 • Rang
  Nyansatt

The Used sin aktivitet

 1. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Hei. I stad kjørte jeg både Msn med webcam samtidig som jeg hørte på musikk. Innimellom hørte jeg lignende lyder som jeg hører mens jeg spiller.
  I tillegg har jeg glemt å si at når dette skjer blir musa 'laggete' også. altså treig og tung å dra bortover.
  • 0
 2. The Used la til et innlegg i et emne [LØST] Skjerm blri mørk etter CS 1.6 installering.   

  Lastet du ned fra nettet eller egen cd?
  • 0
 3. The Used la til et innlegg i et emne [LØST] Headsett som passer til Gaming/Musikk   

  Jeg har et headset som jeg er kjempe fornøyd med. Det heter Koss SB/45.
  Jeg kjøpte det på en Lefdal butikk, men finnes sikkert mange flere steder. Det var en grei pris også, vil tippe rundt 400-600kr.

  Lykke til.
  • 0
 4. The Used la til et innlegg i et emne [LØST] datamaskinen går ikke i hvilemodus   

  På tastaturet? er det problemet, eller at du ikke får satt pcen i hvilemodus?
  • 0
 5. The Used la til et innlegg i et emne Knitring i lydkort   

  Jeg har nesten det samme problemet, pcen min er helt ny. Når jeg skal spille spill som cs, klikker lyden og det blir knitring og det gjør så det begynner å hakke i spillinga.
  • 0
 6. The Used la til et innlegg i et emne Hvem er dine favoritt rockeband?   

  Foo Fighters, The Used, Anberlin, Hillsong United, Blink182, litt A7x
  • 0
 7. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Sorry for at jeg poster dobbelpost her. Jeg har redigert svaret mitt, men det har gått nå 1 dag uten svar. Jeg skjønner jo hvis det ikke er noe flere forslag, men hvis jeg ikke finner ut av det her så kan det hende jeg drar og bytter pcen, HVIS det er det som er feil. Men først vil jeg jo egentlig vite om det er noe feil med den nye pcen, eller om det er noe jeg kan fikse selv.
  Jeg er nok litt utålmodig :s unnskyld.
  • 0
 8. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Det ble ikke rapportert noen feil med directX greia.

  edit: Jeg fant ut at dette ikke bare gjelder på cs:s. Etter at jeg testa igjen kom lyden mens jeg var på cs, deretter quitta jeg game, så satt jeg på musikk ganske raskt etter. det viste seg at musikken fikk de samme pipelydene og hakke/skurrelydene.
  • 0
 9. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Jeg har brukt koss headsettet jeg har + at jeg prøvde med pcen's innebygde høytalere. Samme problemet skjer gang på gang..

  Kan det rett og slett være noe tekniske feil med den nye pcen så jeg kan bytte den?
  • 0
 10. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Jeg tror jeg nettopp fant ut at dette ikke bare gjelder mens jeg er inne på cs. Lyden fortsetter å klikke til og med etter at jeg prøvde ditt forslag - Bjaanes.

  Kan det ha noe med lydkortet å si? jeg har ikke veldig peiling, men bare lurer. kjipt at det må være noe feil n¨r jeg nettopp har fått ny pc.

  EDIT fra moderator: Ikke dobbelpost - du har en redigeringsknapp.
  • 0
 11. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Nope, ser ingen utropstegn eller spørsmålstegn der. Men du ba meg avinstallere og laste ned ny driver. Jeg avinstallerte lyd drivern min, men den jeg lastet ned var helt den samme som jeg allerede hadde, så det ut som.
  • 0
 12. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   

  Jeg er bare litt lei for at den er helt ny, så funker ikke et sugent spill på denna pcen
  Jeg skjønner ikke hva som er feil, jeg er ikke sikker. Men jeg spilte i stad, men ikke med veldig mange folk, det virker som det er ved et visst punkt med støy at den reagerer. Er ikke sikker, men det er mulig. I tillegg lagger det på til og med små baner, som skal gå helt fint til vanlig.
  • 0
 13. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.     Jeg får vel bare prøve på alt som er mulig.. Takk for hjelp.
  • 0
 14. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   


  Ingen programmer kjører i bakgrunn, og ja.. Det høres ikke når jeg hører på musikk, men kun når jeg er inne på cs.
  Når jeg disconnecter fra servern og quitter game får jeg også feilrapport ting.

  Jeg trenger virkelig hjelp. Bør jeg klage ?
  • 0
 15. The Used la til et innlegg i et emne Lyd problemer utgjør lagg generelt under all spilling og under avspilling av musikk.   


  ok, greit. Men lyden er fortsatt helt lik. Den blir lysere og skarpere, og ikke særlig til å høre på mens jeg spiller.
  • 0