Camilla-BP

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om Camilla-BP

 • Rang
  Nyansatt

Camilla-BP sin aktivitet

 1. Camilla-BP la til et emne i PC-hjelp   

  Grafikk Kort problem?
  Hei, jeg har en ganske ny data som jeg bygde i slutten av 2011. Jeg kan spille alle spill på max grafikk og ta op med fraps uten problemer. Jeg kan også streame PS3 i 720p med best grafikk, men når jeg prøver å streame og spille på dataen får jeg skikkelig fps lag. Noen som vet hva det kan komme av? Har prøvd å skru ned kvalitet også vidre, men skjønner ikke hvorfor jeg har problemer med å spille og streame samtidig, jeg kjenner flere som har dårligere data som kan streame og spille uten problemer. Kan det være grafikk kortet i og med det virker som video lag?

  PC specs: AMD Phenom II 6 prosessor 2.8GHz, 16 GB ram, Nividia GeForce GTX 560 Ti.
  • 0 svar
  • visninger
 2. Camilla-BP la til et emne i Eksterne komponenter   

  Lyd fra høytaller gjennom USB headset?
  Hei, jeg har jeg fått et Turtle Beach headset som jeg bruker på dataen via USB, uten om dette har jeg Creative høytallere som jeg har koblet til TV via aux sånn att jeg kan få lyden fra både pc'en og tv på samme sted. Det jeg lurte på var om noen vet om en måte jeg kan få spilt av dette på det nye headsette uten å måtte bruke to headset for både TV og PC lyd om noen forstår?
  • 0 svar
  • visninger
 3. Camilla-BP la til et emne i Windows   

  Windows Installer Problem
  Hei, jeg har en venn som har Windows XP og han har ett problem med windows installer. Vi prøvde å laste ned siste versjon av windows installer, men når vi prøver å kjøre den får vi meldingen "The file C:\windows\system32\msiexec.exe is open or in use by another application."

  Vi gjorde som det stod på Microsoft sin hjemmeside hvor du skulle reinstallere windows installer ved å bruke cmd, men det fungerte heller ikke.

  Når vi søker etter msiexec.exe på dataen får vi opp 4 forskjellige filer på forskjellige plasser, vet ikke om det er riktig?

  Noen forslag til hva vi kan gjøre?
  • 1 svar
  • visninger
 4. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Hjelp med PC deler?   

  Tusen takk for alle svarene hjulpet veldig
  • 0
 5. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Hjelp med PC deler?   

  Så lenge jeg får kjørt WOW nogen lunde bra og den takler photoshop er jeg fornøyd. Grunnen til at jeg vil ha nytt skjermkort er for jeg har en hdmi skjerm, noe det nå værende grafikk kortet mangler.

  La merke til at DDR minne på 1GB kotstet ganske mye mer enn DDR2 og 3. Jeg vet ikke helt hva som vil lønne seg jeg, om jeg heller kjøper nytt hovedkort og AMD Athon X2 260 eller invistere i litt ram og nytt grafikk kort.

  Som sagt vil jeg helst gjøre det billig, dataen jeg har nå er nyere og fungerer bra, men ikke særlig spill pc. Så denne jeg vil fikse på er mer familie pc for meg og min yngre søster. For hun går det foreløbig i lek og lær, sims og sånne ting, noe datan takler fint nå (selv om den er utrolig treg), men mitt WOW spill tar knekken på den.

  Så når vi tenker den forhåpentligvis skal holde 5 år til da, hva er billigst og lønner seg på langsikt. Takk for alle svarene hjelper veldig
  • 0
 6. Camilla-BP la til et emne i Interne komponenter   

  Hjelp med PC deler?
  Hei, jeg er ikke noe ekspert når det kommer til interne deler. Men har en (omtrent) 5 år gammel Compaq Presario SR1710ND som jeg kunne tenkt meg å kjøpe mer RAM og bedre grafikk kort til, men er ikke helt sikker på hva som er riktig. Tok bilde av den RAM'en jeg har nå og socketene som er der, håpet noen kunne hjelpe meg å finne noe billig, men bra nok til å spille feks. spill som WOW og forhåpentligvis COD.


  RAM: http://img838.imageshack.us/img838/4996/cimg7004.jpg
  SOCKETS: http://img703.imageshack.us/img703/9126/cimg7005.jpg

  Om jeg ikke er helt på jordet er det DDR ram jeg trenger og PCI-Express når det kommer til grafikk kortet. Som sagt ikke særlig god på dette, så rett på meg om jeg tar feil. Men om det er riktig, ville feks. dette funget bra?

  http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=434120
  http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=311352

  Tips til steder jeg kan finne billig RAM og Grafikk Kort?
  • 6 svar
  • visninger
 7. Camilla-BP la til et emne i Diskusjon   

  Hdbits invitasjon?
  Bare lurte på om noen har en -link fjernet- invitasjon her, og som har lyst å invitere eller kanskje bytte? Jeg har spotify og demonoid invitason, hvis noen er intressert?
  • 1 svar
  • visninger
 8. Camilla-BP la til et innlegg i et emne [LØST] HDMI skjerm problem   

  Glem det, jeg fikk fikset det til slutt, nå er skjermen som normal igjen : D
  • 0
 9. Camilla-BP la til et emne i PC-hjelp   

  [LØST] HDMI skjerm problem
  Hei, jeg byttet nylig fra VGA til HDMI på skjermen, men når jeg bruker HDMI og setter den på full skjerm så får jeg sorte streker rundt. Når jeg har VGA så strekker den seg helt ut. Jeg leste på ett annet forum att man måtte endre noe i ATI catalyst control center. Før jeg installerte windows 7 hadde jeg det, men nå er det borte og når jrh laster ned å prøver å installere den på nytt er den fortsatt ikke der. Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette?
  • 2 svar
  • visninger
 10. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Fulte ikke med noe Windows CD når jeg kjøpte daten : /
  • 0
 11. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Ok, dette er det eneste som står på egenskaper på DMA tingen:  Også prøvde jeg den sf /scannow, og når den var ferdig fikk jeg beskjeden at den fant skadete filer, men kunne ikke reparere dem : /
  • 0
 12. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Ikke helt sikker på hva du vil at jeg skal forsøk, for jeg har ikke noe problem med brenning av cd'er, det greier den.
  • 0
 13. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Har nok ikke det, for jeg kommer ikke til noe gpedit.msc, flere forslag? : /
  • 0
 14. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Automatisk fix tingen fungerte ikke for meg, den sa det var ett problem som den ikke kunne løse. Men komm over en annen løsning som har fungerert for andre med samme problem, men ikke alle. Jeg får heller ikke til denne metoden da jeg mangler en mappe i regedit.  Noen som vet hvordan jeg kan lage mappa 'explorer' for jeg prøvde å legge filen bare i 'policies' mappa, og det fungerte ikke, det er også en annen fil der, men den har ingen verdier, vet ikke om det kan være noe problem?

  ENDRET: Fikk det til med mappa, men det løste heller ikke problemet, noen som har aldre forslag?
  • 0
 15. Camilla-BP la til et innlegg i et emne Cd-rom fungerer ikke   

  Prøvd dette flere ganger, hjelper ikke : (
  • 0