VeNor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  447
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Nettsamfunnsomdømme

0 ProPoeng

Om VeNor

 • Rang
  Junior
 • Bursdag 19. mai 1993

Min datamaskin

 • Operativsystem windows

Profile Information

 • Kjønn Mann
 • Sted Stabekk, Bærum, Akershus
 • Interesser Mekke på pcer, phpbb2, håndball....

Contact Methods

 • Hjemmeside http://ukgh.freehostia.com/phpBB2

VeNor sin aktivitet

 1. VeNor la til et innlegg i et emne "Pc i deler" - Komplett.no + skjerm -- Bra oppsett? (U4K)   

  Takk så mye for svar! Jeg skal se om jeg får samlet sammen en pakke med komponentene du nevnte, på komplett.no Det som er med det oppsettet jeg linker til er at det er billigere enn det hadde vært om jeg hadde plukket enkeltkomponenter, så jeg må nesten sammenligne litt pris o.l.

  Takk for de andre svarene også, det oppklarte en del! Kommer nok flere spørsmål når jeg får sjekket litt rundt
  • 0
 2. VeNor la til et emne i Kjøpshjelp   

  "Pc i deler" - Komplett.no + skjerm -- Bra oppsett? (U4K)
  OBS: Lagde først denne tråden hos diskusjon.no men det var tydeligvis ingen som ønsket å hjelpe meg der, så jeg håper det er noen som kan gi meg en håndsrekning her istedenfor
  ----------
  Hei, får igjen penger for en laptop snart og går for anledningen til innkjøp av en stasjonær. Problemet er at jeg nesten er helt tom for kunnskap når det gjelder maskinvare. Derfor er det så fint å ha noen til å hjelpe seg :thumbup:

  Det viktigste er at pcen kan gi meg greikvalitet i spill som Battlefield Bad Company og andre diverse spill og forhåpentligvis BF3når den kommer til høsten.

  Ellers kommer den til å brukes mest til minde ytelseskrevende oppgaver som lekser, nettsurfing ol. Det kan dog hende jeg kommer til å redigere noe film, men dette er type en gang hver tredje måndte.

  Jeg så på Komplett.no at de har et pakketilbud til 3.495,- som hadde ganske høy score på produkterfaringer. Et par som skriver at den funker greit i div spill osv. Dessverre er ikke alle produkterfaringene relevante da pakken byttes ut fortløpende..

  Pcen høres i og for seg greit ut, Men tenkte jeg skulle høre her inne om noen som har litt mer kunnskap på området kunne komme med et bedre oppsett eller bekrefte at dette er noe av det beste du finner til prisen. :roll:

  Oppsett: Komplett.no
  I tilegg har jeg sett på denne skjermen: BenQ 24" LCD G2420HD
  Dette høytalersystemet (finner ingen erfaringer eller tester): Creative A520
  Og dette kabinettet frister litt mer enn det som er i Komplett sin pakke: Fractal Design Define R3 Titanium Grey

  ------------------------------
  Ville jeg fått noen ytelsesøkning ved å gå for dette hk f.eks? Hvis ja, er det kompatibelt? Gigabyte GA-870A-UD3, Socket-AM3

  Og trenger jeg ikke et lydkort for å få surround lyd? Holder det med et hk?

  En terrabytedisk til prisen Samsung Spinpoint F3 1 TB selges for frister også!
  -------------------------------

  Som dere skjønner så trenger jeg virkelig hjelp her! Håper derfor noen har mulighet og krefter til det!

  På forhånd takk, og beklager for min mangel på kunnskap på dette feltet
  • 3 svar
  • visninger
 3. VeNor la til et innlegg i et emne Dualboote WHS og Xp   

  Har fortsatt å lete litt rundt, og har funnet flere sider som sier det ikke er mulig slik jeg ønsler det. Fikk snusen på noe kalt VmWare som simulerer OS. Tenker jeg prøver ut det.

  Lar tråden stå som uløst litt til i tilfelle det kommer noen innspill
  • 0
 4. VeNor la til et emne i Windows Server   

  Dualboote WHS og Xp
  Skal installere Windows Home Server på en gammel maskin jeg har stående her som blir brukt av noen andre i familien en sjelden gang. Derfor vil jeg gjerne beholde Xp og filene som ligger der. Alle filene jeg skal beholde ligger på en hardisk, mens jeg vil bruke den andre hardisken til å installere WHS på.

  Jeg har lest at dette skal være mulig, men når jeg booter opp dvd'en får jeg beskjed om at installasjonen vil slette alle filer på alle mine disker.

  Stemmer dette, og kan jeg komme rundt dette på noen måte? Er det evt. mulig å installerer en linux server på samme måte?

  Håper på noen kjappe tilbakemeldinger
  • 1 svar
  • visninger
 5. VeNor la til et innlegg i et emne Internettilkoblingen forsvinner med jevne mellomrom   

  Har ikke samme problemet som den tråden da, jeg er alltid tilkoblet Lokalt og Intenett. Men jeg kan prøve det anyways.

  Hehe, beklager morten58! Limte den inn via firefox og da har den tydeligvis forsvunnet. Skal legge opp på nytt.
  • 0
 6. VeNor la til et innlegg i et emne Internettilkoblingen forsvinner med jevne mellomrom   

  Hehe, nei. Har vikenfiber, og ingen andre av pcene i husholdningen har samme problem. Og uansett så har jeg jo tilkoblling for MSN og Spotify mens nettlesning er nede, så det er et problem lokalt på min pc
  • 0
 7. VeNor la til et emne i PC-hjelp   

  Internettilkoblingen forsvinner med jevne mellomrom
  Hei, de siste ukene har jeg hatt et meget irriterende problem. Omtrent hver annen time forsvinner internett-tilkoblingen for alle mine nettlesere i ca 15 min. Det merkelige er andre programmer, som Utorrent, Spotify, Msn, Skype osv. fungerer akkurat som de skal!?

  Jeg har bla. HotSpot Shield intstallert, har hørt mange "noobs" som har klaget på at dette har kræsjet pcen dems osv, vet ikke om det er noe i det.

  Ellers så har jeg Vista Home Premium 64 bit. Jeg har Norton Internet Security installert.

  Her er en Hijackthis logg, hvis det er til hjelp for noen. Fikk ikke fram "Start som admin." alternativet ved å høyreklikke, så "Host" filen ble visst ikke søkt igjennom  OBS: Denne posten ligger også ute på diskusjon.no men pga ingen tilbakemelding så retter jeg håpet mot dette forumet

  Håper noen her har peil! På forhånd takk, Vetle

  EDIT: La inn en HJT logg med linjeskift
  • 6 svar
  • visninger
 8. VeNor la til et emne i Annen programvare   

  Bluetooth chat for Vista
  Hei, jeg lurte på om noen har et tips til et program jeg kan bruke til å chatte med via bluetooth. Jeg vet om Valhalla, men det er for Xp only.

  På forhånd, takk!

  Vetle
  • 0 svar
  • visninger
 9. VeNor la til et emne i Andre webutviklingsspråk   

  Flash "innholdsslide"
  Hei. Trenger litt hjelp her (selvsagt ). Skal lage en "slide" som presanterer de siste nyhetene på en webside. Se f.eks på http://stabak.no/ .

  Jeg skal modifisere denne til å passe på denne siden: http://uter.idium.no/dag4111.tmp/

  Jeg har selve .fla filen. Jeg trenger bare litt hjelp til å finne kodene som bestemmer hvilke bilder og headere som vises. Jeg regner med at den oppdaterer seg selv når jeg har fått fikset den? Trenger vel ikke oppdatere den selv hver gang noe nytt publiseres?  På forhånd takk!

  Vetle!
  • 0 svar
  • visninger
 10. VeNor la til et innlegg i et emne Bsod ved oppstart   

  Jeg skrudde av pcen for å kjøre chkdsk. Vista boota, får beskjed om at jeg må kjøre chkdsk eller trykke tast innen.... BOOOM, BSOD! inspect.sys slo til igjen!

  Jeg restarter maskinen, velger "last known good configuration". Og den blå logonskjermen skinner som himmelen mot meg.. YESSS!

  Når jeg kommer inn nå blir jeg obs på et lite vindu: "Enhetsdriverprogrammet ble ikke riktig installert". "Microsoft ISATAP Adapter #20 MISLYKKET"... Hmm, hva er dette? Skal jeg prøve å finne drivere for dett?

  -------

  Jeg legger over bilder o.l til en Dvd nå. Tror ikke MAM vil finne noe virus eller drit, søkte gjennom rett før helvete kom, men jeg søker allikevell.  • 0
 11. VeNor la til et innlegg i et emne Bsod ved oppstart   

  NY STATUS:

  Jeg rota rundt i Ubuntu. Sjekke litt rundt partisjonene osv. Plutselig forsvinner alt i C/brukere mappa mi! Jeg får nærmest panikk, alt annet ligger på harddisken untatt denne mappa! Restarter, alt mangler fortsatt!

  Så tenker jeg at jeg må se å få levert hardisken til Ibas eller noe, skrur av pcen, tar ut batteriet og tar ut hardisken. Så tenker jeg litt... Vurderer om jeg skal prøve å gjenopprette selv fra Ubuntu live cd-en. Så setter jeg inn hardisken igjen, setter inn laderen, lar batteriet fortsatt ligge ute, og skrur på pcen. Til min store overraskelse blir jeg møtt av Windows logon skjermen. Jeg logger inn. Da kommer alle vinduene og programmene jeg hadde opp sist gang jeg kom inn i Windows opp. Det første jeg gjør er å sjekke "Mine Dokumenter" Og gjett hva! Der ligger alle bildene og dukumentene mine! :dribble:

  Mappen c/brukere fungerer. Men når jeg klikker på c/Documents and settings så får jeg beskjed om at den ikke er tilgjengelig!

  Nå har jeg satt inn batteriet og alt fungerer. Kan batteriet være årsaken? Nå finner jeg en link til Comodo. Når jeg høyreklikker på en fil så får jeg valget om å søke gjennom med Comodo!

  Hva gjør jeg nå? Jeg tør ikke skru av pcen!

  EDIT: Det er tydelig at ikke alt er optimalt, explorer og andre programmer kræsjer innimellom. Fikk en advarsel om at disken var ødelagt og at jeg skulle kjøre chkdsk som jeg gjør nå... Hmm Chdsk: Feil funnet, kan ikke fortsette i skrivebeskyttet modus.

  Jeg har laget et gjenopprettningspunkt, men tør fortsatt ikke skru av pcen . Nå har forresten Comodo lagt inne den brannmurdriveren sin som fortsatt nekter meg tilgang til internet
  • 0
 12. VeNor la til et innlegg i et emne Bsod ved oppstart   

  Jeg får ikke startet i sikkermodus med kun kommandolinje. Jeg regner med at det er den som heter kun sikkermodus? For jeg kan ikke finne en hvor det står med kun kommandolinje. Det nærmeste jeg finner er "sikkermodus med hoveddrivere og tjester og start kommandolinje".

  ------
  Reinstall
  Jeg booter Vista-cd'n.
  Får to valg:

  1.) Oppgrader


  Behold filene, innstillingene og programmene, og oppgrader Windows. Sørg for å sikkerhetskopiere filene dine før du oppgraderer
  2.) Egendefinert (avansert)
  Installer et rent eksemplar av Windows, velg hvor du vil installere, eller foreta enfringer for disker og partisjoner.
  Dette alternativet bevarer ikke filer, instillinger og programmer  Valg nummer to er det ikke mulig å velge, det er grått. Men jeg vil jo ikke nummer en, det står jo at jeg mister filene mine! Jeg regner med at nummer en er hvis du f.eks vil oppgradere fra xp?
  Jeg har jo gjort dette en gang før, jeg fikk da en windows.old mappe med filene mine i. Men jeg skjønner ikke hvor det valget er nå .

  -----
  Partisjonene mine:

  Disk 0 Partisjon 1, 298.1 GB 3,7 GB ledig Primær

  • 0
 13. VeNor la til et innlegg i et emne Bsod ved oppstart   


  Jepp, samme resultat.  Hmm... Godt poeng. Jeg har kun en partisjon, der ligger det filer jeg ikke vil slette. Men jeg prøver allikevell å få installert på den partisjonen men den vil ikke bli valgt, det står at det ikke er nok plass på partisjonen ledig.

  Men jeg skal boote opp vista-platen og sjekke igjen, jeg gjør vel noe feil.


  Mener jeg har prøvd alle, men jeg skal sjekke det og nå.

  ----------
  Men er det mulig å slette drivere fra et annet OS? I tillegg så har jeg en sterk mistanke om at det er Comodo som har skylda. Jeg skjønner ikke hvor den har gjort av seg! Alt jeg har funnet etter at jeg installerte den er en sperre som nekta meg internettilgang. Jeg leste også på nettet at Comodo ikke var for Vista, men jeg installerte Comodo helt som vanlig. Kjørte den ikke i kompatibilitets-modus eller noe slikt.

  ----------
  Ellers så vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemlig for at det finnes noen som bruker tid for å hjelpe andre. Uten dere hadde verden vært et ille sted!
  • 0
 14. VeNor la til et emne i Windows   

  Bsod ved oppstart
  Hei, jeg trenger (selvsagt) litt hjelp!

  Jeg har Vista Ultimate 64. Når jeg booter vista kommer jeg til loading-bar'en før skjermen blir svart-og forblir sånn. Jeg prøver å boote i sikkertmodus, men pcen henger seg på crcdisk.sys.

  Noen ganger får jeg bsod istedenfor sort skjerm, da får jeg denne meldingen:


  DRIVER_UNLOADED_WITHOUT _CANCELLING_PENDING_OPERATIONS

  samt filen inspect.sys.

  ----------------------

  Har googlet rundt, virker som om det er en link med comodo antivirus. Har også akkurat installert dette! Comodo har gitt meg flere problemer, det sperret bla. alt netttilgang for meg. Da måtte jeg slette noe der man kan se/endre egenskapene til det trådløse nettverkskortet. Det som er spooky er at jeg ikke finner noe som har noe med Comodo å gjøre på pcen min idet heletatt! Ingen filer, ikke i programoversikten i kontrollpanelet- NADA!

  Selvom jeg har googlet rundt så finner jeg ikke noe løsning på problemet mitt. Jeg har nå bootet en linux cd, sitter å ser på inspect.sys og crcdisk.sys uten å kunne gjøre noe .

  Så hva skal jeg gjøre? Kan man slette / overskrive filene? Finnes det noe jeg kan boote som fikser problemet?

  Å reinstallere Vista er dessverre ikke mulig akkurat nå, har ikke plass! Til min store forskrekkelse fant jeg og ut at å gjenopprette systemet heller ikke var mulig da vista ikke hadde laget noen gjenoppretningspunkter pga plassmangel!

  Takk på forhånd! Vetle
  • 8 svar
  • visninger
 15. VeNor la til et innlegg i et emne TPB - en katalysator for nye distribusjonsmetoder?   

  Mitt svar var til enixitan sitt forrige innlegg. Jeg er enig i at den beste løsningen er å kjøpe musikken.
  • 0