Krozmar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist


Alt skrevet av Krozmar

 1. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  © 2001 - 2016 ITpro WEB henger litt etter med Copyright info også Er vel strengt tatt 2017
  • 0
 2. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Sniker innom av og til å sjekker om det er noe liv jeg også
  • 0
 3. Krozmar la til et innlegg i et emne Den store tech tråden   

  Dette er ikke rart, jeg jobber som tekinkker selv nå og jobber hovedsaklig med kundeservice, reprasjon og feilsøking.. Og selv om vi har ett sortemang av interne hardisker er det ikke alle selgerne som faktisk vet vi har dette, da de jobber mest mot komplette løsninger og ikke interne datakomponenter. Ellers har vi stort fokus i butikken hvor jeg jobber i og oppsøke kunden og ikke omvendt om vi er ledig. Og jeg har merket det på noen tider av døgnet er selger ofte opptatt med å rydde i avdelingen når det er rolig i butikken, de kontrollerer varer og følge opp kunder.. Noe som gjør at en selger kan fort være bortgjemt bak noen reoler eller hyller til tider.

  Det blir jo litt som i en daglivarebutikk, man spør om de har en vare, og de har kanskje 10000 forskjellige produkter, så er det godt gjort at personen man spør vet hvor og om man har nettop det produktet.. Men det burde være vesentlig enklere hos en elektronikkforhandler med ett godt datasystem.. Burde lett kunne søke opp SSD og sjekke om man har noe slikt på lager..
  • 0
 4. Krozmar la til et innlegg i et emne Den store tech tråden   

  Elkjøp selger SSD disker med tap nå, noe jeg merket da jeg skulle sjekke hva personalprisen var for en Samsung 250GB SSD disk til 995,- personal prisen var over 1200,- kroner.. Blant annet Samsung 850 Evo 500GB SSD disk til 1795,- er vel ett godt kjøp fortiden
  • 0
 5. Krozmar la til et innlegg i et emne Hjelp, skal kjøpe ny laptop.   

  Som teknikker er jeg delvis enig, Asus er et helvette å reklamere på etter det har gått 2 år.. de tviholder på garanti og gjør at det stortsett bare er mindre selskap og nettbutikker som selger komplette maskiner fra de. Men igjen, det er stort sett ett trygt merke å velge, som har kvalitet over seg, men om du først
  • 0
 6. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  True Blood, siste sesong, første episode.. Sooon!
  • 0
 7. Krozmar la til et innlegg i et emne Hjelp med uTorrent   

  Selv om man ikke er Connectable så skal man finne peers og seeder uavhengig om portene er åpen eller ikke.. Derimot er det viktig at man har aktivert DHT i torrentklienten sin, noe uTorrent har begynt å ha deaktivert som standar på noen av versjonene sine.. Med DHT aktiv skal man kunne finne peers og seeders uavhengig av trackeren man er på så sant det ikke er en privat tracker..
  • 0
 8. Krozmar la til et innlegg i et emne 15. julenøtt 2013   

  Alternativ 6. Man starter klokka 15:00 og hinter på en godt krydret middag og serverer ett glass rødvin og noen skiver fenalår, ungene får det de liker av fiskeboller eler sodd. Så de får en rimelig tidlig kveld. Mens sultene mennesker hiver seg på og lurer på hvor middagen blir av, så serverer man et koltbord med salt mat og mye drikke (Her er det viktig å ha flere poser med vin tilgjengelig og noen fristende øl liggende som det er en del av koltbordet. Klokka 21:00 her begynner folk å bli sulten igjen og man skyller da på barna og at de skal legge seg, og man skjenker til med mer vin og tilbyr flere øl...

  Klokka 23:00 tacoen er endelig klar, folk har fått i seg godt med drikke og er svært sulten. Tacoen ender med terningkast seks for folk flest... eller nvm så plutselig at spøsmålet var om julemusikk... humz What does the fox say. HOHOHO
  • 0
 9. Krozmar la til et innlegg i et emne 11. julenøtt 2012   

  Møte Ebennzer Scrooge.
  • 0
 10. Krozmar la til et innlegg i et emne Vinnerne i ITpros julenøtter   

  Grattis til alle vinnere Ha en fantastisk god jul, og ett riktig godt nyttår
  • 0
 11. Krozmar la til et innlegg i et emne 24. julenøtt 2011   

  Jeg mener det er greit å feire jul med noen som setter mer pris på min tilstedeværelse fremfor gavene. Jeg satte meg ned og tenkte lenge på hvem personen skulle være, men kom aldri frem til noe svar før jeg tenkte litt mer på hvem jeg virkelig savner.

  Så er det bare en jeg virkelig ønsker å feire jul sammens med, nemmelig hunden min. En leken og koslig hund som feirer jula sammens med andre likesinnende på en kennel.

  Han er en firbeint skapning som er uvitende om høytidene, logrer med halen og skaper glede for seg selv og alle som hilser på ham. Så svaret mitt gjelder vel for flere i tiden som er..

  Hunden min kunne jeg tenke meg å tilbringe julaften sammens med.

  God Jul
  • 0
 12. Krozmar la til et emne i Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag   

  Hvilke tekniske kvaliteter har man?
  Etter ett ganske kjapt spørsmål kom jeg på en ny ide.

  La alle brukere får muligheten til å velge fagfelt de er god i på ett veldig grundig nivå. Er de god i programering, så har de programeringspråk å velge mellom. Er de gode i spill og andre programvarer får de også kunne skrive dette inn, en del som evnt kan intigrerers i CV'n kanskje?

  Poenget er at alle som er veldig god i eksempelvis flash programering, vil da også få en slags påmindelse om at det er en ny tråd på forumet de kan besvare med god kunnskap. Ellers ønsker jeg at brukere som poster en ny tråd vil ha ett litt grundigere valg når han/henne poster en ny tråd, noe som fungerer på tvers av alle tråder.. Har brukeren problemer med eks. Simcity 2000, så skriver han inn dette på en egen linje som ikke er har noe med selve tråden ellers å gjøre..

  Som nevnt i tidligere tråd, har jeg tro på å linke flere poster sammen, finne felles problemer og løsninger. Jeg tror at dette kan gjøres med at vi samler inn mer detaljert data som kan katigoriseres.

  Mvh
  Krozmar
  • 4 svar
  • visninger
 13. Krozmar la til et innlegg i et emne Trenger hjelp med å finne denne låten!   

  Hørte gjennom det som ble spilt fra 21:00 til 24:00

  Dette er sansynligvis ikke en låt, dette er bare en sample. En melodi som er skapt for programmet, ikke hentet fra noe annet. Mulig ideen til sampleren hentet dette fra noe annet, men det blir bare spekulasjon...
  • 0
 14. Krozmar la til et innlegg i et emne Feilkodetolkning - Next step   

  Flott

  Ser for meg at dette bør gradvis bygges opp inn i forumet. I begynnelsen ser jeg for meg at brukeren har tre felt tilgjengelig når han/henne lager en ny post, en for å velge hvilke program dette gjelder, en for muligheten til å skrive dette inn selv og ikke minst ett felt for å skrive inn feilkoden|e. Moderator og høyere bør kunne endre navnet på programvaren hvis dette er skrevet inn feil, samt ha mulighet til å enkelt flytte feilkoden inn i korrekt programvare hvis den allerde eksisterer.

  Ser også for meg at hvis en tråd med en feilkode blir løst, at dette flyttes til en seksjon som skal kontroleres og godkjennes av en moderator før tråden blir gjort tilgjengelig som en akseptabel "løsning" evnt årsak til problemet.

  Ellers ser jeg også for meg at alle tråder med samme feilkode bør linkes, hvor en bruker har mulighet til å se en oversikt over poster med relevante løsninger/problemer.

  Til sist kan dette også være litt morro lærdom også, de aller fleste ignorer jo feilmeldingene, de betyr svært lite for oss. Hvis vi etterhvert blir vant med å lese en tråd hvor også en feilkode er inkludert, jo da kanskje vi også automatisk kobler disse feilmeldingene med ett problem. Kan gjøre feilsøkingen langt lettere på sikt

  Mvh
  Krozmar
  • 0
 15. Krozmar la til et emne i Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag   

  Feilkodetolkning - Next step
  Her på ITPro har vi en rekke tråder som vi enkelt nok kan finne frem med å søke etter lignende problemer.

  Jeg har ett ønske om at vi infører ett standarisert men ett alternativt valg hvor alle som har problemer kan legge inn sin feilkode. Feilkoder som følger med en feilmeldingen man får fra sitt operativsystem, programvare eller ett spill. Vi lar det være valgfritt å skrive inn en feilkode ved problemer.

  Det som jeg mener er en god ide er at eksisterende poster som ikke er løst kan også løses, dette med å identifisere lignende titler med løste poster med en feilkode inkludert. Hvor alle disse poster vil være tilgjengelig, men må bli akseptert løst av en bruker før de blir akseptert av en moderator eller lignende.

  Poenget med det hele, er at man vil til slutt ha en rekke undergrupper, hvor alle er programvare med feilmeldinger tilknyttet. Hvis man får databasen stor nok kan man kanskje også oppdage konflikter mellom programvarer.

  Mhv
  Krozmar
  The One With Bright Ideas
  And drunk
  • 2 svar
  • visninger
 16. Krozmar la til et emne i Tilbakemeldinger, kommentarer og forslag   

  Feilkodetolkning - Next step
  Her på ITPro har vi en rekke tråder som vi enkelt nok kan finne frem med å søke etter lignende problemer.

  Jeg har ett ønske om at vi infører ett standarisert men ett alternativt valg hvor alle som har problemer kan legge inn sin feilkode, dvs feilkoder som følger med feilmeldingen, som sier hvilket program eller software de hadde problem med.. Koding ser jeg for meg bør være enkel. Vi lar en valgfri punkt være tilgjengelig hvor en skriver inn sin feilkode som også følger tråder med samme feilkode, men også gir relevante søk som har samme overskrivt med de som har samme feilkode, blir problemet løst med samme løsning som den med feilkoden blir feilkoden automatisk lagt til den løsningen. En slags implementisering.. Hvor vi kan også søke etter feilkoder og finne de rette trådene...

  Dette vil gjøre det langt enklere å søke i forumet og finne den korrekte feil man har...

  Mhv
  Krozmar
  The One With Bright Ideas
  • 0 svar
  • visninger
 17. Krozmar la til et innlegg i et emne Den nye, store chattetråden   

  Mye av den gamle klanen igjen på forumet da tro?
  • 0
 18. Krozmar la til et innlegg i et emne ITprorekken på TG 2010   

  Er det lov å ta med seg hund?
  • 0
 19. Krozmar la til et innlegg i et emne Husk å stille klokka i natt   

  Flotters Må opp rimelig tidlig i morgen for å dra på valpekurs, så det passer meg utmerket..
  • 0
 20. Krozmar la til et innlegg i et emne Selge skolepc - cd key   

  Vista har vel uansett bare en og samme DVD, lisensnøkkelen bestemmer hvilken versjon det blir når du taster den inn... Enkelt å greit..

  Forøvrig vil jeg passe på at det ikke er en OEM lisens som er klistret under PC'n hvis det er tilfellet skal denne alltid selges med PC'n.
  • 0
 21. Krozmar la til et innlegg i et emne Hvor bor du? Flyfoto.   


  Du har vel midnattsol der oppe straks:)
  • 0
 22. Krozmar la til et emne i Bare moro   

  Hvor bor du? Flyfoto.
  Synes det er litt morro å skryte om hjemplassen, evnt få litt missunnelse på hvor man bor, eller for den del litt spydige komentarer
  Link helst til ett flyfoto over området der du bor Har ikke området du bor i flyfoto kan det også være gøy med en link til GoogleEarth =)

  Så for å starte tråden her..

  Her bor jeg: http://www.gulesider.no/kart/#lat%3D698713...26tab%3Daddress

  Er ikke så nøyaktig på boligen, men det er ikke nødvendig, hvis dere heller zoomer inn på småbåthavnen vil dere heller finne den mer morro.. Bortimot umulig å komme seg ut der når det er langfjære
  Ellers bor jeg helt ute på kysten, rett ved Atlanterhavsveien

  Så, hvor bor du? Og finnes det noe morsomt i bildet?
  • 18 svar
  • visninger
 23. Krozmar la til et innlegg i et emne Trådløst nett   

  Jeg slår meg med JT her og vil anbefale å bytte kabel, krysset kabel skal som sagt kun brukes mellom 2 enkeltstående maskiner og er sannsynligvis årsak til problemene dine.. løsningen til KarpeSkrotum kan vel være aktuell så sant du bruker statisk IP på den stasjonæret som fungerer..
  • 0
 24. Krozmar la til et innlegg i et emne DVD til H.264   

  Fremfor å tenke programvare ville jeg helst tenkt hardware..

  Er også itt usikker på hvilken programvare du allerde bruker, OS eller noe annet, men det blir vel klart en x.264 encoder som gir best kvalitet.. Derav de fleste er gratis og skjeldent utgjør store forskjellene..
  Lurer også litt på hvor lang tid bruker du i snitt på å encode en halvann times DVD med det du allede har testet ut, og hvilke system specs har du? Lurer også litt ut av egen nyskjerrighet

  Du stiller egentlig ett svært komplikert spørsmål med lite å gå utifra =)

  Ellers er MeGUI og StaxRIP fornuftige alternativer..

  Edit:
  Må legge til to gode nettsider som kan gi deg rimelig bedre svar en det jeg kan..
  http://www.doom9.org/
  http://www.videohelp.com
  • 0
 25. Krozmar la til et innlegg i et emne Ny PC - Noen anbefalinger?   


  Etter det jeg kan se er SLC disker over dobbelt så dyre, så det blir helt uaktuelt.. Minne er ikke så nøye, 2GB holder i massevis for meg og kan alltids oppgraderes med å kjøpe ett sett til i etterkant
  • 0